Uzaktan ilişki yürütenler yardımınızı bekliyorum

bende eşimle sevgiliyken eşim bursada ben adanadaydım biraraya geldiğimzde hiç kavga etmezken birbirimizi özlediğimzden birbirimize sardığımız oluyordu yani kavgalarımız oluyordu ama çok da değil

biraraya gelince herşey güzel oldu hasret bitti kavga bitti birbirinizi özledğinzden kaynaklanıyordur büyük ihtimal seviyorsan mücadele et ılımlı olmaya çalış aşk kolay bulunmayan bulunca sımsıkı tutulması gereken bir duygu

Ayrilalim diyorum istemiyo kizlar duzelmeye çalışıyorum duzelmiyo iyi konusuyorum bakiyorum icinden gelmiyo o deli gb hayal kyran sevgim patliyo icimde diyen adam buz . Kotu konuşuyorum bitir diyorum bitirmiyo . Bilmiyorum diyo kararsizim soyle boyle kafayı yedim ya.

Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rügarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi.
Söz kimin bilmiyorum ama sorunuzun cevabı sanırım bu sözde gizli..Bizde eşimle uzak ilişkden evliliğe geldık.Ama bastan yakın sonra uzak degıl en basından berı uzaktık ama oldu..

Uzaklık nedeniyle soğukluk oluyorsa eğer, ilişkinizin aşk kısmında bir sorun var demektir..
Evet tartışmalar artar, kavgalar edilir..Bazen her şey çözümsüz gibi gelir ama soğukluk olmaz gerçek aşklarda..
Tecrübeyle sabit..

benimde sevgili adayım konya da ben giresunda...

daha yüzünü bile görmedim sadece konuşuyoruz
ama bazen merak etmiyo değilim bişeylere karar versek uzaktan uzağa olur mu diye?

Bizde uzaktan bir ilişkiye başladık ruh ikizimle aramızda kmler var şuan askerde sesini bile duyamıyorum ama kalbimiz bir atıyor buna da eminim seven kalp hisseder bunu.
arkadaşlarında dediği gibi gerçek aşk sevgi daha da güçlenir alevlenir uzaklıkla kesinlikle soğuma olmaz.. ama dönem dönem illaki tartışmalar artar bunlarda tuzu biberi alttan alacaksınız saygıyı kaybetmeyeceksinizz.. size şuan tavsiyem tartışmayın alttan alın güzel güzel konusun ocakta görüşünce sizde görürsünüz düzeldiğini geçer bu dönemler sabredin

Canım,1 yıllık bir beraberliginiz varrr...aşkkk her zorluga katlanmakk her engeliii aşmaktır bencee...biraz daha deneyinn..hemen pes etmeyinn..umarım sorunlarınız yakında düzelir...

Ben esimle iki sene kadar uzaktan yürüttüm iliskimi, hem de öyle böyle bir uzaklik degil yani, bildigin cok uzak. :) Ondan önce de uzaktan yürüyen bir iliskim oldu, kavgalarla sonuclaniyordu. Yan yana cok iyiyiz, neden uzaktan böyle oluyor, diyip dururken birbirimizin basinin etini yerken bitti. Sonra anladim ki, iki insanin arasindaki sevgi gercekse mesafenin bir etkisi yok. Gercek degilse, görmeyince azalan bir sey ise, o zaman zamana birakin. Kendinizi de üzmeyin hic. Sunu unutmayin, eger mesafeden dolayi sorunlar cikiyorsa, eger sevgisi ilgisi vs. azalacaksa, birakin bitsin.

Demek ki saglam degilmis deyin ve gecin. O kadar cok örnegini gördüm ki, bos yere olan kadinlara oluyor, onlar üzülüp onlar yipraniyorlar.

Benim 5yıllık bir uzaktan ilişkim var. Ayrı üniversiteleri kazanınca kaç kere ayrılmak istedim güvenemem, kavga ederiz ayrılırız diye fakat sevgilim beni bırakmadı. Yan yana iken ayrı kalmak gerçekten zor, çok zor bir sınav sevgililer için. Sebepsiz yere kavgalar tartışmalar yaşarsın, arkadaşlarının sevgilileri olur beraber çıkar gezerler özenirsin. Zordur her şekilde. Ben de geçtim bu evrelerden ve bu ayrı kalma meselesini bir şekilde atlattık. 2 ayda bir görüşüyorduk. Şimdi ben mezun oldum ve en az 6 ay ayrı kalacağız, sonra da sevgilim Amerika'ya gitmeyi planlıyor. Ve ben bekleyebileceğimi biliyorum, bu sıralar zor zamanlar yaşıyorum ve 15 saatlik mesafede 'O' bana en yakın olan insan !..
Sana tavsiyem onunla beraberken sözlerine nasıl karşılık vereceğini düşün öyle davran, artık herkesin elinde akıllı telefonlar var; resim ve video hatta ses kaydı bile gönderebiliyorsun ya da skype ile rahatlıkla görüşebilirsin. Eğer 5 ay sonra görüşecekseniz o gün için plan yapabilirsin özel bir yere gitmek gibi, eğer imkanın varsa.. Ve sabret.. :)

Ben 4 yıldır ayrı ülkelerden ilişki yürütüyorum. Bazen özlem ağır basıyor, üzülüyorsun ama soğukluk girmesi çok garip. Bundan önceki ilişkimde de başka şehirlerdeydik. O zaman soğukluk girmişti aramıza çünkü onun kıskançlıklarından kaprislerinden ilişkimizi yaşamaya fırsat bulamıyorduk. Aslında iki taraflı gayret etseniz sabırla biter uzak kaldığınız zamanlar ama anladığım kadarıyla o pek çabalamıyor... Bence gerçekten aşık olan kararsızım bilmiyorum diyemez ayrılık fikrine. Bence iyice tart kafanda canım. Sonra üzülen sen olma...

ama bazen merak etmiyo değilim bişeylere karar versek uzaktan uzağa olur mu diye?

benimde aynı birli,kteliğim var canım ya ben konyadayım sevgilim istanbulda hiç görmedim yüznü söylsene sen nasıl tanısın naptın simdi

benimde aynı birli,kteliğim var canım ya ben konyadayım sevgilim istanbulda hiç görmedim yüznü söylsene sen nasıl tanısıtn naptın simdi cnmmm paylaşalım birbirijmizle

kusuruma bakmayın ama, ben uzak ilişkilerden zevk almıyor ve hoşlanmıyorum.
tecrübe de ettim hariçten okumuyorum yani.
İlişki değilde ilgi vardı diyelim benim yaşadığımda.

Şimdi yanımda olan bir sevdiğim var ve bir gün uzaklara gidecek olsam sanırım bitirir giderim.
Çünkü ben elini tutmadan yanımda hissetmeden mutlu olamıyorum.
Diğer türlü kafamda bir ses oluşturup konuşarak sevmekten başka ne farkı var ki bunun.
Kaldı ki yan yana gelince de acayip yadırgıyor insan sanki yabancı gibi.

Ben bundan özellikle uzak duruyorum Allah size sabır versin ama, çok zor.

bende uzaktan ilişki yaşadım ve diyodumki seviyosan sorun deil mesafeler falan , zannediyodumki birbirimizi deli gibi seviyoruz sonuç aldatıldım .. bi radyo programcısının sölediği bi laf vardı ozamanlar çok saçma gelirdi şimdi daha mantıklı.. 'marketteki kasiyeri bile ondan çok görüyosam ne anladım ben o ilişkiden' doğruya doğru bence

çok tuttum bu sözü

bnmde bitti ilişkim aynı sebepten ötürü.. hayıırlısı

Uzaktan ilişkiyi bana sormak lazım
İlk sevgilimle dershanede tanıştık üniversiteye hazırlanırken, 3 ay falan çıktık sonra hoop İstanbul kazandı gitti. Senelerce yürütmeye çalıştık falan ama olmadı bitti.
Sonra biriyle tanıştım o da İstanbul'dan 4 sene bitti Ocak'ta nikahımız var
İnsan isteyince oluyor, zor mu evet zor ama bakıyorsun yan yana olanlarda sorun yok mu? Yalan söyleyen söylüyor, aldatan aldatıyor, seven yine seviyor.
Mesafe bir ilişki bitirmek için sebep değildir bana göre, kalbinde yaşıyorsan, güveniyorsan ve sabırlıysan yürüyor. Hem artık ilişkiler de öyle zor değil, kameralar, whatsapplar, skypelar, mailler, görüntülü konuşmalar her şey mevcut. Biz birbirimize ilk zamanlar mektup yazardık ve onun elinin değdiği o kağıt o kadar kıymetliydi ki... Ufak hediyeler yollardık falan... Güzel zamanlardı. Şimdi evleniyoruz hala her şeyi uzaktan halletmeye çalışıyoruz. Yüzükleri bile el ele tutuşup beğenemedik. Ben buradan bilindik bir markaya gittim beğendim, o oradan gitti beğendi, birbirimizin beğendiklerine baktık falan derken halloldu. Yine davetiyelerimiz de öyle... Ama sonuçta yan yana gelecek ve uzun zamanlar uzakta kaldığımız için daha bir kıymet bileceğiz diye düşünüyorum. Çünkü özlemin ne olduğunu gördük.

Biz de en baştan uzaktaydık.Hem de öyle 3 5 ayda görüşme imkanımız yoktu.
Zaten küçüktük sınava hazırlanıyorduk.
Belki aynı şehri kazanırız dedik o da olmadı.
Ama deli gibi ders çalıştı o.Kendini geliştirdi.Benim bulunduğum şehre yazları staja geldi.
Bu yıl da farabi ile yanıma geldi.Staj yaptığı kurumlardan birinde part time çalışıyor hem de okula gidiyor.
Para sıkıntısı da yok çok şükür.O kadar çalışmış olmanın meyvesini yiyor şimdi.
Mezun olduğunda da iş sıkıntısı çekmeyecek.Zaten artık hep burada olacak
Okullar bitince de inşallah ne zaman kısmetse artık bilmiyorum evleneceğiz.
Sabrımızın karşılığını aldık çok şükür

karakteri çok düzgün yalansız edepli bir erkekse olabilir
yoksa çoğu aldatmalar ile bitiyor
hatta sizin ruhunuz duymadan bile olabiliyor
sevgilinizin karakterine sevginizin gücüne bağlı

erkekler en güzel yaşlarını
telefonda romantizm yaparak geçirmek istemiyorlar

en güzel yaşlarınızı hayatı birbirinize zehir ederek geçirmeyin bence

benimde ilişkim cok sevmemize ragmen böyle oldu yeri geldiği aylarca gormedik hep yanima tayin iste flaan durumlari oldu hele ki bir taraf yogun çalışınca cok zor oluyor yanyana iken bana ya sen yanimda olunca senden baska hicbirsey düşünmüyorum ama uzakta olmak anlamasiz geliyor artik dedi elini tutup koluma takip göremedigim de telefonda surekli konussak nolur demeye basliyorum dedi ve bitmeye yüz tuttu sorunlar dağa dönüştü ben cok mutsuz hissediyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…