Uzaktan İlişki

sokagintavanikadar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
11
0
6
30
Öncelikle böyle bir siteye ilk defa üye oluyorum. Çünkü düşünmekten zihnim yoruldu ve biraz ''mantıklı'' tavsiyeler almak istiyorum. Benim birkaç senelik ciddi bir ilişkim var (yüzük takıyoruz). Fakat mesafeler bazen yoruyor. Tek problem özlemek fakat bu küçük şeyleri aşamamaya sebep oluyor. Ayrılsak ayrılamıyoruz, denediğimiz de oldu yapamadık. Bazen çok sık görüşebiliyoruz bazense birkaç ay. Ümitsizliğe kapılmak istemiyorum, canım yanıyor. Ümit etmek için de güzel ve gerçekçi bir şeyler duymak istiyorum umarım anlamışsınızdır

Yaklaşık 3 yıldır bir birlikteliğim var.

İlk yıl her gün yanyanayken, geri kalan 2 yıl uzak mesafe şeklinde ilerliyoruz.
Kötü yönlere odaklanmak yerine iyi yönler bulmaya çalışıyorum. (Her gün yanyana olsaydık kendime bu kadar vakit ayıramazdım gibi..)

Asıl uzakta olduğunuz için problemleri daha kısa sürede halletmek adına çaba göstermeniz gerekir. Uzak mesafe ilişkilerinde problem problemi doğurur. O yüzden yıkıcı değil yapıcı olmak gerekir.

Tartışmaya yol açıldığı an mesaj ile değil telefonda görüşme ile iletişim sağlanmalıdır.
Görüntülü konuşmak özleminizi biraz dindirir.
Uzakta da olsanız birlikte aktivite yapabilirsiniz. (Birlikte film izlemek, kitap okumak gibi)

Ayrıca son olarak; özlem duygusu ilişkiyi daha yaşanabilir bir hale getirir. O yüzden özlemek iyidir

Tek problem ozlemekse ozleyin gitsin ben anlamadim ki niye mesafeler sorun olsun.sevgi ve ask varsa ortada zaten devam edilir..Ben anlamadi bisey...

Evet ama yaşıyorsanız siz de bilirsiniz bazen uyanır uyanmaz ağlayasınız gelir. Başkalarını görür ''biz de böyle olsaydık'' dersiniz. Her şey güzel olacak biliyorum. Sabrın sonıu selamettir diyorum. Ama bazen özlem arsızlaşıyor. Umarım sabrettiğime değer. Bir erkek sevmezse göremediği, koklayamadığı kadını yanında istemez bunu da biliyorum. Aynı şekilde bir kadın da beklemez. Biz kadınlar sevilmeyi, ilgiyi, şefkati severiz çünkü. Karşılıklı sevgimiz için bekliyorum.

Ben uzak ilişki yaşayamam. Çünkü insan yakınındakini tanıyamıyor kaldı ki uzaktakini ne kadar tanıyabilir?
Bi de insan sevecekse hep Yanyana olabilmeli.

Bazi mecburiyetler olunca elden bir sey gelmiyor.
Aslinda boyle ayriliklarda aradaki bag gucluyse kiymet daha iyi anlasilir.

En azından aynı ülkede yaşıyorsunuz.
Bu bile buyuukk bir artı.
Vize derdi yok,uçak parasina maaşi gömmüyorsunuz.
Arasıra cumadan gidin pazar gecesi dönün, aynı şekilde o da.
Çok mu zor?
Kampanyaları takip ederseniz yirmiye otuza bile bilet bulabilirsiniz her yere (sıkı bı bilet takipçisiyim,valla bulursun).

Bir araya geleceğiniz zaman belli mi? Şu an sizi engelleyen şey ne?

Şuan benim üniversitem ve onun çalıştığı iş sorun yaratıyor. Bazen de maddiyat. Ama en büyük sorun zaman sıkıntısı. Dediğim gibi iş ve okul çok zaman alıyor. Bu yüzden benim okulum ve onun da işi düzene girene kadar yaklaşık bir sene daha sabretmemiz gerekiyor ama bu süre içinde bıkıp gider diye bile korkuyorum

Sayılı gün çabuk geçer derler. Sonunda kavuşmanız kesinse sıkıntı olmaz. Biz de uzaktayız, ama ne zaman kavuşacağımız belli değil maalesef. Bir buçuk seneyi beraber geçirdik sonra ayrı düştük. Siz hiç bir arada oldunuz mu uoksa başından beri mi ayrısınız?

Önüzümüzdeki yaklaşık bir yıl birkaç ayda bir görüşmek zorundayız. Maddi imkanlar, okul, yoğunluk gibi şeylerden ötürü

Tanıştığımızdan beri ayrıyız ama memleketler aynı. Yazları veya sömestrda beraber oluyoruz

Tanıştığımızdan beri ayrıyız ama memleketler aynı. Yazları veya sömestrda beraber oluyoruz
Bu biraz sıkıntı olabilir, birbirinizi daha iyi tanımanız için birlikte daha fazla zaman geçirmeniz gerek. Kavuşur kavuşmaz evlenmeyin derim. Aynı şehirde de bir süre zaman geçirin sonra karar verin.

İyi tanıyorum onu. Askerlik gibi düşünün bir yıl falan sabretmemiz gerekiyor bir iki ayda bir kez görüşebileceğiz
İşte ben asker yapmamışla da evlenmek istemedim çünkü kendimi biliyorum uzak ilişki hiçbir şekilde bana göre değil. Uzak olunca zor oluyor.

Bu biraz sıkıntı olabilir, birbirinizi daha iyi tanımanız için birlikte daha fazla zaman geçirmeniz gerek. Kavuşur kavuşmaz evlenmeyin derim. Aynı şehirde de bir süre zaman geçirin sonra karar verin.

Gece gündüz görüşüyoruz aynı şehirde olduğumuzda. Bazen o kalmaya geliyor fakat ben daha uzun süre kalabiliyorum. Okullar kapandığında özellikle. Beraber iki ay boyunca kalmışlığımız var. Onu tanıyorum fakat ben hep yanyana olabilmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…