- 22 Ekim 2017
- 11
- 0
- 6
- 30
- Konu Sahibi sokagintavanikadar
-
Yaklaşık 3 yıldır bir birlikteliğim var.
İlk yıl her gün yanyanayken, geri kalan 2 yıl uzak mesafe şeklinde ilerliyoruz.
Kötü yönlere odaklanmak yerine iyi yönler bulmaya çalışıyorum. (Her gün yanyana olsaydık kendime bu kadar vakit ayıramazdım gibi..)
Asıl uzakta olduğunuz için problemleri daha kısa sürede halletmek adına çaba göstermeniz gerekir. Uzak mesafe ilişkilerinde problem problemi doğurur. O yüzden yıkıcı değil yapıcı olmak gerekir.
Tartışmaya yol açıldığı an mesaj ile değil telefonda görüşme ile iletişim sağlanmalıdır.
Görüntülü konuşmak özleminizi biraz dindirir.
Uzakta da olsanız birlikte aktivite yapabilirsiniz. (Birlikte film izlemek, kitap okumak gibi)
Ayrıca son olarak; özlem duygusu ilişkiyi daha yaşanabilir bir hale getirir. O yüzden özlemek iyidir
Bir araya geleceğiniz zaman belli mi? Şu an sizi engelleyen şey ne?
Sayılı gün çabuk geçer derler. Sonunda kavuşmanız kesinse sıkıntı olmaz. Biz de uzaktayız, ama ne zaman kavuşacağımız belli değil maalesef. Bir buçuk seneyi beraber geçirdik sonra ayrı düştük. Siz hiç bir arada oldunuz mu uoksa başından beri mi ayrısınız?Şuan benim üniversitem ve onun çalıştığı iş sorun yaratıyor. Bazen de maddiyat. Ama en büyük sorun zaman sıkıntısı. Dediğim gibi iş ve okul çok zaman alıyor. Bu yüzden benim okulum ve onun da işi düzene girene kadar yaklaşık bir sene daha sabretmemiz gerekiyor ama bu süre içinde bıkıp gider diye bile korkuyorum
En azından aynı ülkede yaşıyorsunuz.
Bu bile buyuukk bir artı.
Vize derdi yok,uçak parasina maaşi gömmüyorsunuz.
Arasıra cumadan gidin pazar gecesi dönün, aynı şekilde o da.
Çok mu zor?
Kampanyaları takip ederseniz yirmiye otuza bile bilet bulabilirsiniz her yere (sıkı bı bilet takipçisiyim,valla bulursun).
Sayılı gün çabuk geçer derler. Sonunda kavuşmanız kesinse sıkıntı olmaz. Biz de uzaktayız, ama ne zaman kavuşacağımız belli değil maalesef. Bir buçuk seneyi beraber geçirdik sonra ayrı düştük. Siz hiç bir arada oldunuz mu uoksa başından beri mi ayrısınız?
Tek problem ozlemekse ozleyin gitsin ben anlamadim ki niye mesafeler sorun olsun.sevgi ve ask varsa ortada zaten devam edilir..Ben anlamadi bisey...
Bu biraz sıkıntı olabilir, birbirinizi daha iyi tanımanız için birlikte daha fazla zaman geçirmeniz gerek. Kavuşur kavuşmaz evlenmeyin derim. Aynı şehirde de bir süre zaman geçirin sonra karar verin.Tanıştığımızdan beri ayrıyız ama memleketler aynı. Yazları veya sömestrda beraber oluyoruz
Ben uzak ilişki yaşayamam. Çünkü insan yakınındakini tanıyamıyor kaldı ki uzaktakini ne kadar tanıyabilir?
Bi de insan sevecekse hep Yanyana olabilmeli.
Pes ederse sevmiyor demektir.bu durumda da kurtulmus olursunuz..dertsiz basina dert arama..ani yasaBu süreçte yorulur da pes eder diye korkuyorum
Bazi mecburiyetler olunca elden bir sey gelmiyor.
Aslinda boyle ayriliklarda aradaki bag gucluyse kiymet daha iyi anlasilir.
Pes ederse sevmiyor demektir.bu durumda da kurtulmus olursunuz..dertsiz basina dert arama..ani yasa
İşte ben asker yapmamışla da evlenmek istemedim çünkü kendimi biliyorum uzak ilişki hiçbir şekilde bana göre değil. Uzak olunca zor oluyor.İyi tanıyorum onu. Askerlik gibi düşünün bir yıl falan sabretmemiz gerekiyor bir iki ayda bir kez görüşebileceğiz
Bu biraz sıkıntı olabilir, birbirinizi daha iyi tanımanız için birlikte daha fazla zaman geçirmeniz gerek. Kavuşur kavuşmaz evlenmeyin derim. Aynı şehirde de bir süre zaman geçirin sonra karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?