Uzaktan İlişki

Ayda bir çok uzak bir zaman dilimi değil ki.
Ailenle mi yaşıyorsun? Eğer ailenle yasamiyorsan buluşmalarda tatil yapabilirsiniz (sakın tatil pahalli deme, seksen liraya bir çadır aldıktan sonra her yer size tatil^^ ) böylece ilişkiniz haraketlenir, her buluşma panayır havasında geçer :)
Bulunduğunuz şehirlerde uçak var mı?
Eğer varsa su aplikasyonlari indir: turna-aerobilet-ucuzabilet-skycanner
İndirirsden zaten kampanyalardan sana haber gelir. Mesela ucuzabilet neredeyse her gün yirmi liralık indirim yapıyor yurtiçine.
Ya da tarih seçmeden bilet bakarsan ennn ucuz tarihler çıkıyor (en ucuz derken yirmi otuz kırk yani:) )
Sevda emek ister ...
Yine de ben bulaşmak istemezdim uzak mesafe ilişkisine (ama maalesef bulastm, insanın her zaman istediği şeyler olmuyor:)

Gözden uzak olan gönülden ırak olur derler.asıl soru kaç günde bir görüşebiliyorsunuz ?

6 yıldır benim de uzak mesafe ilişkim var. Bazen 1 ay yanında kalıyorum bazen sizin de dediginiz gibi ayda 1 anca görüşüyoruz. Güzelliklere sizi bekleyen güzel günlere odaklanın. 2 - 3 yıl içinde evlilik düşünüyoruz mesela. Gelecek planları yapıyoruz, kariyerimize eğitimimize odaklanıyoruz. Siz de öyle yapın, hep uzaktayız ayrıyız diye düşünmeyin. Mutlu olmak da sizin elinizde mutsuzluk da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…