Uzaktan kumandalı koca

şu anki durumunuzda geçmeniz en doğrusu görünüyor işsizlik maaşı kesilecek yakında

Nakliye,tadilat parası derken bir sürü masraf çıkacak neyle karşılayacak eşiniz bunu.Şuanki eviniz kira mı peki maaş alıyorsunuz yetiyordur bence kiraya.
Kira ev. Başka borclarda var. Çok düşünüyorsun orayı tekrar kiraya verip kira parasıyla destek olsunlar

Kira ev. Başka borclarda var. Çok düşünüyorsun orayı tekrar kiraya verip kira parasıyla destek olsunlar
Evet oda olur kira parasını size versinler en kötü tadilat yaptırmak istersen bile 5 binlira gider.

Kiradan biktim cok yuksek miktarda kira oduyoruz. Keske oyle bi imkanimiz olsa bizimde o zaman para biriktirip kendi gonlumuze gore bi ev alma inkanimiz olurdu. Sizde oyle düşünün

Ben masraftan daha cok kv-kp e yakin olmasindan korktum o evin.
Nasil insanlardir? Boyle yakin oturmayi kaldirabilicekmisin?
Ha sizin akliniza takilan buysa buna bisey diyemem bizde ayni katta oturuyoruz isin o yanindan bahsetmicem bile yani

Istemem yinede. Ailesi yarın öbür gün iş bulunca kira isteyecek neden istemedigim bir evde sks tepis oturayım
Kira vereceksen ne gereği var ha kira verip kayınpederin evinde oturmuşsun ha şimdi ki evinde oturmuşsun aynı kapıya çıkıyor değişen birşey yok.

Ayni bina felan degilse kira vermemek tabi ki mantikli hani ayni bina olur yakin olmak istemiyorum dersin tamam.ama bunda bir sebep goremedim ben
Kocası işe girince kira isteyeceklermiş ama yukarıda yazmış konu sahibi onlar istemesede eşi verirmiş değişen birşey olmuyor o zaman.

Ben olsam yanı bız olsak tasınırdık acıkcası

Aynen kaldıki esim başka biryerde de iş bulabilir. Yaptığımız masraf ne olacak o zamn
başka çocuk var mı evin içinin yapıldığı gören biz de oturalım der hayır kira parası vereceksin birde ne gereği var taşınmanın.

Masrafın bi kere olur, uzun zaman kira ödemezsin.

Diyosan ki kira verecem. Kaynanaya güvenmiyorum masraftan sonra çıkartır.
Yerinden olma.
Ailesine güvenmiyorum evlenmeden öncede güya kredi çekti babası sonra bize yıktı. Yarın öbür gün para vereceksem düzgün bir evde oturmayı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…