Kira ev. Başka borclarda var. Çok düşünüyorsun orayı tekrar kiraya verip kira parasıyla destek olsunlarNakliye,tadilat parası derken bir sürü masraf çıkacak neyle karşılayacak eşiniz bunu.Şuanki eviniz kira mı peki maaş alıyorsunuz yetiyordur bence kiraya.
Evet oda olur kira parasını size versinler en kötü tadilat yaptırmak istersen bile 5 binlira gider.Kira ev. Başka borclarda var. Çok düşünüyorsun orayı tekrar kiraya verip kira parasıyla destek olsunlar
Ev kirami simdi otudugunuzNolcak diyor en fazla 500 lira gider diyor taşınmaya. Benim eşyam sığmaz bile oraya. Tutturmuş taşınalım diye
Ha sizin akliniza takilan buysa buna bisey diyemem bizde ayni katta oturuyoruz isin o yanindan bahsetmicem bile yaniBen masraftan daha cok kv-kp e yakin olmasindan korktum o evin.
Nasil insanlardir? Boyle yakin oturmayi kaldirabilicekmisin?
Kira vereceksen ne gereği var ha kira verip kayınpederin evinde oturmuşsun ha şimdi ki evinde oturmuşsun aynı kapıya çıkıyor değişen birşey yok.Istemem yinede. Ailesi yarın öbür gün iş bulunca kira isteyecek neden istemedigim bir evde sks tepis oturayım
Ayni bina felan degilse kira vermemek tabi ki mantikli hani ayni bina olur yakin olmak istemiyorum dersin tamam.ama bunda bir sebep goremedim benKira ama daha geniş ve yeni . Birşeyler belki değil düzenimi bozmak istemiyorum
Kocası işe girince kira isteyeceklermiş ama yukarıda yazmış konu sahibi onlar istemesede eşi verirmiş değişen birşey olmuyor o zaman.Ayni bina felan degilse kira vermemek tabi ki mantikli hani ayni bina olur yakin olmak istemiyorum dersin tamam.ama bunda bir sebep goremedim ben
AynenKocası işe girince kira isteyeceklermiş ama yukarıda yazmış konu sahibi onlar istemesede eşi verirmiş değişen birşey olmuyor o zaman.
Eşime söyledim çok mantıksız diyor evlenirken sanrım oldu o kadar anlamadım şimdi nasıl oldukiraya versinler kiradan aldıkları parayı size versinler
Aynen kaldıki esim başka biryerde de iş bulabilir. Yaptığımız masraf ne olacak o zamnEvet oda olur kira parasını size versinler en kötü tadilat yaptırmak istersen bile 5 binlira gider.
Aynen dün bütün gün ağladım Gece acildeydim birde bana uyumsuzsun diyorŞu kafası basmayan adamlara ifrit oluyorum.
Garanti yok elbette fakat biraz beklemenin zararı olmaz bence taşınma boya ufak tefek tadilat en az 1 milyar daha da fazlaHangi sektördesiniz tam bilmiyorum. İş bulunurun garantisi varsa dediğim gibi sıkıntı yok.
başka çocuk var mı evin içinin yapıldığı gören biz de oturalım der hayır kira parası vereceksin birde ne gereği var taşınmanın.Aynen kaldıki esim başka biryerde de iş bulabilir. Yaptığımız masraf ne olacak o zamn
Ailesine güvenmiyorum evlenmeden öncede güya kredi çekti babası sonra bize yıktı. Yarın öbür gün para vereceksem düzgün bir evde oturmayı tercih ederimMasrafın bi kere olur, uzun zaman kira ödemezsin.
Diyosan ki kira verecem. Kaynanaya güvenmiyorum masraftan sonra çıkartır.
Yerinden olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?