Uzaktan kumandalı koca

başka çocuk var mı evin içinin yapıldığı gören biz de oturalım der hayır kira parası vereceksin birde ne gereği var taşınmanın.
Iki tane daha oğulları var bir de kız bekâr onlar. Abisini evlendirmeyi düşünüyor şuan kiz yok ama arsası var onu satacakmis sözde. Biz evlenirken paraları yoktu evleri kiradaydi

Taşınmak istemiyorum şuan nasıl söyleyeceğim onu bilemiyorum anlayışlı görünüyorlar ama kendi düşüncelerinden Başka birşeyi doğru bulmuyorlar

Taşınmak istemiyorum şuan nasıl söyleyeceğim onu bilemiyorum anlayışlı görünüyorlar ama kendi düşüncelerinden Başka birşeyi doğru bulmuyorlar
taşındığında kira isterler diyorsun. o zaman da eşinle tartışacaksınız muhtemelen. şimdi tartış ve geri adım atma.
çok düşüncelilerse kirayı versinler siz iş bulana kadar.
hem abisi evlenecek madem, yeni gelin kiraya gitmesin, o oturur de.

Tartışıyorum zaten benim sinir olduğum bizimle ilgili karar almaları bir de

Oraya gecersenız kiraya verecegınız parayla kendinize ev peşinatı biriktirirsiniz.. Sonra kendi evinize gecer, kira gibi kredi ödersiniz.. Eşinize soyleyın ailesi ile anlaşsın kira mevzusunda..

kiraya verip bir kaç ay kirasını siz alıp idare etmeniz daha mantıklı açıkçası. taşınmak ha diyince olmuyor bir nakliye 1000-2000 resmen ki bunun boya badanası tadilatı var gözden 5000 çıkartmanız gerekli

ama masrafta olsa kıra vermıceksınız tabı kv kovmazsa

uzaktan kumandalı motor gibi hem de onlar emretsin eşinde emredersiniz efendimmmm desin

yapılacak masrafla şuan oturdugunuz eve ödeyeceğiniz kirayı karşılaştırın.. kira sonucta boşa giden bir para tadilatın ise karşılığı var .. uzun sürede oturacaksınız yada ev sizin olacaksa bence masraf yapılabilir kısa vadeli değilde uzun vadeli düşünün bence

İşte nasl işin içinden cikicam onu bilemedim
Eşyam sığmaz. Yeni eşya almamız masraf olur de. Annenle babanla aramıza para meselesi girmesin. Başka kardeşlerin var. Onlar evlenince mahcup oluruz onlara karşı de. Zaten kolundan tutup zorla götürecek hali yok ya, çıkma. Yardım etmek isteyen başka türlü de eder.

Ev bizim olmayacak, masraf yapacak para da yok . Uzun süre mi değil mi bilmiyorum iş durumuna bağlı

Kiraciyi cikarmasalardi gül gibi evleri var oturtmuyolar olurdu.
Is yok guc yok naz eda 1500!
Yaranilmaz!

Haklısınız aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…