Iki tane daha oğulları var bir de kız bekâr onlar. Abisini evlendirmeyi düşünüyor şuan kiz yok ama arsası var onu satacakmis sözde. Biz evlenirken paraları yoktu evleri kiradaydibaşka çocuk var mı evin içinin yapıldığı gören biz de oturalım der hayır kira parası vereceksin birde ne gereği var taşınmanın.
He oyleyse ne gerek varKocası işe girince kira isteyeceklermiş ama yukarıda yazmış konu sahibi onlar istemesede eşi verirmiş değişen birşey olmuyor o zaman.
taşındığında kira isterler diyorsun. o zaman da eşinle tartışacaksınız muhtemelen. şimdi tartış ve geri adım atma.Taşınmak istemiyorum şuan nasıl söyleyeceğim onu bilemiyorum anlayışlı görünüyorlar ama kendi düşüncelerinden Başka birşeyi doğru bulmuyorlar
Tartışıyorum zaten benim sinir olduğum bizimle ilgili karar almaları bir detaşındığında kira isterler diyorsun. o zaman da eşinle tartışacaksınız muhtemelen. şimdi tartış ve geri adım atma.
çok düşüncelilerse kirayı versinler siz iş bulana kadar.
hem abisi evlenecek madem, yeni gelin kiraya gitmesin, o oturur de.
Alırlar diye düşünüyorum kira adı altında olmasa daSiz ise girince kendi öz oğullarindan kira mi Alcaklar hic gerek yok bencede ne yap et tasinma!
O biraz zor işteOraya gecersenız kiraya verecegınız parayla kendinize ev peşinatı biriktirirsiniz.. Sonra kendi evinize gecer, kira gibi kredi ödersiniz.. Eşinize soyleyın ailesi ile anlaşsın kira mevzusunda..
kiraya verip bir kaç ay kirasını siz alıp idare etmeniz daha mantıklı açıkçası. taşınmak ha diyince olmuyor bir nakliye 1000-2000 resmen ki bunun boya badanası tadilatı var gözden 5000 çıkartmanız gerekliKızlar Merhaba, kısaca sıkıntımdan bahsetmeye çalışayım. Geçen yıl esim de ben de çalışıyorduk. Ben haziran gibi isimden ayrıldım. Esim de bayramdan önce çalıştığı yerden çıkarıldı. Ikimizde işsizlik maaşı aliyoruz. Eşimin ailesinin bizim oturduğunuz yere çok yakın evleri var kiradaydi. Hatta biz evlenirken orada oturma meselesi oldu kiraciyi cikaramayiz sözleşme var dendi Ev eski dendi. Ev 2+1 eski ve boyaya tadilata ihtiyacı var. Dün kayınvalide aradı oğlum kiracı çıkmış oraya geçin dedi. Sonra beni istedi telefona banada oraya geçin kışın doğalgaz az gelir falan dedi. Esim birkaç yerden haber bekliyor iş için. Ben oraya taşınmak istemiyorum. Tasinirsak Hem masraf olacak taşınma için hem de tadilat için kaldıki ailesi karşılamaz bizde yapamayız esim çok ısrarci Şuan şehirdisindayim ailemin yanında eşimde benimle dün tantana ettik baya ailesinin lafıyla hareket ediyor. Oraya gidince mesele olacak ne demeliyim ailesine me yapmalıyım. Düzenimi bozmak istemiyorum.
Aman aman ne yapın ne edin taşınmayın. Astarı yüzünden pahalıya gelir.Ailesine güvenmiyorum evlenmeden öncede güya kredi çekti babası sonra bize yıktı. Yarın öbür gün para vereceksem düzgün bir evde oturmayı tercih ederim
ama masrafta olsa kıra vermıceksınız tabı kv kovmazsaKızlar Merhaba, kısaca sıkıntımdan bahsetmeye çalışayım. Geçen yıl esim de ben de çalışıyorduk. Ben haziran gibi isimden ayrıldım. Esim de bayramdan önce çalıştığı yerden çıkarıldı. Ikimizde işsizlik maaşı aliyoruz. Eşimin ailesinin bizim oturduğunuz yere çok yakın evleri var kiradaydi. Hatta biz evlenirken orada oturma meselesi oldu kiraciyi cikaramayiz sözleşme var dendi Ev eski dendi. Ev 2+1 eski ve boyaya tadilata ihtiyacı var. Dün kayınvalide aradı oğlum kiracı çıkmış oraya geçin dedi. Sonra beni istedi telefona banada oraya geçin kışın doğalgaz az gelir falan dedi. Esim birkaç yerden haber bekliyor iş için. Ben oraya taşınmak istemiyorum. Tasinirsak Hem masraf olacak taşınma için hem de tadilat için kaldıki ailesi karşılamaz bizde yapamayız esim çok ısrarci Şuan şehirdisindayim ailemin yanında eşimde benimle dün tantana ettik baya ailesinin lafıyla hareket ediyor. Oraya gidince mesele olacak ne demeliyim ailesine me yapmalıyım. Düzenimi bozmak istemiyorum.
İşte nasl işin içinden cikicam onu bilemedimAman aman ne yapın ne edin taşınmayın. Astarı yüzünden pahalıya gelir.
uzaktan kumandalı motor gibi hem de onlar emretsin eşinde emredersiniz efendimmmm desinKızlar Merhaba, kısaca sıkıntımdan bahsetmeye çalışayım. Geçen yıl esim de ben de çalışıyorduk. Ben haziran gibi isimden ayrıldım. Esim de bayramdan önce çalıştığı yerden çıkarıldı. Ikimizde işsizlik maaşı aliyoruz. Eşimin ailesinin bizim oturduğunuz yere çok yakın evleri var kiradaydi. Hatta biz evlenirken orada oturma meselesi oldu kiraciyi cikaramayiz sözleşme var dendi Ev eski dendi. Ev 2+1 eski ve boyaya tadilata ihtiyacı var. Dün kayınvalide aradı oğlum kiracı çıkmış oraya geçin dedi. Sonra beni istedi telefona banada oraya geçin kışın doğalgaz az gelir falan dedi. Esim birkaç yerden haber bekliyor iş için. Ben oraya taşınmak istemiyorum. Tasinirsak Hem masraf olacak taşınma için hem de tadilat için kaldıki ailesi karşılamaz bizde yapamayız esim çok ısrarci Şuan şehirdisindayim ailemin yanında eşimde benimle dün tantana ettik baya ailesinin lafıyla hareket ediyor. Oraya gidince mesele olacak ne demeliyim ailesine me yapmalıyım. Düzenimi bozmak istemiyorum.
Eşyam sığmaz. Yeni eşya almamız masraf olur de. Annenle babanla aramıza para meselesi girmesin. Başka kardeşlerin var. Onlar evlenince mahcup oluruz onlara karşı de. Zaten kolundan tutup zorla götürecek hali yok ya, çıkma. Yardım etmek isteyen başka türlü de eder.İşte nasl işin içinden cikicam onu bilemedim
Ev bizim olmayacak, masraf yapacak para da yok . Uzun süre mi değil mi bilmiyorum iş durumuna bağlıyapılacak masrafla şuan oturdugunuz eve ödeyeceğiniz kirayı karşılaştırın.. kira sonucta boşa giden bir para tadilatın ise karşılığı var .. uzun sürede oturacaksınız yada ev sizin olacaksa bence masraf yapılabilir kısa vadeli değilde uzun vadeli düşünün bence
Haklısınız aynenEşyam sığmaz. Yeni eşya almamız masraf olur de. Annenle babanla aramıza para meselesi girmesin. Başka kardeşlerin var. Onlar evlenince mahcup oluruz onlara karşı de. Zaten kolundan tutup zorla götürecek hali yok ya, çıkma. Yardım etmek isteyen başka türlü de eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?