- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma. Bir kişinin beğendiği özellikleri alıp giyinmek yanlış. Sizin zaten bir giysiniz, bir duruşunuz vardır. Bırakın onlara tutulsun. Yemekten mi hoşlanıyor? Tamamdır. Kendi özelliklerinizi değiştirmeden yenilerini katın onlara. :) etraf zaten süs bebekleri ile dolu. Ambalajla nereye kadar? Çok sıkıcı bence. Zeka ile beceri ile etkilemek daha kalıcı etki bırakır. Ona bilgi birikiminizi sunun. Sizden bir şeyler öğrenmesini sağlayın sürekli. Keşfetmek eğlenceli olur onun için, oyun gibi. :)
Eah oyleyim. Yani ilerleme olmasa da sevecegim zaten.Hi pilav ! Nasıl gidiyor?
Hala uzaktan sevmekle mi hükümlüsün ? Yoksa bir ilerleme kaydedebildin mi ?
Eah oyleyim. Yani ilerleme olmasa da sevecegim zaten.
Bak, kalbimin zincirlerine
Nasil da sikirdiyorlar
Paslanmis, tozlu zincirler
Omrumun derinlerinden uzanan
Eah oyleyim. Yani ilerleme olmasa da sevecegim zaten.
Bak, kalbimin zincirlerine
Nasil da sikirdiyorlar
Paslanmis, tozlu zincirler
Omrumun derinlerinden uzanan
Bu şekilde daha ne kadar dayanabileceksin? Duygularına daha ne kadar hakim olabileceksin?
Ben olsam çoktan atlayıp gitmiştim.nedenlern canı cehenneme.
vakit kaybediyorsun bence.Zaman kıymetli
Edebiyat yapmışsın şair olmuşsun
Onların önyargılarını kıracağını düşünüyorum.Birkac ay once gidecek param vardi ama, muhabbet bu kadar derinlesmemisti. Gidince ailesinin- cevresinin tepkisinden cok korkuyorum. Su anda onun cevresinde cok buyuk bir anti musluman (benim olup olmamam onemli degil/ Turkiyeden olmam yeterli) atmosfer mevcut ve arkadasin cevresi, cok koyu sagci beyaz cumhuriyetciler. Benim derimi yuzer postumu duvara asarlar. Kelleme boynuz, agzima Jack Daniels dayayip karsisinda sigara icip seyrederler valla.
Neden bu çıkarımda bulundunuz?Bence eski esini hala seviyor... bana artik oyle olmadigini soylese bile.
Neden bu çıkarımda bulundunuz?Bence eski esini hala seviyor... bana artik oyle olmadigini soylese bile.
Neden bu çıkarımda bulundunuz?
Derin hususlar... Üzüldüm. Bu karakterde bir insanın mutsuz olmasına da, Türkiye'de bu tipte insanların bulunmamasına da. Keşke herkes kalbine göre yaşasa. Adaletli olsa ama olmuyor. Geçenlerde konu açtım, bir yorum geldi orda insanlar kalitesindeki insanı bulur diyordu. Ben de bunun doğru olmadığını savunmuştum. Şu an söylediğimin doğru olduğunu bir kez daha anladım. Keşke her zaman sadakatliler sadakatlileri, uçarılar uçarıları bulsa vs. Ama olmuyor.Evliliklerinde aldatilan, bosanmak zorunda kalan erkeklerin beyin yakan yazilari:
http://www.relationshiptalk.net/i-a...on-me...and-i-am-conflicted....-14936028.html
Bu dunyada dogru durust adamlar var evet, onlar da ne yazik ki bazen cok fena kadinlara asik olup hayatlarini zehir ediyorlar. Bazen de yaptiklari iyi niyetli bir seyden dolayi eslerini kaybediyorlar. Adam cocuklarini beslemek icin gece gunduz calisiyor, kadin ilgisizlikten gidip baskasiyla birlikte oluyor. Ne kotu bir duzen bu. Bazi okuduklarim kalbimi kirdi.
Iste onunla konustuklarimda onun etrafina niye bu duvarlari ordugunu, neden kendini ormanda bir kucuk eve kapattigini, elindeki avcundaki herseyini cocuklarina verdigini... daha iyi anladim. Soyledigi kelimelerin arkasainda oyle bir stoik sogukluk vardi ki, sanki kendisinden degil baskasindan bahsediyormus gibi. Anlattiklarindan kadin icin zerre kotu kelime kullanmadi. Ama ruhunun ne kadar zedelendigini "Uzulmek mi, olan oldu artik" deyisinde anladim.
Simdi yeni anliyorum " Ben bu dunyaya hukmetmeye gelmedim. Ben olabilecegimin en iyisi olmaya cabaliyor ve yapabilecegim en iyisini yapmaya calisiyorum". Sozlerindeki sertligi, ozveriyi , resmen kendini cezalandirircasina kendini hayattan yok edercesine calisip cabalamasini... Bunlari dusunurken kalbim agriyor gozaslarima hakim olamiyorum.
Megerse benim Adonis'im gercekten yeryuzune dusmus asil bir melekmis.
Derin hususlar... Üzüldüm. Bu karakterde bir insanın mutsuz olmasına da, Türkiye'de bu tipte insanların bulunmamasına da. Keşke herkes kalbine göre yaşasa. Adaletli olsa ama olmuyor. Geçenlerde konu açtım, bir yorum geldi orda insanlar kalitesindeki insanı bulur diyordu. Ben de bunun doğru olmadığını savunmuştum. Şu an söylediğimin doğru olduğunu bir kez daha anladım. Keşke her zaman sadakatliler sadakatlileri, uçarılar uçarıları bulsa vs. Ama olmuyor.
Bana mazoşist gibi gelmedi bu kişi. Hissiyat benimkisi. Erkekleri anlamak çok zor. Klişe bir söz kabul ediyorum ama ben de bu aralar farklı bir tip ile uğraştığımdan delirmek üzereyim. Asla net değiller, neden renklerini belli etmezler ki?Kesinlikle oyle, tersler bibirine denk geliyor.
Belkide ruhunda mazoistlik vardir diye dusundum.
Bagirilmayi cagirilmayi asagilanmayi isteyenler var ya, o cins bir ruh olabilir mi diye dusundum. Insnalarin farkli ihtiyaclari olabiliyor, bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?