Uzaktan sevmekle hukumlu

Cok ilginc bir gorus, hic boyle dusunmemistim. Bana gore de iletisimimiz ozel de, onun icin ozel olabilecegini bilememistim. Gerci konserlerde video cekip yuklemesi beni sasirtmisti. Eger benden duyduklari onu biraz mutlu edebiliyorsa ne iyi olurdu. Benim kesinlikle daha cok kendimi gostermem gerekiyor, daha cok fotograf, aktivite, hareket gostermem gere ki beni tanisin. Ablalari onu hep lanse ediyorlar, benim icin aynisini yapan yok . Eksiklerimi gidermem icin cok ugrasmam gerekiyor.

Bu konu buraya mi tasinmis. Tesadufen gordum. Yeni gelismeleri de okudum. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim de. Bu adam cok zor, bu adamla hersey zor.
Tek cocuk olayina ben de cok sasirdim. Üvry cocuklariyla da hala gorusuyor sanirim? Peki öz oglunun durumu ne simdi? Karisindan ayri mi? 2 cocugu vardi sanirim dimi onun da. Aman ben niye merak ediyorsam bunlari

Onunla daha da yakın olmak için kendi özelinizi açın ona. Doğallık artsın, sıcaklık artsın. Gününüze dair paylaşımlar iyi fikir. Örneğin: tiyatroya gittiyseniz biletin resmini çekip atın ona sonra oyun hakkında yorum yapın vs. Ben flört ettiğim birinden bu tarz paylaşımlar aldığımda daha mutlu oluyor, onunla daha bi yakınlaşıyorum. Naber nasıl gidiyordan çok daha sevimli. :)

Zor degil imkansiz. Evet cocuk trafigi vizir vizir. Gelip evinin altini ustune getiriyorlar. Cocuklarima "hemen is bulun" diyorum diyor. Hepsi artik buyudu, hersey iyi gidiyor diyor. Ama oyle olmadigini biliyorum. Buyuk kizi evlilik disi 3. defa dogurmak uzere. Daha once madde istismarindan problemi vardi. Ikinci kiz Afrikan Amerikan futbolcudan cocugu oldu, siddet gorup ayrildi. Adam elindeki avucundaki herseyini eski esine ve cocuklarina adamis. Kendi evinde televizyonu bile yok. En son, 17lik uvey ogluna kendi arabasini verdi (ufak bir fiyata satin almis ki cocuk tamircide calisiyordu).Kendisinin elbette bir arabasi/kamyoneti var da, cogu seyi elden cikariyor. Buyuk (oz ) oglunun yeni bir kiz arkadasi vardi, 6 ay sonra sanirim aralari bozuldu. Kendisinin iki kizi var, kizin bir oglu. Ama oralarda gelenekler boyleymis. Bosanmis ebeveynler bir araya gelip sentetik aileler kuruyorlarmis. Iyi bir sey ama, cocuklar sanirm yeterince denetimden gecmiyor ve cevre cok fena insanlarla dolu, onlara aldanip hayatlarini heba ediyorlar. Vay canina, ben de inanamiyorum bu yasam bicimlerine. Avrupa'da yok boyle sey.

"Aman ben niye merak ediyorsam bunlari "

Insan iliskileri cok ilginc de ondan!

Ah benim sosyal hayatim sifir su anda! Hic bir aktivitede bulunamiyorum ki kendimi gostereyim! Zaten konusmalarimiz "naber " degil, muzik, politika, gunluk rutin ve flort (benim tarafimdan) uerine kurulu. Yazismalarimiz derin, cok cok derin...

Ah benim sosyal hayatim sifir su anda! Hic bir aktivitede bulunamiyorum ki kendimi gostereyim! Zaten konusmalarimiz "naber " degil, muzik, politika, gunluk rutin ve flort (benim tarafimdan) uerine kurulu. Yazismalarimiz derin, cok cok derin...
O zaman izlediğiniz filmin üzerinden konu açın. Evde izlediğiniz filmlerden. Bu ara sırf film izliyorum, benden de bu tavsiye beklenirdi. :)
Ben aşkınızı hissediyor, sıcak buluyorum. Kimseye bağlanmadan, duygusal bir şey hissetmeden yaşamak o kadar boş ki. Böyle olunca insan sağa sola sarıyor bir arayışa giriyor e bu da ruhu yoruyor. Şanslısınız. Değerini bilin. İlla ki karşılık bulmayı beklemeden salt aşkın tadını çıkarın.

Aynen, oyle, insan tek tarafli sevince, hic olmazsa elinde olan ve kendinin kontrolunde olan bir sevgi olusuyor. Karsi taraftan hic bir sey beklemede,n hic bir onsarti olmadan. Bu demek degildir ki onunla beraberlik istemiyorum, ama su an kalbimin bos kalmasi cok kotu olurdu, icim bu kadar sevgi dolu iken.
Sevdigim filim konusuna gelince, bugunlerde sade Youtube videolari seyrediyorum, varsa yoksa Guney tarihi, cografyasi uzerine, eyaleti uzerine, ilk yerlesenler ve otantik muzikleri uzerine, hatta meshur guney yemekleri kanallarini geziyorum, meslegi tasimacilik oldugu icin o kanallari geziyorum, iliskiler uzerien ogut veren kanallari.... cok fazla ona meyil etmisim degil mi. TV hic seyretmem, film izlemeye param yok sinemada, tek yol bu. Arada bir paylasiyorum gorduklerimi, ama cogunlukla kendimizin gunluk yasadiklarimiza ve dunya politikasina donuyor isler. Ben basit bir insanim diyor surekli. Dunyayi kontrol edemem diyor. Bana is konusunda bir gaz verisi var dunyami sasirdim yazdiklarini gorunce!! cok sasirdim ve sevindim dogrusu.

Ya ne diyesim geldi bak. Bu aileye bir Turk elinin degmesi gerekiyor. Turk ceki duzeni diye bisey var. Onu da sen vercen artik.

Onunla ilgili şeylerle alakadar olmanız, daha fazla bilgi edinmek istemeniz çok hoş. Sizin özellikle ilgilendiğiniz şeyler var mı? O kişinin zevkleri dışında sizin de muhakkak vardır zevkiniz. Onun da araştırmalar yapması sizin gibi videolar izlemesi, nette sörf yapması için size dair şeyler sunun. Kendi mesleğinizle ilgili şeylere yönelin bu ara, tercih ettiğiniz müzik türünden farklı parçalar keşfedin ve bunu aşık olduğunuz kişiye de yansıtın. Farklı renklerle buluşmak onun da hoşuna gidecektir. Tek yönlü olmasın yani. :)

Ya ne diyesim geldi bak. Bu aileye bir Turk elinin degmesi gerekiyor. Turk ceki duzeni diye bisey var. Onu da sen vercen artik.

Ya sorma ben o Turk eli soplai kadin karakterimi ve de disiplinimi son bes yildir kayip ettim. Nerede o titiz temizlikler, yemek pisirmeler (gerci Turk yemegi pek bilmiyorum ama cok disiplinliydim ev isi konularinda).

Yok anam bu adamlar daha cok kabile mantigiyla hareket ediyorlar. Isleri gucleri araba yarisi, camur yarisi, tamirat, yedek parca, kamyon, pickup, icmek/ ara sira madde kullanmak, kizlar ve gece gunduz bebek yapma calismalari. Cocuklari bu diyarlari bilmiyorlar, dogma buyume oranin koyluleri. Babalari ust duzey asker/memur cocugu. Ondaki dunya gorgusu, zekasi veya nezaketi yok cocuklarda. Ama oz oglu babasini cok cok seviyor bundan hic suphem yok. Onun duvarina komik seyler yaziyor, devamli ama babadan tik yok. Yani artik alistigim, beni gozden gelemezligi sadece bana karsi degil anlayacaginiz, ablalarini bile cileden cikariyor sayin gorunmez adam.

Bunlari bir araya getiren tek sey cok iyi kalitede yemek olabilir, arkadas Turk yemegi hastasi. Bana tek tek hangi yemekleri sevdigini sayiyor hem de Turkce!...ah canim!

Benim meslegimden cok etkilendi ve takdir ediyor, zaten FB ta tek tuk arkadasim/ daha cok meslektasim var ve meslekle ilgili cok paylasim yapiyorum. En cok tarihle ilgili paylasimlara tepki veriyor, gecenlerde Turkce Cumhuriyet bayramiyla ilgili bir cumle yazmistim, onu okumus, anlamis ve tebrik etti, sevincten cildirdim.

Uff ne yaman bir kultur farki var Turklerle. Oyle bir yerde tirlatmadan nasil yasardim bilemedim.
Ya sen ufaktan Turk yemekleri yapmaya basla bence. Elin alişsin. Neler seviyo mesela bizim yemeklerden?
Bu arada surekli oyun oynayan bi erkek cok itici degil mi ya? Gozumun onunde playstation önunde cips yiyip bira icen hipnozlanmis cins bi erkek belirdi. Sonra da şoyle bi sen

Çıldırdınız demek ki :) ne hoş ya. Aşk güzel ediyor her şeyi.
O zaman bol bol tarihten konuşun, yemeklerden. Mutfağımız çok geniştir muhabbet de uzun olacaktır tabii ki. Bir gün tatmak ister belki? :)

Borek, pide, kiymali borek, simit, kebap ve EKMEK agzndan dusmuyor. Bildiginiz firin ekmegi! E o zamanlarin firinlari yok ki, Turkiye'de bile yok o citir ekmekler. Benc eonu Karadeniz'e goturup tas firin ekmegi yedirmek lazim. Yaninda yayla tereyagi veya kaymak/bal kombinasyonuyla.

Borek konusuna gelince onu sifirdan ogrenmek lazim. Simit? Adam imkansiz seyleri seviyor. Simit ve ekmek icin tas firin lazim, kabap da mangalda olacagina gore...

Dur ben sorayim baska hangi yemekleri seviyormus, ev yemeklerinden.

Eger bir gun bir mucize olur bir araya gelirsek, onu playstation'da yakalarsam, gozlerini ekrandan ayirmayi bilirim, yontem cooook. Kolundan tuttugum gibi ormana cikaririm, balik tutmaya veya avlanmaya ya da araba yarislarina goturmesini isterim... Ya da baska seyler woo hoo....

Son düzenleme:
Istahini kabartmak o kadar kolay ki, yieyecekten bahsetme acliktan oluyorum dedigi gibi kacip yemek yemege gidiyor. Hmm onun aklina yemeklerimi getirmeden once huner gelistirmem lazim!!

Ya Allah seni kahretmesin. ''Onu playstation'da yakalarsam, gozlerini ekrandan ayirmayi bilirim, yontem cooook.''
Şu cümleden sonra ben ne düşündüm, sen ne yazdın Orman nerden çıktı ya, yatak odasına gitmek varken?
Fırın ekmeği hala var ya. Lavaş gibi oluyor ya ondan değil mi? O fırınlardan var İstanbulda. Simit falan zaten normal fırınlarda da pişiriliyor. Tabi taş fırın tadında olmuyor ama yine de gayet iyi oluyor. Kk nın yemek bölümündeki hanımları görsen evde İskender yapanlar bile var. Bence bu sevdiği yemeklerden birini pişir, fb a resmini koy
Eh her türlü iştahını kabartmak lazım

Ahahaha! Yok sen gerisini okumamissin. "Ya da baska seyler woo hoo...." yazmistim. Onun ne istedigini cok iyi biliyorum aslinda da. Gecici seyler onlar. Zaten kendisi alasini satin alir istese. FB da begendigi tur "hanimlar ve aktivitelerini" not aldim. Disarida amazon, evde hamarat kadin istiyor. Saka degil! Adamin gozu bikiniyle balik avlayan okcu kadinlarin, araba yarislarina katilan kadin resimlerinde! Ben de az degilim firsat olsa o dediklerini zaten yapacak tur bir kisiligim var ama bikini kismi degil tabi . Ama onun icin, benim kendim gibi olmam onemliymis! O yuzden bugune kadar ona soylediklerimin cogunu sessizlikle karsiladi. Dedim ya zararsiz deli kategorisindeyim onun icin.

Cok ciddi soyluyorum, onun yoresi ve cevresi cok cok guzel genc kadinlarla dolu. Ben on uzerinden uc bile edemem, hatunlar 9/10 minimum. Ama cogu para ve mulk ve yakisikli fit adam pesinde, fakat onun gosterisli gecmisini bilen bir avuc orta yas ustu kadin disinda veya para meraklisi genis gonullu genc kadinlar disinda cok onemli bir kovalayani yok sanirim (yine de bundan 100% emin degilim).

Ama benim gibi onu 24/7 nefes alan birini bulacagini sanmiyorum. O yuzden bana cilginsin diyor, hayal kirikligina ugruyorum. Yahu tombis boynu katman olmus gobekli haliyle begendiysem begeniyorum sana ne arkadas degil mi? Ikide bir "eh ben sisman ve mutluyum, begenmeyen begenmez" diyor, ben de "goruntunle ilgili baslatma simdi beni " diye takiliyorum. Cunku bir baslarsam kendimi tutamiyorum!

Yok arkadas bana ciddi maharetleri olan bir arkadasin egitim vermesi lazim. Turkiye'ye donunce akrabalari cevirip ogretmelerini isteyecegim. Bunun tek cozumu budur.

BTW tas firin ekmegi sanirim odun atesinde pisen, cok kaliteli eski bugdaydan yapilan organik bir Karadeniz ekmegi, lavas degil. Sizin piyasada gordugunuz ekmeklerin icine CMC (Carboxymethyl cellulose, endustriyel sungerlestirici madde) ve berbat mayalar ve genetik unlar kullaniliyor. Eski tur ekmekler yok edildi piyasadan, resmen kimyasalli sunger tuketiyorsunuz.

Son düzenleme:
Ya sen adamin kadinlardan yana beklentisini yuksek tutmasina bakma. Varsin araba yarislarina katilan cilgin hatun resimlerine bakadursun. Nasil olsa oyle biriyle olamayacak. Ote yandan o da torun torba sahibi. Daha olgun hanimlari tercih ediyor olmasi gerekirdi. Kendi yasina gore. Neyse erkekk milletini bu konuda yadirgayamiyoruz artik zaten. Hepsi doyumsuz.
Sismanligini sık sık dile getirmesi bu konuda kompleks yaptigini dusundurdu bana. Bir anomaligi ilk soyleyen kisinin kendisiyse,bu konuyu kompleks yapmis demektir. Ve onun kompleksleri senin icin avantaj olabilir. Biliyorum acimasizca geliyor kulaga ama oyle yani.
Cevresindeki kadiblara gelince, evet coj guzel olduklarini tahmin edebiliyorum. Ama buna ragmen avantajli sensin. Cunku o kadinlarin aradiklari ya para ya yakisiikli erkekk. o da senin adamda yok. Senin istedigin de direk o. O yuzden avantajli olan sensin onlar degil. Arti bi de sen entellektuel bir kadinsin. Dunyanin neresinde olursa olsun erkekler entellektuel kadinlarin cazibesine kapilirlar mutlaka. Sen bu avantaji daha fazla kullan.
Onun hoslandigi kadinlar gibi olmaya calismaktan ziyade onun ilgi alanlarini kendi ozelliklerine cekmeye calis. Bunu basarabilirsen adamin sana asik olmasi kacinilmaz son olur emin ol. Ama cok zordur tabi bir erkegin begenilerini ilgi alanlarini degistirmek. Neyseki imkansiz degil.
Sizin burçlariniz ne? Ben kesin sormusumdur onceden ama unutmusum sanirim.

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma. Bir kişinin beğendiği özellikleri alıp giyinmek yanlış. Sizin zaten bir giysiniz, bir duruşunuz vardır. Bırakın onlara tutulsun. Yemekten mi hoşlanıyor? Tamamdır. Kendi özelliklerinizi değiştirmeden yenilerini katın onlara. :) etraf zaten süs bebekleri ile dolu. Ambalajla nereye kadar? Çok sıkıcı bence. Zeka ile beceri ile etkilemek daha kalıcı etki bırakır. Ona bilgi birikiminizi sunun. Sizden bir şeyler öğrenmesini sağlayın sürekli. Keşfetmek eğlenceli olur onun için, oyun gibi. :)

Ama zaten bu adam araba yariscisi! Ulasim konularinda cok yuksek seviyede bir uzman, cok cok yetenekli. Yarismalara hala katiliyor ve inanilmaz guzel kadinlarin arasinda dolasiyor, bu bir gercek. Ayrica kendisi cok donanimli bir dag adami. Avcilik ve balikcilik ondan sorulur.

Zaten bulundugu ormanlik yerde insanlarin ya cok iyi bir aile hayati var ya da yogun bekarlik hayati. Ama beyefendi yanlizliga burunmus durumda.

Teshis dogru, kilosu mesele olunca "ben mutluyum" deyip gecistiriyor ama, aklindan ne gectigini cok iyi biliyorum. Kilo asla onemli degil, onemli olan saglikli olsun, hasta olmasin. Genleri, sigara aliskanligi ve hareketsizligi onu riskli gruba sokuyor. Ama ben iyiyim, hast adegilim diye gecistiriyor yaramaz.

Ben entellektuel degilim, o da zeki olup basit yasayan kadinlari begeniyor. Gosterisli entellerden nefret ettiginden eminim. Sehir yasantisi, sehirli isi olan insanlar ona gore degil. Onun yasam bicimi cok sade ve her zaman soyledigi gibi "gosterissiz". Bana gore en guzel seylere sahip zaten. Harika dogasi olan bir ormanda, ciftliklerin arasinda temiz havali, her tarafi av hayvani ve balik dolu irmaklari olan cok guzle bir eyalette yasiyor. Adama hak veriyorum.

Yok canim, dunyanin nereseinde olursa olsun erkekler entel kadinlari sevmezler. Erkeklerin %99 i nefret eder. Tecrubeyle tespit edilmistir. Bu arada, burclara hic inanmam... batil ve astrolojiyi cok sacma bulurum. Onemli olan, ask var mi ask.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…