Uzaktan sevmekle hukumlu

Ahahahaha oldum burada gulmekten. Benim hayatim sosyal deney zaten!!!

Gulmemem lazim yarin cok onemli toplantim var ona sunum yapiyorum. Aklimi toplamam lazim. Evet. Bir rkranda o , obur ekranda sunum.

Adamim gencken nasildi biliyor musunuz, aslan yelesi gibi uzun saclar, lumberjack gomlek onu acik, yirtik wrangler sortla bahcede tamirat yapardi kizgin gunesin alninda. Bu kizin zihni kilitlenir kalbi dururdu. O zamanlardan beri nice siirler yazilar yazdim onun icin. Yavas yavas toparlayip yollayacagim da, samimiyetinden ve rahatsiz olmayacagindan emin olmak istiyorum.

Muhtemelen benim icin nereden cikti bu crazy stalker komsu diye dalga geciyordr diyecegim ama yavas yavas acilma sinyalleri aliyor gibiyim. Yazismalarinda biraz daha kendinde bahseder oldu. Donum noktasi ne zamandi biliyor musunuz? teror olaylarinda bana "neredesin?!!! guvende misin" diye attigi mesaj. Merak etmis, beni ve ailemi.

Simdi ekranda hayati ters yolda dagilmis ve ic sesi susturulmus, sac sakal agarmaya baslamis bir adam resmi var. Ama yuzune bakinca "iste o, hala aynisin" diyebiliyorum kalbim yerinden oynuyor!

Ama hayal kurmak kolay, gerceklestirmek zor.

insanlar "acele" yüzünden çok iyi olabilecek şeyleri bozuyorlar
şu anda konu sahibi mutlu, heyecanlı, mesajlara cevap gelince sevinç çığlığı atıyor
bir süre daha böyle gitsin, ne farkeder
şimdi bitse de acı çekecek
sonra bitse de acı çekecek
sonrası daha zor olmaz çünkü çoktaaaan hayatını doldurmuş hissettiği duygular, hatta zamanla körelir bile belki
ama şu anda, böyle böyle ufak ufak yol alarak bitmeme ihtimali var
herşeyi çabuklaştırmak için gemileri bir an önce yakmayı doğru bulmuyorum
biraz gidişata bırakmak lazım böyle şeyleri
su akar, yolunu bulur...

Benim karsima birileri cikti, defalarca ve cok uzun sureli beraberliklerim oldu.
Hic biri onun verdigi hissi vermedi, veremedi.
Platonik oldugu icin , uzakta oldugu icin, ulasilmaz oldugu icin.

o yüzden aceleci davranıp, olayı çabuklaştırmak isteyip
veya
korkup, kaçmak isteyip
bu olayı bozma
bırak şu anda nasılsa öyle devam etsin
bir zaman sonra, bir şekilde, şekillenir
şu anda adım atsan, karşılık göremesen bitecek! ve sen, zaten duygular tavan yapmış şekilde kalakalacaksın
şu anda adım atmasan, aynen şu an olduğu gibi devam etsen, olay biraz daha gelişecek, belki sen soğuyacaksın, belki o gelecek vs vs
bence bu anlamda risk göze alma
senin hissettiklerin geçmişten geliyor
onda öyle birşey yok, onda da duygular oluşmasına izin ver bir süre

Son düzenleme:
Beni aklima daha eski bir sarki gelmekte:

Bir gece an-si-zin ge-le-bi-li-rim.
...
Sevincten kapinda ole-bi-li-rim.
hahaha
çok ilginçsin gerçekten.
diğer konularından bahsettiler ya birine göz atayım dedim ilginç geldi:))
seni marjinal aktivist olarak tanımlamışlar ama ben başka türlü ipuçları buldum:))

Keşke maddi durumu olsa da, o gelebilse. Hiç mi gelmiyor Türkiyeye artık.
Ama bi an düşündüm. Param yoksa bile bi deli cesaret derler toplar atlar uçağa ben gidebilirdim

ben...marjinal? aktivist? ahahahaha hic de degil.
ama o ipuclari nedir, bos cek verirdim duymak icin ama banka bosaldi.. neymis neymis?

Ya işte aşk marjinal, kezban dinlemiyor
bi çarpıyor her yer toz duman
ha ha
mektuplar şiirler filan:))
çok zaman harcamış ama gerçekten.
ve de zihni çok karışık.
kavram kargaşası da yaşıyor.
platonik kalmak mı istiyor kavuşmak mı bazen karıştırmış.
bekleyelim bakalım neler ekler daha:))

Hey heyt hic huyum degildir amma suraya bir cilingir sofrasi kurasim var ortam cok ilginclesti,
ama sunumum beni bekliyor ve belki, trilyonda bir ihtimal (belki daha az) bu sunum onun tarafta bi firmayla bir is tutmaya varabilir, onun icin ugrasiyorum.
Ask sen nelere kadirsin...

vay be.
sen çok aşıksın:))
trilyonda bir ihtimali bile hesaplamışssın.
ipuçları şimdilik bende

eee sezen ablamız ne demiş
Beni yor hasretinle, sevginle yor..
Mektuplar, şiirler
zaman akmış ama sevgi hala içinde, tutuklu.

Ben olsam arar seni öyle güzel öyle çok sevdim ki diye
söylerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…