- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Ay valla hepimizin içine bir Juliet bir leyla bir aslı filan kaçtı konu sahibinin yüzünden. .kendi kendime aşk acısı çekmeye basladim burda..eee sezen ablamız ne demiş
Beni yor hasretinle, sevginle yor..
Mektuplar, şiirler
zaman akmış ama sevgi hala içinde, tutuklu.
Ben olsam arar seni öyle güzel öyle çok sevdim ki diye
söylerdim
ne dersen de sosyal deneyimi bölememAman çalış hih sanki profesör olacak
Benimde bazı fikirlerim vardı konu sahibi hakkında bende sana söylemem bahane madem hihhh
kaptırma kendini bu kadar yav.Ay valla hepimizin içine bir Juliet bir leyla bir aslı filan kaçtı konu sahibinin yüzünden. .kendi kendime aşk acısı çekmeye basladim burda..
Kendimden kaçak. .yarım keskin bıçak dırım dırım...rakım nerde yav?
Hahahaha ok bari rahat birakayimda bitir hey allahimne dersen de sosyal deneyimi bölemem
Zaten ipuçlarını takip etmek için duygusala bağladım. Yoksa ne işim olur aşkla meskle?)))dermişim. ..)kaptırma kendini bu kadar yav.
asıl görevimizi unutma.
ipuçları
Ay valla hepimizin içine bir Juliet bir leyla bir aslı filan kaçtı konu sahibinin yüzünden. .kendi kendime aşk acısı çekmeye basladim burda..
Kendimden kaçak. .yarım keskin bıçak dırım dırım...rakım nerde yav?
Aaaaa bende yok bu piyano çalan Ümit Besen kilikli emoji niye?valla kıskandım ha))
Haaa ondan.benim yan masam yok.burayı komple kapattım da benOnlar yan masadan ısmarlandı bana
bak bunlar da konuyla çok örtüştü :)
o adamla yan gelip 2 cay bir öpüş yaptıktan sonra onun hakkında feci halde yanıldığınızı ve hayallerinizin erkeği olmadığını anlaycaksınız. cunku iyi bir adam asla 2-3 kere evlenip boşanmaz.Is hayatim cok kotu gidiyor. Yeni kontrat yok. Para bitmek uzere. Isler kesat!
Ama gun Mayis, bahar havasi iliklerime islemis ve BEN SIRILSIKLAM ASIGIM. Bu yasta.
Sanki hayatin zorluklari yetmiyormus gibi. Benden 5 saat dilimi otede, okyanusun oteki tarafinda yasayan bir ruhu seviyorum. Obsesif bir sekilde seviyorum, yok... tapiyorum. Ama nasil adim atacagimi, nereye goturecegimi bilemiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izi-internette-buldunuz-ne-yaparsiniz.912166/
Yillar sonra en sonunda sosyal medyadan buldum ve konustuk. Ama nereye kadar? Benim onunla ilgili anilarini, kendi anilarimi nereye kadar anlatabilirim? Etrafi yamyam ve inanilmaz guzel kadinlarla dolu, her an birisi onu yuzukleyebilir cunku adam cok munis ve sevgi dolu yeni bosanmis bir aile babasi.
Simdilik yakalayabilecegim ortak noktalari yakalamak icin caba gosteriyorum ama yuzyuze gelmem cok zor. COK DERTLIYIM COK! Elbette yasimin getirdigi tecrubeyle bana bu obsesif ruh halinin zarar vermesine engel olacak onlemler aliyorum ama ASK bu !
Caglayanlar gibi akip gidecek bir sel bu. Gokyuzunde calan muzigin sesi bu. ASK bu, basimizin belasi bu, Mevlana'nin yandigi gibi yanacak kul olacagiz.
Lutfen! birisi bana o bileti alip onun kapisina dayanmamam icin engel olsun.
Lutfen ustume bir kova buzlu su dokun kendime geleyim.
Cunku buyuk hayal kirikligi ve maddi manevi zarara neden olacak bir cilginlik yapabilirim.
Bana aklinizi odunc verin! Lutfen!
hangi ülkede yaşıyor ?Hey hey hey ... adam bir kere bosanmis, ne ucu yahu? Bosanali da uc yil olmus.
simdi yalniz yasiyor. Arada bir seyler oluyordur tabi, etrafi bosanmis kadinlarla ve kizlarla cevrili.
O yeryuzunde yuruyen bir tanri bana gore. Bosuna Adonis demiyoruz. Kendine aynen oyle soyledim. Gozumde degismedigini soyledim. Gozlerini check ettir dedi. Sana bakmaktan kor oldum dedim.Yalnız adamı öyle merak ettim ki.
Tasvirin nedeniyle gözümde bir ilah canlandı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?