Uzaktan sevmekle hukumlu

eee sezen ablamız ne demiş
Beni yor hasretinle, sevginle yor..
Mektuplar, şiirler
zaman akmış ama sevgi hala içinde, tutuklu.

Ben olsam arar seni öyle güzel öyle çok sevdim ki diye
söylerdim
Ay valla hepimizin içine bir Juliet bir leyla bir aslı filan kaçtı konu sahibinin yüzünden. .kendi kendime aşk acısı çekmeye basladim burda..
Kendimden kaçak. .yarım keskin bıçak dırım dırım...rakım nerde yav?

kaptırma kendini bu kadar yav.
asıl görevimizi unutma.
ipuçları

sevgili yine mi pilav heralde kib lersin beni artık.
konumu dağıttı diye.
hadi by ben kaçtım

Sizi cok seviyorum yahu ne tatli insanlarsiniz. Leylalar ahahahaha! Julietler.
Arada bir bakip kacarim, akliniza ne gelirse yazin cok ihtiyacim var fikirlerinize.
Ne kadar cilgin olursa olsun yazin buraya. Valla kizmam.

Bu arada.
Ask... denilen... atese... yanalim mi...
El ele... goz goze.... boylece kalalim mi...
Hahaha

Bahar geldi.

Herhalde lise caglarindaydiniz bu adama asik oldugunuzda. Fakat aradan gecen yillarda da, hep o adami mi dusundunuz? Yoksa unutmustunuz ama tekrardan gorunce bisiler hissetmeye mi basladiniz?

o adamla yan gelip 2 cay bir öpüş yaptıktan sonra onun hakkında feci halde yanıldığınızı ve hayallerinizin erkeği olmadığını anlaycaksınız. cunku iyi bir adam asla 2-3 kere evlenip boşanmaz.
1.cide kadın kötüdür adam iyidir desek
2:cide de mi kadın kötü yü deriz.
3.cüde olursa asla erkek iyi değil derim.
kadınlar iyi adamları asla (hasta değilse ) bırakmazlar.

Hey hey hey ... adam bir kere bosanmis, ne ucu yahu? Bosanali da uc yil olmus.
simdi yalniz yasiyor. Arada bir seyler oluyordur tabi, etrafi bosanmis kadinlarla ve kizlarla cevrili.

Onu hep dusundum. Hep. Yillarca . Yanimda erkek arkadasim varken. Evimizi alirken. Ulkeden ulkeye goc ederken. Onu dusundum. Hic biri bilmiyorlardi onu dusundugumu. Cok yakin birkac cocukluk kiz arkadasim disinda kimse bilmiyordu.
Simdi butun dunyanin haberi var.

Yalnız adamı öyle merak ettim ki.
Tasvirin nedeniyle gözümde bir ilah canlandı :)
O yeryuzunde yuruyen bir tanri bana gore. Bosuna Adonis demiyoruz. Kendine aynen oyle soyledim. Gozumde degismedigini soyledim. Gozlerini check ettir dedi. Sana bakmaktan kor oldum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…