Uzaktan sevmekle hukumlu

Hey hey hey ... adam bir kere bosanmis, ne ucu yahu? Bosanali da uc yil olmus.
simdi yalniz yasiyor. Arada bir seyler oluyordur tabi, etrafi bosanmis kadinlarla ve kizlarla cevrili.
eski konudan link vermişsiniz ya oradan okudum ve ekliyorum yazdığınızı

"Calkantili bir (kac) evlilikten birkac cocugu, onlarca torun olma yonunde ilerlemis..."
bu yazıdan anladığım bir veya bir kaç kere evlenip ayrıldığı ??

Çevresinde kim olursa olsun seni istiyorsa çevresindekileri umursamaz .

o zaman bu konuyu onunla konusmamistim. bir bosanma var o kesin. baska evliligi var miydi ogrenemedim...

Amerikali. Gencligi yapi olarak su ortada duran 74 numaraya cok benziyordu (cocuktu o zaman tabi), daha uzun bacaklar, kollar, daha genis bir omuz, o saclari uzatin ve dalgali ve kizil yapin, acik mavi kisik gozler, minicik bir burun, ciller ve gunesten kizarmis bembeyaz bir ten ekleyin.

Simdi o omuzlar olmus savas gemisi genisliginde, kollar uzun ve guclu, su gunlerde agirlik calisiyor sanirim, benimle yazistigindan beri resimlerde gobek erimeye basladi.

Yalnız adamı öyle merak ettim ki.
Tasvirin nedeniyle gözümde bir ilah canlandı :)
Benim gozumde nedense Arnold Schwarzenegger canlaniyo
O zaman is degisir. Bu cok hastalikli bir dusunce. Ben lisede hoslandigim kisiyi gorsem, kahkaha basarim. Bundan mi hoslandim ben diye. Bence normal olan da bu. Insanlari cok uzun yillar boyunca takinti haline getirmek, psikolojik bir rahatsizliktir. Bunun baska aciklamasi olamaz. Siz bir hayale asiksiniz, ve o adam sizin hayalinizdeki gibi birisi degil kesinlikle. Bence bir uzmandan yardim al bu dusuncelerinle ilgili.

Maddi durumunuz engel sanırım gitmenize ama bence beklemek daha büyük pismanlık,amiyane tabirle yüzükleyecek yamyamlardan başka bir engeliniz yok sanırım halihazırda.
En kötü ihtimalle reddedilmek var sonunda ama böylede acabalar olacak her daim.
Gidin bence

Ne Arnold'u, adam 30larinda bir ara Michelin Man olmus kilo almis, orta yasa girince gobek haric toparlamis kendini.
Neyse yukarida yazilan tespit dogru, (1) yamyam barbie kadin adaylarin yaninda adayin adayi bile olamam (2) ben onun tipi olmama ihtimalim cok yuksek.Direct reject olama ihtimali var. Ama simdilik benim itiraflarimi sessizce okuyor. Bir gun ters birsey olup da beni FBtan silerse cok uzulecegim. Ama telefonumuz birbirimizde. Henuz arama cureti ni gosteremedim belki (beni silmezse) denerim bir ara. iste boyle.

Neden lisede sevdiginiz insani asagilyorsunuz? Bence insan ilk yillarinda daha icgudusel dusunur. Muhtemelen onun genleri size cok iyi uyuyordu. Ben begendigim insanlarin hepsinde belli genetik ozelliklerin var oldugunu farkettim. Bu konuda kitap yazabilirim. Goruntu, mimikler ve koku cok onemli. Bu ucu oturunca... tepetaklak asik olabilirsiniz.

cümlelerinizin arasına ingilizce kelimeler sıkıştırmanız çok itici cidden.
bunun haricinde hissettikleriniz çok ama çok güzel.
ama sadece bir balon. zaten aşk da öyle bir şey. aptallık, körlük...
bir üye daha yazmış. ben de onun gibi düşünüyorum.
hayatınızda yolunda gitmeyen şeyleri örtbas etmek için bu adamla ilgili hayallerinizi abartıp kendi kendinize bir mutluluk yaratıyorsunuz.
bu da sizin sorunlarla başa çıkma yönteminiz demek ki.
hayatınızın büyük bir kısmında mutlu ve huzurlu olsaydınız bu adamı düşünmezdiniz bence.
gözünüzde en güzel kalan hayalinize sığınarak yaşamınızı daha hoş hale getirmeye çalışıyorsunuz.
bazen böyle şeyler yapmak gerek. umarım bu sürecin her aşamasını zararsız bir şekilde atlatırsınız.

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Ama yazimi itici buluyorsaniz okumayin. Bazi terimler vardir Turkcesini koyunca ayni anlami vermiyor. Beyaz Anglo Sakson Protestan mi diye mi acaydim, Tam Amerikan Memleket Cocugu deyince de olmuyor. Bunlar bir terim, bir karakteri anlatmak icin, her dilde rastlarsiniz, Japonlar Fransizlar bile kullaniyorlar boyle. Yani asansore kaldirgacli goturgec dedirtmeyin bana. Yoruluyorum aciklarken.

"direct reject" gibi dilimizde tam karşılığı olan şeyleri yazmanızı kastetmiştim. karşılığı yoksa orijinali söylenebilir.
eski türkçe ve yeni türkçe ise başka. tdk yenilendi. habersizsiniz sanırım.
asansör örneği resmen saçmalık olmuş bu yüzden.
ama yazdığınız çoğu şey zaten akıl sınırları dışında olduğu için şaşırmadım. =D
siz hayal aleminizde daha mutlusunuz. oraya odaklanmaya devam edin. ; )

Hahahaha kaldirgacli goturgecTürkçesi bumuymus?sevdim ben ya..

Bakin ben 24 /7 ingilizce konusuyorum ve hayatimin yarisindan cogu Ingilizce konusulan ulkelerde gecti o yuzden dar goruslulugunuzun kurbani olmaya niyetim yok. Benim kelimeleri ince eleyip sik dokumaktansa kendi isinize bakin derim. Insanlara deli yaftasi yapistirmadan once de biraz daha balansi ayarlarsaniz terbiye sinirlari icinde kalirsiniz. Tesekkurler.

Problem o degil , benim, aski hissetmek beyin isidir, dopamin/serotonin isidir, adamin sucu yok, benim bencilce duygularimin kurbani, o yuzden ondan birsey beklemeye hakkim yok.

Problem o degil , benim, aski hissetmek beyin isidir, dopamin/serotonin isidir, adamin sucu yok, benim bencilce duygularimin kurbani, o yuzden ondan birsey beklemeye hakkim yok.
Hislerine karşılık beklemeyi mi kastediyorsun?

Adam niye kurban olsun belli etmese de şu an eminim koltukları kabarıyordur senin ona hayranlığını gördükçe.

Ben senin için diyorum, ben de hisleri derinlemesine yaşamayı severim, ama bazen yere sert çakılabiliyoruz. Öyle olmasın diye şeyettim

Hoş adamdır evet, ama eminim gözünde büyüttüğün kadar değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…