- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
eski konudan link vermişsiniz ya oradan okudum ve ekliyorum yazdığınızıHey hey hey ... adam bir kere bosanmis, ne ucu yahu? Bosanali da uc yil olmus.
simdi yalniz yasiyor. Arada bir seyler oluyordur tabi, etrafi bosanmis kadinlarla ve kizlarla cevrili.
Is hayatim cok kotu gidiyor. Yeni kontrat yok. Para bitmek uzere. Isler kesat!
Ama gun Mayis, bahar havasi iliklerime islemis ve BEN SIRILSIKLAM ASIGIM. Bu yasta.
Sanki hayatin zorluklari yetmiyormus gibi. Benden 5 saat dilimi otede, okyanusun oteki tarafinda yasayan bir ruhu seviyorum. Obsesif bir sekilde seviyorum, yok... tapiyorum. Ama nasil adim atacagimi, nereye goturecegimi bilemiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izi-internette-buldunuz-ne-yaparsiniz.912166/
Yillar sonra en sonunda sosyal medyadan buldum ve konustuk. Ama nereye kadar? Benim onunla ilgili anilarini, kendi anilarimi nereye kadar anlatabilirim? Etrafi yamyam ve inanilmaz guzel kadinlarla dolu, her an birisi onu yuzukleyebilir cunku adam cok munis ve sevgi dolu yeni bosanmis bir aile babasi.
Simdilik yakalayabilecegim ortak noktalari yakalamak icin caba gosteriyorum ama yuzyuze gelmem cok zor. COK DERTLIYIM COK! Elbette yasimin getirdigi tecrubeyle bana bu obsesif ruh halinin zarar vermesine engel olacak onlemler aliyorum ama ASK bu !
Caglayanlar gibi akip gidecek bir sel bu. Gokyuzunde calan muzigin sesi bu. ASK bu, basimizin belasi bu, Mevlana'nin yandigi gibi yanacak kul olacagiz.
Lutfen! birisi bana o bileti alip onun kapisina dayanmamam icin engel olsun.
Lutfen ustume bir kova buzlu su dokun kendime geleyim.
Cunku buyuk hayal kirikligi ve maddi manevi zarara neden olacak bir cilginlik yapabilirim.
Bana aklinizi odunc verin! Lutfen!
o zaman bu konuyu onunla konusmamistim. bir bosanma var o kesin. baska evliligi var miydi ogrenemedim...eski konudan link vermişsiniz ya oradan okudum ve ekliyorum yazdığınızı
"Calkantili bir (kac) evlilikten birkac cocugu, onlarca torun olma yonunde ilerlemis..."
bu yazıdan anladığım bir veya bir kaç kere evlenip ayrıldığı ??
Benim gozumde nedense Arnold Schwarzenegger canlaniyoYalnız adamı öyle merak ettim ki.
Tasvirin nedeniyle gözümde bir ilah canlandı :)
O zaman is degisir. Bu cok hastalikli bir dusunce. Ben lisede hoslandigim kisiyi gorsem, kahkaha basarim. Bundan mi hoslandim ben diye. Bence normal olan da bu. Insanlari cok uzun yillar boyunca takinti haline getirmek, psikolojik bir rahatsizliktir. Bunun baska aciklamasi olamaz. Siz bir hayale asiksiniz, ve o adam sizin hayalinizdeki gibi birisi degil kesinlikle. Bence bir uzmandan yardim al bu dusuncelerinle ilgili.Onu hep dusundum. Hep. Yillarca . Yanimda erkek arkadasim varken. Evimizi alirken. Ulkeden ulkeye goc ederken. Onu dusundum. Hic biri bilmiyorlardi onu dusundugumu. Cok yakin birkac cocukluk kiz arkadasim disinda kimse bilmiyordu.
Simdi butun dunyanin haberi var.
O yeryuzunde yuruyen bir tanri bana gore. Bosuna Adonis demiyoruz. Kendine aynen oyle soyledim. Gozumde degismedigini soyledim. Gozlerini check ettir dedi. Sana bakmaktan kor oldum dedim.
O neci gii?Okyanus ötesi mi? Tetö mü yoksa?
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Ama yazimi itici buluyorsaniz okumayin. Bazi terimler vardir Turkcesini koyunca ayni anlami vermiyor. Beyaz Anglo Sakson Protestan mi diye mi acaydim, Tam Amerikan Memleket Cocugu deyince de olmuyor. Bunlar bir terim, bir karakteri anlatmak icin, her dilde rastlarsiniz, Japonlar Fransizlar bile kullaniyorlar boyle. Yani asansore kaldirgacli goturgec dedirtmeyin bana. Yoruluyorum aciklarken.
Hahahaha kaldirgacli goturgecIyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Ama yazimi itici buluyorsaniz okumayin. Bazi terimler vardir Turkcesini koyunca ayni anlami vermiyor. Beyaz Anglo Sakson Protestan mi diye mi acaydim, Tam Amerikan Memleket Cocugu deyince de olmuyor. Bunlar bir terim, bir karakteri anlatmak icin, her dilde rastlarsiniz, Japonlar Fransizlar bile kullaniyorlar boyle. Yani asansore kaldirgacli goturgec dedirtmeyin bana. Yoruluyorum aciklarken.
Hislerine karşılık beklemeyi mi kastediyorsun?Problem o degil , benim, aski hissetmek beyin isidir, dopamin/serotonin isidir, adamin sucu yok, benim bencilce duygularimin kurbani, o yuzden ondan birsey beklemeye hakkim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?