- 8 Mart 2023
- 2
- 2
- 1
- 19
- Konu Sahibi Anonymus001
-
Uykun gelmiştir, kasların gevşemiştir. Olur öyle. Korkunçlu şeylere yormaya gerek yokArkadaşlar az önce yana doğru uzanmış bir şekilde telefona bakıyordum. Sonra gözümü ağrıttığı için telefonu bıraktım ve dedim ki gözümü kapatayım bir iki dakika dinlensin lavaboya kalkayım. Gözümü kapattım 2 dakika geçmeden sırtımdan bir elin beni sertçe ittirdiğini hissettim hatta öne doğru sarsıldım ve gözümü açtım korkuyla. Baktım arkama kimse yoktu. Fakat sırtımda dokunulduğunu hissettiğim nokta da hala dokunma hissiyatını hissediyorum yani sanki gerçekten birisi eliyle sertçe ittirmiş ve hissi kalmış. Fakat uyumuyordum uyanıktım sadece gözlerim kapalıydı her şeyin farkındaydım yani uykuyla uyanıklık arası veya hayal gibi bir şey değildi. Sebebi nedir bilen var mı acaba dalga geçmeden açıklarsanız sevinirim teşekkürler.
Arkadaşlar az önce yana doğru uzanmış bir şekilde telefona bakıyordum. Sonra gözümü ağrıttığı için telefonu bıraktım ve dedim ki gözümü kapatayım bir iki dakika dinlensin lavaboya kalkayım. Gözümü kapattım 2 dakika geçmeden sırtımdan bir elin beni sertçe ittirdiğini hissettim hatta öne doğru sarsıldım ve gözümü açtım korkuyla. Baktım arkama kimse yoktu. Fakat sırtımda dokunulduğunu hissettiğim nokta da hala dokunma hissiyatını hissediyorum yani sanki gerçekten birisi eliyle sertçe ittirmiş ve hissi kalmış. Fakat uyumuyordum uyanıktım sadece gözlerim kapalıydı her şeyin farkındaydım yani uykuyla uyanıklık arası veya hayal gibi bir şey değildi. Sebebi nedir bilen var mı acaba dalga geçmeden açıklarsanız sevinirim teşekkürler.
Bir şey olmazArkadaşlar az önce yana doğru uzanmış bir şekilde telefona bakıyordum. Sonra gözümü ağrıttığı için telefonu bıraktım ve dedim ki gözümü kapatayım bir iki dakika dinlensin lavaboya kalkayım. Gözümü kapattım 2 dakika geçmeden sırtımdan bir elin beni sertçe ittirdiğini hissettim hatta öne doğru sarsıldım ve gözümü açtım korkuyla. Baktım arkama kimse yoktu. Fakat sırtımda dokunulduğunu hissettiğim nokta da hala dokunma hissiyatını hissediyorum yani sanki gerçekten birisi eliyle sertçe ittirmiş ve hissi kalmış. Fakat uyumuyordum uyanıktım sadece gözlerim kapalıydı her şeyin farkındaydım yani uykuyla uyanıklık arası veya hayal gibi bir şey değildi. Sebebi nedir bilen var mı acaba dalga geçmeden açıklarsanız sevinirim teşekkürler.
Sınava çalıştıktan sonra uykuya dalınca çok yaşıyorum bunu.Tam uykuya dalma esnasında bu yüksekten düşme itilme hissi olabiliyor. İlk defa mı geldi başınıza ?
Ben de ciddi yorgun olduğumda yatağa uzanıyorum tam yeni dalmışken oluyo birdenSınava çalıştıktan sonra uykuya dalınca çok yaşıyorum bunu.
Ben de yorgun olduğumda yaşıyorumSınava çalıştıktan sonra uykuya dalınca çok yaşıyorum bunu.
Ben de ciddi yorgun olduğumda yatağa uzanıyorum tam yeni dalmışken oluyo birden
Ben de yorgun olduğumda yaşıyorum
Banada olmuştu aynısı seneler önce.Arkadaşlar az önce yana doğru uzanmış bir şekilde telefona bakıyordum. Sonra gözümü ağrıttığı için telefonu bıraktım ve dedim ki gözümü kapatayım bir iki dakika dinlensin lavaboya kalkayım. Gözümü kapattım 2 dakika geçmeden sırtımdan bir elin beni sertçe ittirdiğini hissettim hatta öne doğru sarsıldım ve gözümü açtım korkuyla. Baktım arkama kimse yoktu. Fakat sırtımda dokunulduğunu hissettiğim nokta da hala dokunma hissiyatını hissediyorum yani sanki gerçekten birisi eliyle sertçe ittirmiş ve hissi kalmış. Fakat uyumuyordum uyanıktım sadece gözlerim kapalıydı her şeyin farkındaydım yani uykuyla uyanıklık arası veya hayal gibi bir şey değildi. Sebebi nedir bilen var mı acaba dalga geçmeden açıklarsanız sevinirim teşekkürler.
Gözleriniz kapalimi yürüyorsunuz? Hayaldi benceArkadaşlar az önce yana doğru uzanmış bir şekilde telefona bakıyordum. Sonra gözümü ağrıttığı için telefonu bıraktım ve dedim ki gözümü kapatayım bir iki dakika dinlensin lavaboya kalkayım. Gözümü kapattım 2 dakika geçmeden sırtımdan bir elin beni sertçe ittirdiğini hissettim hatta öne doğru sarsıldım ve gözümü açtım korkuyla. Baktım arkama kimse yoktu. Fakat sırtımda dokunulduğunu hissettiğim nokta da hala dokunma hissiyatını hissediyorum yani sanki gerçekten birisi eliyle sertçe ittirmiş ve hissi kalmış. Fakat uyumuyordum uyanıktım sadece gözlerim kapalıydı her şeyin farkındaydım yani uykuyla uyanıklık arası veya hayal gibi bir şey değildi. Sebebi nedir bilen var mı acaba dalga geçmeden açıklarsanız sevinirim teşekkürler.
Yürüdüğü nerede yazili?Gözleriniz kapalimi yürüyorsunuz? Hayaldi bence
Ben uyuklarken okumuşum dmeekkiYürüdüğü nerede yazili?
HdhdhhxhwhhxhdhdhhwgxhgxhxhxhTelefonu bırakmak için annen terlik atmıştır belki.
Hani ergenlere telefonla oynarken bişey dersin geç anlar. Belki terliği de geç anladıHdhdhhxhwhhxhdhdhhwgxhgxhxhxh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?