Uzayan Sarılık- çocuk hematoloji

arzusss000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
103
32
98
33
Merhaba elli günlük kızımın sarılığı düşmüyor 10-12 arası. Kan uyuşmazlığı yok, idrar tahlili temiz tiroidler normal. Çocuk hematolojiye yönlendirildik karaciğer ile ilgili sıkıntı var mı diye çok endişeleniyorum var mı aranızda yaşayan paylaşırsanız sevinirim

Benim bebeğin 2,5 ay sürdü kendiliğinden geçer dediler ciğerinde de sıkıntı yoktu 5 gün küvezde yattı mamayı hiç vermemişler resmen çok ağır sarılığı vardı ama geçiyo sonradan

Benim bebeğin 2,5 ay sürdü kendiliğinden geçer dediler ciğerinde de sıkıntı yoktu 5 gün küvezde yattı mamayı hiç vermemişler resmen çok ağır sarılığı vardı ama geçiyo sonradan
Geç gördüm cevabınızı teşekkürler cevap verdiğiniz için, bugün 2 aydan dört beş gün fazla olduk ve kontrolde 6 ya düştüğünü gördük. Geçiyormuş şükür

Geç gördüm cevabınızı teşekkürler cevap verdiğiniz için, bugün 2 aydan dört beş gün fazla olduk ve kontrolde 6 ya düştüğünü gördük. Geçiyormuş şükür
Geçer inşallah zamanla geçiyo ama bizi de psikolojik yoruyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…