- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Katılıyorum herkesin bebeği kendisine özeldir. He yorumlar çok olunca acaba yanlış mıyım diyor insan ama bu koruma cidden elimde değil kızımın yanında çıldırmış gibi koşan çocuklar var geri geri çıkarken kızımı görmezlerse düşer çarpar dönüşü olmayan şeyler olabilir diye korkuyorum bundan dolayı da elimde değil içim durmuyor zatenAnneyiz biz tabiki çocuğumuzu koruyup kollayacağız benim oğlumda 2 yaşında
Bugün mutfakta yemek yiyordum içerden güm diye ses geldi fırladım ödüm koptu baktım yavrum yere uzanmış ağlıyor belliki sehpanın üstünden düşmüş.... Bu çağlardaki çocuklar çok hareketliler ve tehlikeli şeylerle uğraşmayı çok severler gözümüzü ayırsak Allah korusun neler gelir başlarına. Bende bi yere gittiğimizde gözümü ayırmam ondan. Kimsenin ne düşündüğü umrumda bile değil. Annelik böyle olmayı gerektirir. Daha çok küçükler 1,5 yaş bebek daha tabiki göz kulak olacaksın kimseye kafanı yorma. Evde yeterince düşüp kalkıyolar zaten ona engel olamayız. Benim oğlum 1 yaşındayken bi arkadaşıma gitmiştik onunkide o zaman 28 aylıktı nerdeyse 2,5 yaşına gelmiş ama oğluma birkaç defa tokat atmıştı annesi de çocuğuna hiçbişey demedi bu şekilde yetiştirmek doğru değil. Çocuk yanlış bişey yapınca uyaracaksın gerekirse kızacaksın anlayacak kötü bişey olduğunu. Sonradan kendimi kötü hissettim keşke o gün annesine bişey söyleseydim. Ben tuvalet eğitimine inşallah seneye yaza doğru başlamayı düşünüyorum bugün kaynanam bana onu bunu örnek verdi yok komşu çocuğunu 1,5 yaşında alıştırmışmışda , kendi diğer torununa söylüyolarmış gidip yapıyomuşmuşda... illa kıyaslayacaklar. Her çocuk bir değil benim çocuğum henüz hazır değil dedim . Sanki ben konuşmuyorum bi kendileri bilirler. Boşver bacım boşver herkes kendi anneliğine baksın