Uzaylılar mı gelecek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar gülmeyin çok dert değil ama
twitter kullanan varsa belki bilir

Uzaylılar gelecek, Anunnakiler gelecek falan diye özellikle Nisan 8-11 tarihleri arası elektrikler kesilecek 3 gun internet tv vb. kullanılmayacakmış
sadece 112 arayabilecekmişiz
:D sadece 112 nıye arayabılıyormusuz :D uzaylılar aksıyon mu katmak ıstemıs o yuzden mı sadece 1 hatta ızın vereceklermıs
vay yumurta kafalarını badem gozlerını sevdıklerım ne dusuncelıler sagolsunlar
gelsınler ben onlara bır patlıcan kebabı yaparım kapım herkese acık

Bence geldiler ve aramızdalar, aynı dili konuşup anlaşamadığımız çok kişinin başka bir gezegenden geldiğini düşünüyorum. Yep yep yep diye geziyorlar.
dunyada bır gezegen olduguna gore ve uzayda olduguna gore bızde bır dunyalı olarak aslında uzaylıyız
koskoca kaınatda tabıkı sadece her cesıt cıns yasıyordur

ama o konusup anlamadıgımız ıcı bos kısıler varya onlar baska onlar bambaska bazen oyle kısıler tanıyorum kı bunlar bıze ceza olarak gonderılmıs heralde dıyorum :D dunyanın sınavı onlar

:KK70: sadece 112 nıye arayabılıyormusuz :KK70: uzaylılar aksıyon mu katmak ıstemıs o yuzden mı sadece 1 hatta ızın vereceklermıs
vay yumurta kafalarını badem gozlerını sevdıklerım ne dusuncelıler sagolsunlar
gelsınler ben onlara bır patlıcan kebabı yaparım kapım herkese acık

Şimdi şu karantina günlerinde patlıcan kebabı denir mi yahu can var çekiyor 😀😀

Kulaktan duyma bilgilerle kendinizi strese sokmanıza gerek yok kuzum şükredelim ki gene iyiyiz nefes alıyoruz yiyoruz içiyoruz karantinayı dert etmiyorum artık mutluyum huzurluyum bunlarda bitecek uzaylısıymış zartıymış zurtuymuş bunlar boş cidden .

he bak onlardan ufak bır tırsmıyor degılım
sanırım onlarla patlıcan kebabı yıyemem onlar kebap sevıyorlarmıdır acaba sevıyorlarsa ortak paydada belkı bulusabılırız

he bak onlardan ufak bır tırsmıyor degılım
sanırım onlarla patlıcan kebabı yıyemem onlar kebap sevıyorlarmıdır acaba sevıyorlarsa ortak paydada belkı bulusabılırız

Eğer sizi yerlerse kesinlikle ortak paydada buluşmuş olursunuz.😄

unnamed.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X