- 3 Nisan 2014
- 36.362
- 148.577
- 798
- Konu Sahibi Esmerseker77
-
Yanlis anlamayin ama ailenize para veriyor musunuz? Bilmiyorum kotu niyetli miyim ama sanki sizin evlenmenize para vermeniz kesilirse diye karsi cikiyorlar gibi geldi.
Siz yolunuza devam edin sevgilinizleBaskılarımızdan kaçıp kurtulmaya çalışıyorsun sadece diyorlar
Cocugu sen buldun flört ettin diye istemiyorlardir. Resti cek,kabul etmezseniz kendim nikah yaparim siz bilirsiniz de. Tanimadan reddettiklerine gore akillarinda baska biri var. Veya gorucu usulu istiyorlardiEvleneceğim insanın eksik bir yanı yok. Tanımadılar bile birşey gördüklerinden değil. Aileme şuna çok destek olmuyorum parasal olarak. O kişi yüzünden bizimle kavga ettin sinmiyor içimize diyorlar. Kıyametler koptu diyorum. Onunla evlendiğim anda silecekler beni. Nasıl yumuşatabilirim çok sert tavırları var. Uykularım kaçıyor.
ben de bunu düşündüm, yok başkası olsa kabulmüş de bilmemne bahane başkasını bul evlenmeye karar ver nerdeyse 2 sene nasılsa... valla ben olsam umrumda olmaz aile maile bu şekilde bir de dayak var işin içindeYanlis anlamayin ama ailenize para veriyor musunuz? Bilmiyorum kotu niyetli miyim ama sanki sizin evlenmenize para vermeniz kesilirse diye karsi cikiyorlar gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?