Umursamamaya çalışıyorum beni seven böyle sevmiş diyorum kendi kendime ama olmuyor artık gerçekten. Evlenmeden önce kendimi güzel buluyordum aynaya baktığımda, süslendiğimde ama artık kendimi beğenmiyorum. Her gün daha çirkin geliyorum kendimeAsla aldırmayacaksın asla...Biraz ağır olacak ama tabiri caızse dıyelım artık '' İt ürür kervan yürür ''
Yalan mı?
Çok kotuler cokBu kayinvalideler çok sınırımı bozmaya başladı. Ne hakkı var gencecik su kızı üzmeye ya?!
Biz güneydoğuda memuruz. Eşimin üniversiteden arkadaşı ile aynı yere atandık. Annesi 2 haftalığına yanımıza gelmişti. Arkadaslarımız bizi bir yerlere gezmeye götürdü arabamız olmadığı için onlardan rica ettik kayınvalidemi gezdirmek için. O vesile ile tanışmış oldularEvli çift arkadaşınızı kv nizle neden tanışdırdınız ona anlam veremedim.
Neyseki ayrı şehirde yaşıyorsun. Hayatının hicbir döneminde nolur yakın olma bu kadına. Çatal dilBiz güneydoğuda memuruz. Eşimin üniversiteden arkadaşı ile aynı yere atandık. Annesi 2 haftalığına yanımıza gelmişti. Arkadaslarımız bizi bir yerlere gezmeye götürdü arabamız olmadığı için onlardan rica ettik kayınvalidemi gezdirmek için. O vesile ile tanışmış oldular
Anladım. Dikkate almıyor yada umursamaz bir tavırda olun bir zaman sonra vazgececektir.Biz güneydoğuda memuruz. Eşimin üniversiteden arkadaşı ile aynı yere atandık. Annesi 2 haftalığına yanımıza gelmişti. Arkadaslarımız bizi bir yerlere gezmeye götürdü arabamız olmadığı için onlardan rica ettik kayınvalidemi gezdirmek için. O vesile ile tanışmış oldular
Bende onu anlamadım ne manaEvli çift arkadaşınızı kv nizle neden tanışdırdınız ona anlam veremedim.
Uzak durma konusunda o kadar eminim ki artık. Bir sonraki tayin yerimizde aynı yere gitmemek konusunda eminim en azındanNeyseki ayrı şehirde yaşıyorsun. Hayatının hicbir döneminde nolur yakın olma bu kadına. Çatal dil
Aradaki mesajlarda var anlattımBende onu anlamadım ne mana
Valla öyle de güzel uyuyordurki.. sen kocana bak güzel arkadaşım, kv ürür kervan yürür.Kalbimi kırdı gerçekten mutlu bir şekilde uyuyor mu acaba. Nişanlı olduğumuz dönemde bu davranışlarını gösterseydi nişan atardım ailemde arkamda dururdu. Yol yakınken dönmüş olurdum en azından
Şimdi okudumAradaki mesajlarda var anlattım
Çıngıraklı yılanNeyseki ayrı şehirde yaşıyorsun. Hayatının hicbir döneminde nolur yakın olma bu kadına. Çatal dil
Kendi kayınpederimden daha uzun daha kalıplı uzun biriyle evlenemedi diye acısını benden çıkarıyor sanırım.Siz asla ama asla kendinizi yetersiz görmeyin çünkü bu ruh halinize ordanda enerjinizi yansıyor ve inanın insanlar bir süre sonra tamda sizin düşündüğünuz gibi sizi görüyor. Bakımlı olun herzaman ve kaynanızada cevabını verin bu kadar terbiyesizliği çekmek zorunda değilsiniz saygı hak edene verilir.
Arkadaşınızı övüyorsa hiç bozulmadan çok doğal bir şekilde ay evet öyledir çok tatlı kızdır deyin.
Sizin dış görünüşüz ile ilgili olumsuz bişey dersede kocam beni çok beğeniyor kayınpederim sizi begenmiyorsa hırsınızı benden almayın deyin . Söyleyin lafları canım çekinmeyin kendimize güvenin azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?