- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv özgüvenini sarsmaya çalışıyor, başarılı da oluyor görünüşe bakılırsa , sakın buna izin verme anne oğlun beni beğendi diye hunharca bir kahkaha patlat geçUyku tutmadı bu gece dertleşmek istedim
1 yıldır evliyim. Eşim güzellik algısına hitap eden sarışın mavi gözlü 190 boyunda yakışıklı biri. Ben ortalama bir güzellikte esmer 152 boyundayım. Eşimle ilk konuşmaya başladığımızda boy farkımızı dert ettim. Kendimi onun yanına yakıştıramadım... Onun gözünde ben çok güzelim. Boy farkımızı önce garipserler sonra herkes alışır ben takmıyorum dedi. Gerçekten de boy farkımız takılmıyor hatta benim böyle minyon oluşumu seviyor.
Kayınvalidem sürekli beni beğenmediğine dair imalarda bulunuyor. Eşime söylüyorum haklısın nasıl davrandığının farkındayım diyo. Bazen falanca kızına oğlumu istedi ama o oralı olmadı gibi hikayeler anlatıyor. Hatta bunu ilk düğünümüzün olduğu akşam evde otururken bile yaptı.... Eşim ve kardeşleri annesine kızdılar adam evlenmiş hala ne konuşuyorsun gibi şeyler söylediler öyle sustu.
Bugün bir evli çift arkadaşımızla tanıştırdık. Eve gelince kadın olan arkadaşımızı övmeye başladı bir anda. Eşimde Vera00' da öyledir dedi. Ben şuan Vera dan bahsetmiyorum ondan bahsediyorum farkındaysan dedi.
Bu bende bardağı taşıran son damla oldu sanırım. Artık çok zoruma gitmeye başladı bu psikolojik baskı. Bu şekilde hergün ezilerek nasıl devam edeceğim bilmiyorum. Çevremdeki bazı insanlar bizi yakıştırıyor bazı insanlar boy farkından dolayı yakıştırmıyor farkındayım.
Ben şuan bunları yazarken ağlıyorum. Eşim ağladığımı farketti sadece bir süre sarıldı sonra uyudu..
Sen kısasın demiyor direkt. Dolaylı yoldan arkadaşımın boyunu övüyor mesela. Sonrasında Kibar falan demeye başladı. Eşimde Vera da öyledir dedi beni övmeye başladı. O da ben şuan ondan bahsetmiyorum X den bahsediyorum farkındaysan dedi. Eşime söylüyorum haklısın diyor sadece bu kadar.Burda eşinin devreye girip annesinin bu şekilde konuşmasına müsade etmemeli. Bir daha boyunuzla ilgili konuştuğunda aklım kısa değil Allahtan o daha sıkıntı deyin onun aklı kısaymış çünkü
Darısı başıma insallahKv özgüvenini sarsmaya çalışıyor, başarılı da oluyor görünüşe bakılırsa , sakın buna izin verme anne oğlun beni beğendi diye hunharca bir kahkaha patlat geçbak benim dayım çok yakışıklıydı eşi ise onun yanında kısa boylu, çelimsiz, esmer ve güzel olmayan bir kadındı ( yermek için söylemedim) fakat öyle bir özgüveni vardı ki , herkes kadına bakınca önce bu özgüvenine şaşırıp sonda da onu öyle kabul edip çok sevmişlerdi, ama insanların yanında ay ben çok mu çirkinim diye depresyona girseydi herkes ezecekti , ama o kocam bana çok aşık, beni seçti beni çok beğendi ve evlendik tarzında konuşuyordu kimseyi takmıyordu ( dışardan öyle görünüyordu) ve bir süre sonra kimse onun dış görünüşü ile ilgilenmedi, bende dahil hepimiz zekası karşısında şapka çıkardık, çünkü kadın hem kendine cok güveniyordu hem de çok zekiydi ve konuşması ile herkesi kendisine hayran bırakıyordu, yani herşey dış görünüş değil ! bil istedim, bence sen çok güzel bir kadınsın
![]()
Bu tarz konuşmayı eşim evde yokken yaptı Bi kerede. Bende dediğiniz gibi yaptım biraz. Eşimi ve erkek kardeşini bunlar daha 15 yaşındalarken bizim kıza alalım bu çocukları demiş Bi tane sokak satıcısı adam. Esprisine söylenmiş bir laf olduğu belli yani de mi. 15 yaşında çocuk ve ayak üstü Bi muhabbet. Bana bunu anlatıyor oğullarımı övücem diye. Bende verseydin birini dedim alay edercesine. Bi afalladı bozuldu boynumu bükmemi beklemişti çünkü. Ama ben bundan yoruldum işte sürekli sürekli kv nin bu tarz boş lafları benim enerjimi sömürüyor. Bana psikolojik baskı olarak geri dönüyor.Şu an bunu yazarken ağlıyor musun? Yapmaaa. Kayınvalidelerin oğluşlarını kaptırmasından mütevellit bir dengesizliği hep var. Sana şunu anlatayım. Evlendim balayından geldik kv çağırdı gittik. Oğlunu öve öve bitiremedi çok yakışıklı damat oldun herkes seni konuştu vs benden tek kelime bahsetmeyince kayınpederim dedi sağolsun “benim gelinim de dünya güzeliydi”diye. Gık demedi. Takmadığını, mimik oynatmadığın gördükçe vazgeçiyorlar. Ben bir keresinde “e oğluna daha güzelini verelim anne?” Demiştim de pişman oldum ne gerek var ki... Boşver kaynana dengesizliği ata yadigarı ciddiye aldıkça şımarıyorlar.
Kv özgüvenini sarsmaya çalışıyor, başarılı da oluyor görünüşe bakılırsa , sakın buna izin verme anne oğlun beni beğendi diye hunharca bir kahkaha patlat geçbak benim dayım çok yakışıklıydı eşi ise onun yanında kısa boylu, çelimsiz, esmer ve güzel olmayan bir kadındı ( yermek için söylemedim) fakat öyle bir özgüveni vardı ki , herkes kadına bakınca önce bu özgüvenine şaşırıp sonda da onu öyle kabul edip çok sevmişlerdi, ama insanların yanında ay ben çok mu çirkinim diye depresyona girseydi herkes ezecekti , ama o kocam bana çok aşık, beni seçti beni çok beğendi ve evlendik tarzında konuşuyordu kimseyi takmıyordu ( dışardan öyle görünüyordu) ve bir süre sonra kimse onun dış görünüşü ile ilgilenmedi, bende dahil hepimiz zekası karşısında şapka çıkardık, çünkü kadın hem kendine cok güveniyordu hem de çok zekiydi ve konuşması ile herkesi kendisine hayran bırakıyordu, yani herşey dış görünüş değil ! bil istedim, bence sen çok güzel bir kadınsın
![]()
Bu tarz konuşmayı eşim evde yokken yaptı Bi kerede. Bende dediğiniz gibi yaptım biraz. Eşimi ve erkek kardeşini bunlar daha 15 yaşındalarken bizim kıza alalım bu çocukları demiş Bi tane sokak satıcısı adam. Esprisine söylenmiş bir laf olduğu belli yani de mi. 15 yaşında çocuk ve ayak üstü Bi muhabbet. Bana bunu anlatıyor oğullarımı övücem diye. Bende verseydin birini dedim alay edercesine. Bi afalladı bozuldu boynumu bükmemi beklemişti çünkü. Ama ben bundan yoruldum işte sürekli sürekli kv nin bu tarz boş lafları benim enerjimi sömürüyor. Bana psikolojik baskı olarak geri dönüyor.
Tesekkür ederim destekleriniz için
Millet sizi yakıştırsa ne olur yakıştırmasa ne olur? Eşinizle birbirinizi beğenip seviyorsunuz sorun yok işte.Uyku tutmadı bu gece dertleşmek istedim
1 yıldır evliyim. Eşim güzellik algısına hitap eden sarışın mavi gözlü 190 boyunda yakışıklı biri. Ben ortalama bir güzellikte esmer 152 boyundayım. Eşimle ilk konuşmaya başladığımızda boy farkımızı dert ettim. Kendimi onun yanına yakıştıramadım... Onun gözünde ben çok güzelim. Boy farkımızı önce garipserler sonra herkes alışır ben takmıyorum dedi. Gerçekten de boy farkımız takılmıyor hatta benim böyle minyon oluşumu seviyor.
Kayınvalidem sürekli beni beğenmediğine dair imalarda bulunuyor. Eşime söylüyorum haklısın nasıl davrandığının farkındayım diyo. Bazen falanca kızına oğlumu istedi ama o oralı olmadı gibi hikayeler anlatıyor. Hatta bunu ilk düğünümüzün olduğu akşam evde otururken bile yaptı.... Eşim ve kardeşleri annesine kızdılar adam evlenmiş hala ne konuşuyorsun gibi şeyler söylediler öyle sustu.
Bugün bir evli çift arkadaşımızla tanıştırdık. Eve gelince kadın olan arkadaşımızı övmeye başladı bir anda. Eşimde Vera00' da öyledir dedi. Ben şuan Vera dan bahsetmiyorum ondan bahsediyorum farkındaysan dedi.
Bu bende bardağı taşıran son damla oldu sanırım. Artık çok zoruma gitmeye başladı bu psikolojik baskı. Bu şekilde hergün ezilerek nasıl devam edeceğim bilmiyorum. Çevremdeki bazı insanlar bizi yakıştırıyor bazı insanlar boy farkından dolayı yakıştırmıyor farkındayım.
Ben şuan bunları yazarken ağlıyorum. Eşim ağladığımı farketti sadece bir süre sarıldı sonra uyudu..
Kadın durduk yere sizde komplex yaratmış.Bu uzun boylu erkekler ekseriyetle kısa kadınlardan hoşlanıyor tecrübeyle sabit :) Birlikte yaşıyorsunuz galiba k.valide ile tıkayın laflarına kulağınızı ,değer vermeyin cevapta hıçte ezilmezsiniz, aksine çıldırır düşünsenize laf sokuyor ama onu tınan yokUyku tutmadı bu gece dertleşmek istedim
Ay hayatta aglamazdim benim eşimde benden 25cm uzun biri bişey dese imada bulunsa biz begenmisiz evlenmisiz valla yakistiramayan aynaya bı baksın önce derim.Uyku tutmadı bu gece dertleşmek istedim
Demek ki neymiş?Biz güneydoğuda memuruz. Eşimin üniversiteden arkadaşı ile aynı yere atandık. Annesi 2 haftalığına yanımıza gelmişti. Arkadaslarımız bizi bir yerlere gezmeye götürdü arabamız olmadığı için onlardan rica ettik kayınvalidemi gezdirmek için. O vesile ile tanışmış oldular
Canım henüz yeni evlisin, senin özgüvenini düşürmek ve ezmek için yapıyor. Sakın tuzağa düşme, aklı sıra seni huzursuz edip kavga çıkarıp eşine mağdur numarası yapacak. Allah’a havale et. Bozulsan bile çaktırma, o bi kızı överse sen daha abart öv, içinde patlasın. Eşin seni seviyorsa onu da kıskanıyordur gözünden düşürmeye çalışıyordurSen kısasın demiyor direkt. Dolaylı yoldan arkadaşımın boyunu övüyor mesela. Sonrasında Kibar falan demeye başladı. Eşimde Vera da öyledir dedi beni övmeye başladı. O da ben şuan ondan bahsetmiyorum X den bahsediyorum farkındaysan dedi. Eşime söylüyorum haklısın diyor sadece bu kadar.