Üzerime çok düşüyor ve artık boğuldum.

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.256
15.286
448
Merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.
Sıkıldığım için bitiremeyeceğim, bi ilişkim var 10 aylık.

Ve erkek arkadaşım çok üzerime düşüyor, beni geliştirmek için, iyiliğim için yapıyor biliyorum ama boğuldum artık. Sürekli kitaplar, filmler tavsiye ediyor bana ve insan olduğumu unuttu. Sanki çocuğunu yetiştiriyor. Beni aşağıladığını hissediyorum. bu tavırlarından çok rahatsızım. Sizce ona bunu güzel bir dille nasıl anlatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen daha bu ay bir başka konu açıp 1 aylık bir ilişkin olduğundan bahsetmişsin.

Bu ne oluyor şimdi?

İki erkek mi var hayatında? :27::27::27:

Bu 10 aylık, diğeri 1 aylık.

Yok onu anlatan Melike'dir :)

Biz bu hesabı birkaç kişi kullanıyoruz.

Yahu olur mu öyle şey? Ne demek bu şimdi. Zaten sitede aktif yazılar yok bu hesaptan girilen, sadece bu başlıkta problemlerimizi anlatıp fikir alıyoruz. Yalan borcum mu var, Allah Allah...

siz toplam kaç kişisiniz?ve umarım hepiniz tek bir bünyede değilsinizdir....:60::60::60:

E ayıp ediyorsunuz kızlar. Bu hesabı açan benim arkadaşım Melike'nin kardeşi. Ben bu siteyi okuyordum üye olmadan önce, ona bahsettiğimde girip buraya anlat falan dedi, aman pişman oldum. Tövbeler olsun :)

E ayıp ediyorsunuz kızlar. Bu hesabı açan benim arkadaşım Melike'nin kardeşi. Ben bu siteyi okuyordum üye olmadan önce, ona bahsettiğimde girip buraya anlat falan dedi, aman pişman oldum. Tövbeler olsun :)
şaka yaptık yaa,alınma hemen:9:.soruna gelince,tavsiye ettiği şeylere ilgi duymadığını söyleyip daha çok nelere karşı ilgilendiğini söyleyebilirsin...kırılıcağını düşünmüyorum bu şekilde ifade edersen.

Ya kendisi biraz entel takılan biri, bu durum aramızda hep problem olmuştur... Ne dinlediğim müziği beğenir, ne okuduğum kitabı. Az önce bana bitti bu ilişki falan dedi, bir saate arar tekrar ama suyu çıkıyor böyle de...
Pek bir bozuldu sinirlerim.

Ne çekilmez bir tip! Vardır böyle insanlar. Herkesi küçük görür kendisi azınlığın beğendiği şeylerle ilgileniyor diye. Seni sen olduğun için sevmeli, zevklerinle dalga geçemez, beğenmemezlik edemez. Seni değiştirmeye çalışan insandan da hayır gelmez ki... Hep sinir eder bu seni.

Neyse her şeye rağmen devam etmek istiyorsan bunu yapmaya hakkı olmadığını söyle, sen ayrı bir kişiliksin o ayrı... Herkesin beğenisi de, ilgi alanı da farklıdır sonuçta. Zorla yaptırmasının, sana kendi istediklerini dayatmasının hoşuna gitmediğini belirt. Seni her şeyinle kabul edemiyorsa yanında işi ne?

Hiç hoş değil yaptıkları.:19::19:

Son düzenleme:
Ne çekilmez bir tip! Vardır böyle insanlar. Herkesi küçük görür kendisi azınlığın beğendiği şeylerle ilgileniyor diye. Seni sen olduğun için sevmeli, zevklerinle dalga geçemez, beğenmemezlik edemez. Seni değiştirmeye çalışan insandan da hayır gelmez ki... Hep sinir eder bu seni.

Neyse her şeye rağmen devam etmek istiyorsan bunu yapmaya hakkı olmadığını söyle, sen ayrı bir kişiliksin o ayrı... Herkesin beğenisi de, ilgi alanı da farklıdır sonuçta. Zorla yaptırmasının, sana kendi istediklerini dayatmasının hoşuna gitmediğini belirt. Seni her şeyinle kabul edemiyorsa yanında işi ne?

Hiç hoş değil yaptıkları.:19::19:

Söylemek istediklerimi özetlemişsin vallahi. Sanki ben onun çocuğuymuşum gibi davranıyor. Tatil yüzünden 10 gün uzaklarda benden, gelsin yüz yüze anlatacağım ona bunları.

Teşekkür ederim.

siz toplam kaç kişisiniz?ve umarım hepiniz tek bir bünyede değilsinizdir....:60::60::60:

aynen bnmde bu geldi akılma :86:

arkadaş bu başlıgı actıgında ilk okuyanlardanm ve önceki konulara baktımm yok 5 aylık sevglm yok 1 aylık sevgilim derken buda üzerine 10 aylik ciddi ilişkim olarak son noktayı koydu :) bakıp kalmıştım ama bişi sölememiştmmm:90:

her neyse şmdi sizin yaşınız kaç sevgilinizin kaç önce bunu merak ettim yine sizden büyük birise bunu yapması normal karşılana bilir die düşünüyorum :26:

Arkadasim onlari yazan ben degilim ilk kez konu actim, pisman da oldum sagolasiniz.

Ben 23 yasindayim o benden 6-7 ay buyuk. Bu da son yazim olsun bari, burnumdan geldi.

Arkadasim onlari yazan ben degilim ilk kez konu actim, pisman da oldum sagolasiniz.

Ben 23 yasindayim o benden 6-7 ay buyuk. Bu da son yazim olsun bari, burnumdan geldi.

anladım onu canm da yani önceki konulara bakınca illlaki böle bişi sölenir k.bakma.bnce konu açsanda sorun olmaz :23:

nese ben senden büyükse bu tarz seyler yapabilir diye düşünmüştüm ama öyle bi durum yokmuşş. eger sana biraz kendini geliştir şunu oku bunu yap falan diyosa cok itici bi sevgili vede cok sıkıcı bi ilişki geliyo aklıma ... ama aranızda iyi bi iletişim varsa bunu ona güzel bi dille anlatarak sorunu halledebilirsiniz.. begenmiyosada yolu acık olsun diilmi ama :emir_bebek:

Son düzenleme:
Benim erkek arkadaşım yaş olarak benden büyük.Ayrıca kendisi yükseklisans falan da yaptı.Bense öğrenciyim üniversitede.Ama senin erkek arkadaşın gibi kitaplar filmler tavsiye ediyorum.Bu bence seni çocuğu gibi gördüğünü göstermez sana değer verdiğini gösterir.Ben öyle düşünüyorum.

sen de ona kendi dinlediklerini,sevdiklerini göster,paylaş bakalım ne olacak?belki çok güzel bir ilişki olur herkesin birbirini geliştirdiği.belki de kitap,film vs tartışmaktan hoşlanan biridir ve sevdiklerini seninle paylaşıyordur değer verdiği birisi olarak.eğer senin beğenilerini ve görüşlerini hor görürse o zaman sorun var demektir.

Son düzenleme:
benimde böyle bir erkek kuzenim vardı, sonradan açıldı, takıldığı ortamlar etkinlikler vs derken, kendisi kültür abidesi olup çıktı. bizlerin yıllar önce dinlediği müzikleri, okuduğu kitapları tavsiye eder oldu. sinir bozucu bir tip bahsettiğini çok iyi anlıyorum.

Back
X