üzerinize afiyet ccık hmileyimde:D

DeSpOiNa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
382
3
118
47
Ankara
bende 4 mart itibari ile 4-5 haftlık hamile olduğumu öğrendim..teste göre 4-5 hftalık çıkıyor..ama ben hiç bir şey hissetmiyorum..normal daha erken densede böylemi oluyor ki.. hiç beklenmedik bir anda oldu am iyiki oldu ya

bende yeni ogrendim pek bi degisiklik yok sanirim biraz gecmesi lazim anlamamiz icin.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..hayirlsi olsun

tebrikler şekerim merak etme bende hiç bişey hissetmiyom hatta ben bebişimi ultrasyonda görmesem inanamazdım hamile olduguma

benim inan butun arkadaslarim hicbisey hissetmediler....
ben hamile degilim benim migdem bulanirdi...onlarda tik yok:)
allahim tamamina erdirsin.......bende bugun hamile olamdigimi ogrenmistim....bi umut vardi icimde....
hayirlisi insallah....senin adina cok sevindim canim....

Canım tebrikler sağlıcakla al kucağına inşallah.Bahsettiğin gibi rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah.Gerçi sağlıklı olsunlar da bu yolda çekilen şikayetler sorun deil aslında.Annesine sıkıca tutunsun küçüğün

çokkkkkkkkk teşekkür ederim arkadaşlar..darısı isteyen herkese dilerim..Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bir bebek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…