Uzgunum bi seyler paylasmadigim bi kadinla beraber olamam

sevmediğim biriyle yattım, çok pişmanım, diye konu açardı ozaman sanırım

Sanırım öyle olacaktı yani hangi kafayla yaşıyor insanlar bunları anlamıyorum ki şakamı bu kendini aşağılamak neden :51:adam şok olmuştur yani bir böyle teklif edenler varsa normalde vay halimize o yüzden insanlar böyle şeylere rahat bakıyor erkekler için basit oldu cinsel ilişki:ssz:

Bence ben bayan biri degilim. Hic baydigim soylenmez. Ama bir kadin oldugum dogru.

Gelelim soruya. Tamam gel yatalim deseydi yatmazdim. Namus kadinlik cart curttan degil. O adam gibi dusunuyorum. İcinde ask olmali.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç baydığım söylenemez mi :53:ben sanırım farklı kafa yaşıyorum kusura bakmayın:44::27:Bence de aşkla yaşanmalı yaşanacaksa ama hala öyle bir teklifle gitme mantığınızı anlayamadım teklifte değil yat benimle ? emir kipi gibi gibi:51:

La arkadas olayi topluca yanlis anlamissiniz :D

Bence ben bayan biri degilim. Hic baydigim soylenmez. Ama bir kadin oldugum dogru.

Gelelim soruya. Tamam gel yatalim deseydi yatmazdim. Namus kadinlik cart curttan degil. O adam gibi dusunuyorum. İcinde ask olmali.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

La arkadaş? Bayan biri değilim hiç baydığım söylenmez diyorsunuz ama baymışsınız üyelerimizi:51:

Back
X