- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Verin numarasini bi de biz arayip konusalim bakalim derdi neymisMerhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.ama bugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum
Bize söylediğin iyi oldu, istersen ona da söyleMerhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.ama bugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum
Ortada bişey yoksa kendi kendine havaya girmiştir Fazla düşmeyin üstüne canı ne zaman isterse o zaman konuşsun siz üstüne düştükçe biyeri kalkarMerhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.ama bugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum
arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız
Kocanın tarafına hem de elti kaynana görümce üçlüsünden birine en özel sırlarını vermek mi? Bu ne cesarettir yarabbii, seni tanımak isterim yiğidim temalı bir konu
Ama sizi daha çok üzerler, bunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Ay yormayın insanları ya en nefret ettiğin şey ısrar eden insan tipleri.neyin var neyin var neyin sanane yaaa der bı tane patlatasim gelir hep.kadin yorgunum demiş ne desinMerhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.ama bugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum
Esı madalya taksın dıye degıldır.Hayır ne gerek var Bu kadar samimiyete görümce ile?Eşiniz madalya mı veriyor kardeşimle çok iyi geçiniyorsun diye. Abartı geldi bana bilemedim sizi buraya konu açacak kadar getirdiyse durum
Demekki neymiş, en özel sırlar değil normal birşey bile söylemeyecekmişsin.Merhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.ama bugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?