Üzgünüm çünkü....

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Merhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.ama bugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum

Verin numarasini bi de biz arayip konusalim bakalim derdi neymis

Bize söylediğin iyi oldu, istersen ona da söyle

Ortada bişey yoksa kendi kendine havaya girmiştir Fazla düşmeyin üstüne canı ne zaman isterse o zaman konuşsun siz üstüne düştükçe biyeri kalkar

arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız

Biriyle böyle abartili yakinlik kursam gece uyuyamam herhalde, kimseye en özel sırlarımı vermem.
Boyle yaparsaniz surati düştü diye oturur dusunur durursunuz gece vakti.

İlişkilerinizin ömürlük olmayabilecegini unutmayin çokta takmayin.

konu sahibi ya cidden hiç politik değilsiniz masum duygusaş polyanna, son kalanlrdan ya da;
sinsi bir planın bir parçaası bu, safı oynayıp herkesle yakın olup sonra cadılaşmak suçu onlara atmak filan..
ya da ben paranoyak bir manyağım.
görümceyle sır+ tripleşmek+SAMİMİYET???????????????????????????

Eltim sayilir kendisi aileye yeni girdiginde benimle baya yakin olmustu eşlerle piknikler gezmeler gorusuyoruz filan. Bir gun bana " benimle her şeyi konusabilirsin" temali bir konuşma yapti ama ben yine de bir sey anlatmadim.
Benden dedikodu cikmadi ya kendisi yem atti ufaktan, gorumceden şikayetlendigi bir kac bir şey anlatti. Bende hala tık yok hiç girmedim o muhabbetlere, bakti gordu olmayacak benimle samimiyeti birakip arkasindan şikayetlendigi gorumceyle yanak yanağa oldu.

İnsanlara guven olmaz o ayri, hele bir de eş tarafindan birine asslllaaaaaa... Biyle abarti yakinlik kurup sorun yaşamayan varsa ya istisnadir ya da vakti gelmemistir henuz.

Hayır ne gerek var Bu kadar samimiyete görümce ile?Eşiniz madalya mı veriyor kardeşimle çok iyi geçiniyorsun diye. Abartı geldi bana bilemedim sizi buraya konu açacak kadar getirdiyse durum

Akraba ile samimi olmayin hele es tarafından kimse ile yarinin ne getireceğini bilemezsiniz iste böyle dertlenirsiniz derdinizi anlatmayın derim .. zaman geçince sorarsınız neden oyle davrandiniz diye

Ay yormayın insanları ya en nefret ettiğin şey ısrar eden insan tipleri.neyin var neyin var neyin sanane yaaa der bı tane patlatasim gelir hep.kadin yorgunum demiş ne desin

Hayır ne gerek var Bu kadar samimiyete görümce ile?Eşiniz madalya mı veriyor kardeşimle çok iyi geçiniyorsun diye. Abartı geldi bana bilemedim sizi buraya konu açacak kadar getirdiyse durum
Esı madalya taksın dıye degıldır.
Kafa dengı demek kı arkadas olmus
Herseyı ese baglamak nedır ya

Demekki neymiş, en özel sırlar değil normal birşey bile söylemeyecekmişsin.

İnsan görümcesine en özel sırlarını anlatır mı yaw ?
Bu nasıl bir akıl tutulması.
Ne kadar severseniz sevin birbirinizi.
Ben arkadaşıma bile anlatmam

Israr etmeyin canı başka bir şeye sıkılmıştır. Arkasından bir şey söylemediyseniz boşverin, oldu da bir şeye alındıysa gelsin konuşsun 3 yaşında değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…