- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Esı madalya taksın dıye degıldır.
Kafa dengı demek kı arkadas olmus
Herseyı ese baglamak nedır ya
Allah razı olsun sizden gerçekten arkadaş olduk desem yeridir onun bana işi düşse seve seve yaparım çünkü kafa yapımız bı problem karşısında sonuca varış şeklimiz bile aynı.neden bu art niyet ben anlamıyorum.gorumce olunca sevilmiyormu.insan kendini biliyorsa ağzından çıkanı farkindaysa ne yaptığını da bilir diye düşünüyorum ben.Esı madalya taksın dıye degıldır.
Kafa dengı demek kı arkadas olmus
Herseyı ese baglamak nedır ya
Görümceyle sır paylaşmak nedir ne kadar yakın olsa da o el buna göre şeyler anlatın yarın herşey başınıza kakilir.ben görümceme gündelik şeyleri bile anlatma.geregi.duymamMerhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.ama bugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum
Bence sorunun ne olduğunu anlamaya çalışmayın.Varsa sıkıntısı gelir anlatır herhalde.Hala tavır yapıyorsa aranızda sandığınız kadar samimiyet oluşmamış demektir.Üzerinde bu kadar durmayın.Merhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.ama bugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum
Ben bir yıldan fazladır eşimle beraberim, daha görümcemi ve eltimi görmedim bile. Nikahımıza da gelmediler.konu sahibi ya cidden hiç politik değilsiniz masum duygusaş polyanna, son kalanlrdan ya da;
sinsi bir planın bir parçaası bu, safı oynayıp herkesle yakın olup sonra cadılaşmaksuçu onlara atmak filan..
ya da ben paranoyak bir manyağım.
görümceyle sır+ tripleşmek+SAMİMİYET???????????????????????????
Bence zaten sizin elti veya görümce kendileri o kavramları takan insanlar değil. Görmeseler,gelmeseler bile bir muhabbetlerini duyardınız yoksa.Ben bir yıldan fazladır eşimle beraberim, daha görümcemi ve eltimi görmedim bile. Nikahımıza da gelmediler.
Şanslı azınlık diyebilir miyim kendime?
Ben de görümceyim ona bakarsak tabii.Bence zaten sizin elti veya görümce kendileri o kavramları takan insanlar değil. Görmeseler,gelmeseler bile bir muhabbetlerini duyardınız yoksa.
Yani bakarsanız hepimiz kadınız şurda ve çoğu kişi hem gelin hem görümce hem elti olabilir.
Eee elti şöyle olur,görümce şöyle olur diye yazılıyor ama onlar da bizleriz aslında.
Kimi kime yazıyoruz ben pek anlamıyorum bile.
O kadarını bilemem tabii kendileri aile içinde küçüklüklerinden beri yaşadıkları bir uzaklık yaşıyor olabilir.Ben de görümceyim ona bakarsak tabii.
Ama severim gelinlerimizi gerçekten. Mesafemiz yok mu, elbette var. Ben zaten herkese mesafeliyim. Kayınpederime hâlâ siz diyorum. Eltimin de eltisiyim ama cidden şöyle çok eğlendiğimiz bir eltilik ilişkisi isterdim. O benim eltimjconum olurdu.
Ama insan yüzünü bile görmediği kişilerle istese de herhangi bir bağ kuramıyor. Kaynımı da hiç görmedim.
Tuhaf bir aile. Neyse ki eşim bizden yana:)
Eşimin tüm önceliği ikimizin kurduğu çekirdek aileden yana. Anne ve babası ayrı yaşayan kişiler. Bana bütün hikayesini anlattı. Birlikte ne varsa aşabiliyoruz çünkü ve onun sayesinde diğer insanlara ihtiyacım kalmıyor edinilmiş aileden.Eşim bizden yana derken ne demek istediniz anlamadım
Ben buradaki olumsuz ve ön yargılı görümce yorumlarına katılmıyorum. Görümceden de çok iyi arkadaş da kanka da olur. Görümce ve gelinin kişiliklerine bağlı olarak sırdaş da olunabilir, özel şeyler de paylaşılabilir. Ben de görümcemle kankayım ve birbirimize ait çok şey biliyoruz, her şeyimizi de paylaşıyoruz. Birkaç gün görüşmesek özlüyoruz. Arkadaş ilişkileri de hep düz çizgi halinde stabil gitmez arada sorun çıkabilir. Belki konu sahibinin farkında olmadığı bir yanlış anlama olmuştur veya görümcenin başka bir sorunu vardır. Yani bizim toplumsal yapımızın ön yargıları ile görümce düşmanlığı yapmak zorunda değiliz. Unutmayın, siz de erkek kardeşinizin eşinin görümcesisiniz. Sizle ilgili bu ön yargıyı kabul mü ediyorsunuz şimdi?Allah razı olsun sizden gerçekten arkadaş olduk desem yeridir onun bana işi düşse seve seve yaparım çünkü kafa yapımız bı problem karşısında sonuca varış şeklimiz bile aynı.neden bu art niyet ben anlamıyorum.gorumce olunca sevilmiyormu.insan kendini biliyorsa ağzından çıkanı farkindaysa ne yaptığını da bilir diye düşünüyorum ben.
Ne mutlu size zaten evlenince kimse sonradan edinilmiş aileyle dost olayım diye bakmıyor onu anlatmak istedim bende.Eşimin tüm önceliği ikimizin kurduğu çekirdek aileden yana. Anne ve babası ayrı yaşayan kişiler. Bana bütün hikayesini anlattı. Birlikte ne varsa aşabiliyoruz çünkü ve onun sayesinde diğer insanlara ihtiyacım kalmıyor edinilmiş aileden.
Ateşle oynuyorsunMerhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.amabugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum
Ateşle oynuyorsunuzak dur..
Mihrimah Sultan'ım siz görümce değil misiniz? Affınıza sığınarak soruyorum. Birbirimize ön yargılı olup ötekileştirmeyelim diye yazıyorum.Ben buradaki olumsuz ve ön yargılı görümce yorumlarına katılmıyorum. Görümceden de çok iyi arkadaş da kanka da olur. Görümce ve gelinin kişiliklerine bağlı olarak sırdaş da olunabilir, özel şeyler de paylaşılabilir. Ben de görümcemle kankayım ve birbirimize ait çok şey biliyoruz, her şeyimizi de paylaşıyoruz. Birkaç gün görüşmesek özlüyoruz. Arkadaş ilişkileri de hep düz çizgi halinde stabil gitmez arada sorun çıkabilir. Belki konu sahibinin farkında olmadığı bir yanlış anlama olmuştur veya görümcenin başka bir sorunu vardır. Yani bizim toplumsal yapımızın ön yargıları ile görümce düşmanlığı yapmak zorunda değiliz. Unutmayın, siz de erkek kardeşinizin eşinin görümcesisiniz. Sizle ilgili bu ön yargıyı kabul mü ediyorsunuz şimdi?
Burayı okuyunca bir an tırstım şimdi,eş ailesinden olunca ne oluyor ki?
Bir şey olmuyor yaa. İyi ilişkiler kişilere bağlı. Eltiyle, görümceyle, kayınvalideyle de iyi geçinilebilir. Davranışlarını kontrol edip edememek önemli. Bir de hala farkedilmedi; buradakiler sanki birilerinin eltisi, görümcesi. kayınvalidesi değil.Bence sorunun ne olduğunu anlamaya çalışmayın.Varsa sıkıntısı gelir anlatır herhalde.Hala tavır yapıyorsa aranızda sandığınız kadar samimiyet oluşmamış demektir.Üzerinde bu kadar durmayın.
Görümceyim, aynı zamanda benimde bir görümcem var hatta kendisini pek severim iyi de anlaşırız ama asla sır falan paylaşmak aklımdan geçmez, aslında ben kimseye sır vermem pek yapım böyle zaten , bence kimseye sır falan verilmemeliMihrimah Sultan'ım siz görümce değil misiniz? Affınıza sığınarak soruyorum. Birbirimize ön yargılı olup ötekileştirmeyelim diye yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?