üzgünüm fikrinizi almak istiyorum

fiziksizruh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
7
1
1
45
arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben çok üzüldüm akşamdan beri. benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz merak ettim belki içimi rahatlacak bikaç cümle duyarım. ben küçüklüğümden beri hep hareketli caddelerde oturdum çok alışığım evlenince tuttuğumuz ev biraz sakin bir yerde işyerim de kapalı ortam olduğu için çok sıkılıyorum daha hareketli bir yerde tam istediğim gibi bi ev buldum ama evin biraz boya vs eksiği var ve ev sahibi karşılamayı düşünmüyor. beni üzen şeye gelince eşim ben evimden memnunum taşınmak isteyen sensin masrafını da sen karşılarsın gibi bir yorum yaptı. tamam karşılayım ama hani bizim aile olma durumumuz o zaman herkes istediğini yaşayıp kendi başının çaresine mi baksın. şunu anladım çocuk olmayınca aile aile olmuyor köklenmiyor öyle iki kişi aynı eve gelip gidiyor. ve bizim çocuğumuz olmuyor:( biz hiç aile olamıcak mıyız:(:(:(

Eşin densizlik etmiş. İki kişilik bi aile olduğunuzun farkında değil.
Yeni evliyseniz belki zamanla düzelir bu düşüncesi.

evden çıkmak istemiyor bahane üretmiş.
bu arada herkes sakinlik ararken sizin hareket aramanız şaşırttı beni: )

arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben çok üzüldüm akşamdan beri. benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz merak ettim belki içimi rahatlacak bikaç cümle duyarım. ben küçüklüğümden beri hep hareketli caddelerde oturdum çok alışığım evlenince tuttuğumuz ev biraz sakin bir yerde işyerim de kapalı ortam olduğu için çok sıkılıyorum daha hareketli bir yerde tam istediğim gibi bi ev buldum ama evin biraz boya vs eksiği var ve ev sahibi karşılamayı düşünmüyor. beni üzen şeye gelince eşim ben evimden memnunum taşınmak isteyen sensin masrafını da sen karşılarsın gibi bir yorum yaptı. tamam karşılayım ama hani bizim aile olma durumumuz o zaman herkes istediğini yaşayıp kendi başının çaresine mi baksın. şunu anladım çocuk olmayınca aile aile olmuyor köklenmiyor öyle iki kişi aynı eve gelip gidiyor. ve bizim çocuğumuz olmuyor:KK43: biz hiç aile olamıcak mıyız:KK43::KK43::KK43:
Bizim de çocuğumuz yok, uzunca bir süre olmayacak da. Ama eşimin maddi manevi desteği hep üstümdedir. Para kazansam bile dokunmaz, aksine üstüne para verir. Herşeyimi o karşılar ve mutluluk duyar. Bence sorun sizin eşinizde. Bencil davranıyor, sizin mutlulugunuzu değil, cebini düşünüyor

Herkez daha sakin mevkiler tercih eder genelde
Sizinki tersi olmuş biraz
Olabilir de
Eşinizle bütçeleriniz ayrı mı?
Herkez istediği şeyi kendi mi karşılıyor onu anlamadım
Bebek olayına gelince nasip kısmet
Verdır daha zamanı üzülmeyin bu kadar

Çocukla alakası yok
Eşin bencil
Çocuk olsa bile bencil olmaya devam edecek
Sen çalışmasan ne olacakmış ?
Ay çok cins oldu bu erkekler artık
Dese ki ne gerek var, paramızı idareli haracayalım
Ya da birkaç ay sonra taşınalım gibi
Yani öznesi 'biz' olsa olumlu ya da olumsuz bir cümle fark etmiyor
Sen diyor ben diyor, bu adam aile kurumundan bi haber.
Ne kadarlık evlisiniz ?

Çocuk sahibi olmakla ilgisi yok bu işin. Eşin evden çıkmak istemediği için topu sana atıp sıyrılmak istemiş. Çocukla da aile olamayanlar var.
Eşim bana öyle söylese fena gaza gelir inadına boyacı tutup yaptırır eşyaları toplamaya başlardım sanırım. Ama sen yine de önce eşini ikna et tabi.

Ben aksine cadde üstü evlerde rahat edemiyorum. Evde sakinlik gibisi var mı yahu?

Herkez daha sakin mevkiler tercih eder genelde
Sizinki tersi olmuş biraz
Olabilir de
Eşinizle bütçeleriniz ayrı mı?
Herkez istediği şeyi kendi mi karşılıyor onu anlamadım
Bebek olayına gelince nasip kısmet
Verdır daha zamanı üzülmeyin bu kadar
bütçemiz ayrı mı ne desem bilemedim aslında iyi yönü şu ki benim maaşımı sorgulamaz evet ama istediğim yere harcıyorum anlamında değil bi araba aldık mesela onu ödüyorum. tüp bebek masraflarımızı ödüyorum vs

çocuğunuzun olmaması ile alakalı değil eşinizin densiz olması ile alakalı. valla o bana böyle bi rest çekse tamam der taşınırım yani. bahanesi elinde patlar.

Çocukla alakası yok
Eşin bencil
Çocuk olsa bile bencil olmaya devam edecek
Sen çalışmasan ne olacakmış ?
Ay çok cins oldu bu erkekler artık
Dese ki ne gerek var, paramızı idareli haracayalım
Ya da birkaç ay sonra taşınalım gibi
Yani öznesi 'biz' olsa olumlu ya da olumsuz bir cümle fark etmiyor
Sen diyor ben diyor, bu adam aile kurumundan bi haber.
Ne kadarlık evlisiniz ?
3 yıllık evliyiz güzelim yaa maalesef aile kavramını oluşturamadık halaaaa. anne ve babasından bahsederken ailem diyor ikimize değil:(

arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben çok üzüldüm akşamdan beri. benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz merak ettim belki içimi rahatlacak bikaç cümle duyarım. ben küçüklüğümden beri hep hareketli caddelerde oturdum çok alışığım evlenince tuttuğumuz ev biraz sakin bir yerde işyerim de kapalı ortam olduğu için çok sıkılıyorum daha hareketli bir yerde tam istediğim gibi bi ev buldum ama evin biraz boya vs eksiği var ve ev sahibi karşılamayı düşünmüyor. beni üzen şeye gelince eşim ben evimden memnunum taşınmak isteyen sensin masrafını da sen karşılarsın gibi bir yorum yaptı. tamam karşılayım ama hani bizim aile olma durumumuz o zaman herkes istediğini yaşayıp kendi başının çaresine mi baksın. şunu anladım çocuk olmayınca aile aile olmuyor köklenmiyor öyle iki kişi aynı eve gelip gidiyor. ve bizim çocuğumuz olmuyor:KK43: biz hiç aile olamıcak mıyız:KK43::KK43::KK43:
Eşiniz evinden çıkmak istemiyor olabilir. Yani evinden memnunsa sizin keyfiniz için başka bi eve taşınmak zorunda kalıcak. ben büyütülcek bişey görmedim yani keyfi olarak ev değiştirmek istiyorsunuz.

çock konusunda hassas olduğun için direk oraya bağlamışsın ama alakası yok tabiki.. kocan saçma bir laf etmiş o kadar. büyük anlamlar yüklemene gerek yok kocanın boşboğazlığına

Taşınmak gerçekten kolay değil
Evin işyerine uzaktır rutubetlidir soğuktur vs sebepleri anlayabiliriz taşınmak için ama hareketli yer isteği biraz gereksiz bence eşin de böyle düşünmüş hem masraf hem beden yorgunluğu gerçekten taşınma isteme sebebi biraz gereksiz tabi bu eşinin iyi ozaman karşıla diyip kötü davranmasını gerektirmezdi daha yeni evlilerdeki bu rahatlığı anlamıyorum değer vermez gibi iyi sen karşıla ozman filan ne evlenirken aslında ortak bi hayat kurmuyomuyuz işine gelmeyince sen tek hallet oh oldu. Seninde biraz değişikliğe ihtiyacın var psikolojik olarak sanırım sıkılmışsın ama farklı şekilde giderseniz can sıkkınlığınızı.

Hareketli bir çevrede büyüdünüz diye öyle bir yerde devam etmeniz gerekmez ki.
Akşamları çıkın gezin eve gelince kafayı dinleyin.
Sırf bu sebepten ev taşımak mantıksız geldi.

Hareketli bir çevrede büyüdünüz diye öyle bir yerde devam etmeniz gerekmez ki.
Akşamları çıkın gezin eve gelince kafayı dinleyin.
Sırf bu sebepten ev taşımak mantıksız geldi.
konuya farklı açıdan bakmışın yani benim asıl sıkıntım kocamın tavrı ile ilgili ama senin yorumuna da şunu söyleyebilirim ki ben ille diye hareketli yerde yaşayacağım diye diretmiyorum zaten sadece orada daha mutlu olacağımı düşünüyorum

çock konusunda hassas olduğun için direk oraya bağlamışsın ama alakası yok tabiki.. kocan saçma bir laf etmiş o kadar. büyük anlamlar yüklemene gerek yok kocanın boşboğazlığına
haklısın canım asıl derdim bebek belki de. bebek olsa zaten harekete berekete ihtiyaç da duymayacağım ama ya hiç olmazsa bir evlilik ne kadar sürer sorusu beni korkutmuyor değil

Back
X