- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 38
- Konu Sahibi fiziksizruh
zorunluluktan değil de keyiften taşınmak istediğiniz için o tepkiyi vermiş bence eşiniz. normalde size karşı davranışları nasıl peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben çok üzüldüm akşamdan beri. benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz merak ettim belki içimi rahatlacak bikaç cümle duyarım. ben küçüklüğümden beri hep hareketli caddelerde oturdum çok alışığım evlenince tuttuğumuz ev biraz sakin bir yerde işyerim de kapalı ortam olduğu için çok sıkılıyorum daha hareketli bir yerde tam istediğim gibi bi ev buldum ama evin biraz boya vs eksiği var ve ev sahibi karşılamayı düşünmüyor. beni üzen şeye gelince eşim ben evimden memnunum taşınmak isteyen sensin masrafını da sen karşılarsın gibi bir yorum yaptı. tamam karşılayım ama hani bizim aile olma durumumuz o zaman herkes istediğini yaşayıp kendi başının çaresine mi baksın. şunu anladım çocuk olmayınca aile aile olmuyor köklenmiyor öyle iki kişi aynı eve gelip gidiyor. ve bizim çocuğumuz olmuyorbiz hiç aile olamıcak mıyız
al bendnde o kadar bzde 3 yıllk ewlıyız ve sorlarmz var. sevıyorm esımı aldtma sıddet vs gbıı buyuk problmlermz yok cok sukr ama oluyosıkntılarmz aıle yuzunden genelde. bnm de ıyıce canm sıklmaya basladı bı cocgmz olnca bı aıle olcakmısız gbı gelıyo esım eıne dha fzla vakt ayıracak benı önemseyecek gı gelıyoo.. oda olmazsa ben eladmla avurunum hıc deglse bu kadr kafaya takmam bazı seylerı dıye dusunuyoruma.. hakkmzda hayrlısı olsn hepmzn bız nedesekte rabbım naıp etmeynce olmuyor işte
konuya farklı açıdan bakmışın yani benim asıl sıkıntım kocamın tavrı ile ilgili ama senin yorumuna da şunu söyleyebilirim ki ben ille diye hareketli yerde yaşayacağım diye diretmiyorum zaten sadece orada daha mutlu olacağımı düşünüyorum
haklısın canım asıl derdim bebek belki de. bebek olsa zaten harekete berekete ihtiyaç da duymayacağım ama ya hiç olmazsa bir evlilik ne kadar sürer sorusu beni korkutmuyor değil
arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben çok üzüldüm akşamdan beri. benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz merak ettim belki içimi rahatlacak bikaç cümle duyarım. ben küçüklüğümden beri hep hareketli caddelerde oturdum çok alışığım evlenince tuttuğumuz ev biraz sakin bir yerde işyerim de kapalı ortam olduğu için çok sıkılıyorum daha hareketli bir yerde tam istediğim gibi bi ev buldum ama evin biraz boya vs eksiği var ve ev sahibi karşılamayı düşünmüyor. beni üzen şeye gelince eşim ben evimden memnunum taşınmak isteyen sensin masrafını da sen karşılarsın gibi bir yorum yaptı. tamam karşılayım ama hani bizim aile olma durumumuz o zaman herkes istediğini yaşayıp kendi başının çaresine mi baksın. şunu anladım çocuk olmayınca aile aile olmuyor köklenmiyor öyle iki kişi aynı eve gelip gidiyor. ve bizim çocuğumuz olmuyorbiz hiç aile olamıcak mıyız
![]()
çocuk yapmak için evlenmedik ki be arkadaşım, çocuğu olan herkesin de evliliği mikemmel değil. yani çocuk evlilik için şart olmadığı gibi varlığı da evliliği devam ettirmeye yeterli bir neden değil.haklısın canım asıl derdim bebek belki de. bebek olsa zaten harekete berekete ihtiyaç da duymayacağım ama ya hiç olmazsa bir evlilik ne kadar sürer sorusu beni korkutmuyor değil
çalıştığım halde bende eşime derim bazen öde bakalım diye.yada kesemiz bir olmasına rağmen birlikte alışverişe çıkınca aldığım şeyde onun kartını alırım kendi kartın yokmu der benimki dolmasın seninki dolsun derim.babamda anneme der annem çalışmıyor anadan al parasını der.abartılacak bişi yok bence olabilir.canını sıkma.arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben çok üzüldüm akşamdan beri. benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz merak ettim belki içimi rahatlacak bikaç cümle duyarım. ben küçüklüğümden beri hep hareketli caddelerde oturdum çok alışığım evlenince tuttuğumuz ev biraz sakin bir yerde işyerim de kapalı ortam olduğu için çok sıkılıyorum daha hareketli bir yerde tam istediğim gibi bi ev buldum ama evin biraz boya vs eksiği var ve ev sahibi karşılamayı düşünmüyor. beni üzen şeye gelince eşim ben evimden memnunum taşınmak isteyen sensin masrafını da sen karşılarsın gibi bir yorum yaptı. tamam karşılayım ama hani bizim aile olma durumumuz o zaman herkes istediğini yaşayıp kendi başının çaresine mi baksın. şunu anladım çocuk olmayınca aile aile olmuyor köklenmiyor öyle iki kişi aynı eve gelip gidiyor. ve bizim çocuğumuz olmuyorbiz hiç aile olamıcak mıyız
![]()
Bunun çocukla bi ilgisi yok çocuk olsada eşin yine aynı cümleleri kurtardı.arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben çok üzüldüm akşamdan beri. benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz merak ettim belki içimi rahatlacak bikaç cümle duyarım. ben küçüklüğümden beri hep hareketli caddelerde oturdum çok alışığım evlenince tuttuğumuz ev biraz sakin bir yerde işyerim de kapalı ortam olduğu için çok sıkılıyorum daha hareketli bir yerde tam istediğim gibi bi ev buldum ama evin biraz boya vs eksiği var ve ev sahibi karşılamayı düşünmüyor. beni üzen şeye gelince eşim ben evimden memnunum taşınmak isteyen sensin masrafını da sen karşılarsın gibi bir yorum yaptı. tamam karşılayım ama hani bizim aile olma durumumuz o zaman herkes istediğini yaşayıp kendi başının çaresine mi baksın. şunu anladım çocuk olmayınca aile aile olmuyor köklenmiyor öyle iki kişi aynı eve gelip gidiyor. ve bizim çocuğumuz olmuyorbiz hiç aile olamıcak mıyız
![]()
![]()
![]()
Haklısın canım tabi ki aile=çocuk değil ama bağları kuvvetlendirdiği de bir gerçek. Birçok insan çoçuğu yüzü suyuna evliliğini bir çok şeye rağmen koruyor değil mi. Tabi ki iyi günde kötü söz verdik birbirimize ama dokunuyor işte yanlızlık bak şimdi uyuyor ben sizinle dertleşmek zorunda kalıyorum bu saatte. Uff konu neydi ne oluyor neyse RAbbim iyi günler göstersin hepimize. Sabrın sonu selamet...Evliligin surmesiyle bebek ne alaka?
Sizin mantiginiza gore cocuk sahibi olan ciftler hic bosanmamali. Cocuk sahibi olmayan ciftlerde evli kalmamali.
Bir akrabam var 45 yasinda cocugu olmadi. 20 yillik evli. Yine tanidigim bir abla 50 yasinda cocugu olmamis 30 yillik evli.
Aile=cocuk sahibi olmak denklemi dogru bir denklem degil. Oyle olsa cocuklu insanlarin bosanmamasi lazimdi.
Bunun çocukla alakası yok.Alınganlık yapmışsın.Eşin sen taşınmak istediğin için ,seni kırmıyor taşınıyor ama tepkisini de bu şekilde veriyor.Sonuçta sen istediğin için taşınılıyor.Bu kısmı atlıyorsun.arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben çok üzüldüm akşamdan beri. benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz merak ettim belki içimi rahatlacak bikaç cümle duyarım. ben küçüklüğümden beri hep hareketli caddelerde oturdum çok alışığım evlenince tuttuğumuz ev biraz sakin bir yerde işyerim de kapalı ortam olduğu için çok sıkılıyorum daha hareketli bir yerde tam istediğim gibi bi ev buldum ama evin biraz boya vs eksiği var ve ev sahibi karşılamayı düşünmüyor. beni üzen şeye gelince eşim ben evimden memnunum taşınmak isteyen sensin masrafını da sen karşılarsın gibi bir yorum yaptı. tamam karşılayım ama hani bizim aile olma durumumuz o zaman herkes istediğini yaşayıp kendi başının çaresine mi baksın. şunu anladım çocuk olmayınca aile aile olmuyor köklenmiyor öyle iki kişi aynı eve gelip gidiyor. ve bizim çocuğumuz olmuyorbiz hiç aile olamıcak mıyız
![]()