uzgunum.. gercekten..

bence abartıyosun.erkektir izlemiş bi kere nolcak bekarken izlemiyomuydu tamam şimdi sen varsın neden baksın bakmasa daha iyiydi ama trip yapmıssın hatasını anlamıssa uzatman evliliğine zarar.unutamıycak biseyde yok ayrıca gidip o kadınla yatmadı ya sadece bakmıs internetten denizede gitmesin o zaman yani izlemeye bukadar tepki veren bunada tepki vermeli bikinili kadında görmesin belki onlarıda cıplak hayal ediyodur beyninin içini nerden bilceksiniz.

Bi yandan oyle ama bi yandan da boyle bi donem beni cekebilmesini istiyorum. Cunku bu tepkiyi koymam dogal bunu biliyor ama sabirsiz. Sabrini zorlamali bu sefer.. ama bosa kurek cekmek belki de..

verdiğin tepki elbette doğal.. ama şunu unutma ki,haklı da olsan haksız da, hiç kimse senin için değişmeyecek.. bu eşin de olsa.. aranızdaki uçurumu git gide büyüteceksin bu şekilde davranarak.. sen bağıracaksın, o susacak.. her geçen gün biraz daha uzaklaşacaksınız.. seni anlıyorum,kendini ihanete uğramış hissediyorsun ve üzülüyorsun.. ama belli ki eşin de memnun değil yaptığından,sen izin vermezsen,sürekli kavga edip kendinden uzaklaştırırsan nasıl telafi etsin hatasını?

bence abartıyosun.erkektir izlemiş bi kere nolcak bekarken izlemiyomuydu tamam şimdi sen varsın neden baksın bakmasa daha iyiydi ama trip yapmıssın hatasını anlamıssa uzatman evliliğine zarar.unutamıycak biseyde yok ayrıca gidip o kadınla yatmadı ya sadece bakmıs internetten denizede gitmesin o zaman yani izlemeye bukadar tepki veren bunada tepki vermeli bikinili kadında görmesin belki onlarıda cıplak hayal ediyodur beyninin içini nerden bilceksiniz.

Valla yapmasin artik zaten..

verdiğin tepki elbette doğal.. ama şunu unutma ki,haklı da olsan haksız da, hiç kimse senin için değişmeyecek.. bu eşin de olsa.. aranızdaki uçurumu git gide büyüteceksin bu şekilde davranarak.. sen bağıracaksın, o susacak.. her geçen gün biraz daha uzaklaşacaksınız.. seni anlıyorum,kendini ihanete uğramış hissediyorsun ve üzülüyorsun.. ama belli ki eşin de memnun değil yaptığından,sen izin vermezsen,sürekli kavga edip kendinden uzaklaştırırsan nasıl telafi etsin hatasını?
Daha sakin olmayi deneyecegim sagol..

madem affettin uzatma...
adamda bir kere alttan alır iki kere alttan alır üçüncüde sen gider özür dilersin...

Haklisin.. aslinda guzelce soyledim icimden gecenleri put gibi duruyo ama haksiz oldugundan kizgin degil..

Aynı konunun üzerine günlerce sürtmek bazen ters teper. Susar susar ama sonunda aklına gelmeyecek bir cümle çıkabilir o susan ağızdan. Yalvar yakar olsun istiyorsun ama çok naz aşık usandırır. Yaptığı şey doğru değil ama sende doğru değilsin. Beni inandırsın, bana kanıtlasın falan diyorsun ama adama inanmıyorsan evlenmeyecektin derler insana. Erkekler çok fazla tavra gelmiyor, hatasını kabul etmiş ve susmuş, sende daha fazla hırpalama. Sonra kendini kanıtlaman gerekecek durumlara düşürme kendini

Son düzenleme:
şimdi kendime çuvaldızı batırıp yazıyorum bunları. erkek arkadaşımın telefonunu elime alsam uygunsuz içerikte videolar görsem kısa kısa 9-10 tane. kızarım, üzülürüm. misal yatağının altında bekar evinde uygunsuz film cdleri bulsam kızarım üzülürüm. evlensek, uygunsuz içerikli bir şeye baktığını görsem kızarım üzülürüm. ama bunu memleket meselesi haline çekip çekmemek biraz bizim elimizde değil mi?

bu bir dürtü hanım efendi eşinizin dürtüleri var, kadınlar korkmasa onların da var. ben size eşinizi bırakın güzelce izlesin bunları demiyorum ama evli olmak bir eşin kendini sadece karısıyla tatmin edeceği anlamına gelmiyor, ya da kadının. kendi kendini tatmin etmeye devam edebilir insanlar. hatta birçok kadın kendi kendini tatmin ederek eşiyle, partneriyle yaşadığı ilişkiden daha çok haz alıyor. bunları hepimiz biliyoruz ama neden bunlara bu kadar küsüyoruz. küsmeyin, cezalandırmayın. ona bakıp kendini tatmin etti diyelim, kadına mı bakıyor? kadına bakmıyor. ama çoğu erkek kendi kendini tatmin ederken bir imgeye, bir görüntüye, bir videoya ne bileyim bir konsepte ihtiyaç duyar. bunları anlıyor musunuz? bunları görüyor musunuz?

bir daha yapmasın hoş bir şey değil evet, ama sebebini ve gelişimini anlayıp bunları bu kadar ölümcül hale sokmayın. cinsellik iki duvardan ibaret değil milyonlarca duvarlı bir oda. uzaylı gibi itmeyin şu erkekleri, bana ne bana ne seviyesine getirmeyin. küsmeyin konuşun. yargılamayın dinleyin. sineye çekin adam videolar izlesin dursun demiyorum bakın anlayın o ince çizgiyi. küsmek bir çözüm değil.

Ben acikca tekrar ifade edeyim ilk gordugumde kavga ettim bisey demedi. Sonra ya esimin isi oldu ya da ben sehir disindaydim mesela 10 gunun 5inde yoktum. Gorusemedik yani ustune gitmedim iki kere msjlasirken tartismamiz buyudu bu meseleden de konu acildi. Problemu ozellikle ben uzatmadim cozemeden ustune tartismalar kizistirde ve evt esimin sessiz kalmasina takildim. Yani ben de farkindayim mahcubiyetinin ama yaralari saramiyor ve haksizken diger tartismalari inleme yoluna gidemiyor.. bilmiyorum artik ne zamn yoluna girer. Ama hatasini anladigiba eminim. Ins guzel olabilir bundan sonra.
Tabi dediginiz her seye katilmiyorum. Sonunda nefis terbiyesi diye bir sey var aile de bunu saglayan en onemli seydir. Icine boyle seyler sacildi mi da huzur eksilebilir.
Sizin gibi dusunenler yada bunu benim kadar sorun etmeyenler olabilir. Ama yapacak bir sey yok.

Back
X