• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm kızlar tek bir yumurtam döllemniş:(((

ayca aynı benim yaptığımı yapıyorsun yapma lütfen. ilerleyen sayfalarda tek embriyo ile hamile kalanlar diye bir bölüm vardı onu bul oku. ben de aynı senin yaptığını yaptım. benim 2 taneydi hem de. neye yeter dedim. herkesin 3 tane ile olmuyor 2 tane ile mi olacak dedim. hem yaşım ileri bu yaşta 2 tane ile imkansız dedim. kendime de hiç dikkat etmedim. bu negetif düşüncelerle tutacak embrio tutmayacak herhalde. biliyorsun değerim 20 çıktı. herhalde vardı ama gidiyor demek bu. yarın belli olacak ama göğüslerim falan yumuşadı iyice tam mucize olur. yani bana rağmen bebek yaşamak istemiş senağlama benim yaptıklarımı yapma sonra çok pişman oluyor insan. 1 veya 2 tane embriyo varsa 2. gün transfer ediyorlar çünkü rahimde doğal ortamında yaşama şansı labaratuara göre daha yüksekmiş ki bak benimki neredeyse yaşayacaktı :a015: yapma böyle olursa allah yazdıysa 1 tane ile de olur bu kadar üzme kendini sonra benim gibi pişman olursun sen pozitif düşün kendine dikkat et elinden geleni yap a.s

canım bak hep böyle oluyor.hep tek yumurtası döllenenler tutuyor.ben bunu 3 arkadaşımda gördüm.biri burdan ikisi tüp bebek merkezinden tanıdığım.hiiiç üzülme rabbim önce sınıyor sonra veriyor mucizesini.ben eminim gelicek bebeğin sana sımsıkı tutunacak.ee bukadar kişinin pozitif düşüncesi birleşince...ve sende tam inanıncaaaa:CüvCüv:

3 - 5 olması neyi değiştirecek sağlıklı olsun 1 tane olsun yeter
1 olsun senin olsun allahım inşallah güzel haberler alman dileğiyleeeeeee

canım sen hiç üzme kendini benimde sadece tek bir yumurtam döllendi ve şu anda hamileyim şimdide acaba cinsiyeti ne diye düşünüp duruyorum öncedende acaba tutacakmı hamile kalırmıyım diye düşünürken sen kalbini ferah tut sen ne kadar umutlu olursan senin için o kadar iyi sakın umutsuz olma bak hiç yumurtası döllenmeyen arkadaşlar var sen allah bana bunu verdiyse vardır bir keramet diye düşün eminimki bebeğin seninle olacak ama sakın umudunu yitirme

Back
X