Uzgunum.... Lutfen bakar misiniz

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
39
Bugun kardesimin calistigi yere bir eleman alinmis kadin 2 ile 7 ve 6 yasindaki cocuklarini birakip ise geliyormus. 2 yasindaki cocuk o kadar masum sessizmis ki bugun birkerelik getirmesine izin vermis patronu. Yavrum diyo kardesim oyle oturuyo sessiz sessiz normalde tam hareketli zamanlari diyo. uyuyomus surekli orda yatak yapmislar bugun. Esi iyi degilmis cezaevindeymis. Ya boyle insanlara yardimelini uzatan unluler is adamlari ne biliyim bunlara nasil ulasiriz aklima birsey gelmiyor bizimds durum orta halli. ((( evleri falan cok eskiymis. Twittera uye olsam yazsam okurlarmi is adamlari. Inanin cok uzuldum ya anne olarak su an bile agliyorum. Ah Allah im keske cok olsaydi elimde

Keşke bende de çok olsaydı

Çok acı gerçekten

Sosyal medyada yazmayı deneyin ama ilgileneceklerini pek sanmıyorum açıkçası

Üzülüyorum ama çok da kızıyorum bu durumda 3 çocuk yapan ailelere. Dün bi tanıdığım aradı, bir akrabamız boşanmıştı iki çocuğunu da anneanesine göndermiş farklı bir şehire ama kadın tekrar hamile ikinci eşinden. Bilmiyorum ya Allah günah yazmasın ama herkes durumu neye elveriyorsa ona göre yapsa keşke çocuğu, hiç bir çocuk sefillik sefalet içinde kalmasın.

Cocuklara uzuluyorum ama boyle anne babalara asiri sinirleniyorum ya.
O kadar cocuk yapacak ne var anlam veremiyorum omur boyu da veremeyecegim. Yardim yardimla nereye kadar...
Off
Ah ah iste cocuklara uzuluyorum bende

Yavrum diyo kardesim oyle oturuyo sessiz sessiz normalde tam hareketli zamanlari diyo. uyuyomus surekli orda yatak yapmislar bugun.
Uyku ilacı vermiş olmasın? Daha önce de duymuştum benzer şeyler. Allah korusun...

Esin madem kotu ondan habersiz git korun demi haklisin iste ne diyim uzuldum cocuklara iste

Uyku ilacı vermiş olmasın? Daha önce de duymuştum benzer şeyler. Allah korusun...
Valla banada tuhaf geldi kardesimde sasirmis oglene kadar uyudu diyo sonra kalkti biraz zaman gecince aksama. Kadar yine uyumus. Kardesim de sasirmis ama supheli konusmadi kardesim. Kadin da iyi birine benziyomus bilemedik ki iste hersey olabilir yarinda gelecekmis yaninda cocuk yarin sorayim kardesime dikkat etsin bakalim. Bu kadar nasil uyuyo diye yarinda uyursa

Anne işteyken çocuklara kim bakıyormuş?
Nasıl ki araba sürmek için ehliyet alıyoruz, çocuk sahibi olmak isteyenler de teste tabii tutulmalı. Gerekli sorumluluk ve bilinç düzeyine sahip mi diye?
Kendileri duruyomus evde iki yasinda ki cocuk dahil. Hatta mesai olursa kadin kaliyomus mesaiye bile

Ahbap ile Haluk leventi etiketleyin. Bulunduğun şehrin ahbap sayfasını da etiketleyin.

Twitter'da Ahbap derneğinin resmi hesabını, sizin şehriniz ile ilgilenen Ahbap derneğinin hesabını ve Haluk Levent'i etiketleyerek tweetler atabilirsiniz. Bu hesapların tweetlerine mention da atmalısınız ki dikkat çeksin. Tabi yardim bekleyen yüzlerce kişi olduğu için 1 kere yazıp bırakırsanız fark edilmez. Çokça yazmak gerekiyor. Bir de elinizde ailenin durumuna dair kanıtlar olması gerekiyor. Yardıma ihtiyacları var mı yok mu konusunda net belgeler talep ediyorlar. Allah yardımcıları olsun, çok üzüldüm...

Kardesime mesaj attim simdi 5 6 saat uyumustur diyo cok degil mi sizcede toplam da iki yas icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…