Saolasin evet haklisinİlgileneceklerini sanmıyorum. Her gün binlerce mesaj alıyorlardır.
Ahbap derneği geldi aklıma, ona yaz bi derim.
Bir de linkedinde Öykü Kırık var yardım kampanyaları yapan.
Bir anne olarak cok uzuldumKeşke bende de çok olsaydı
Çok acı gerçekten
Sosyal medyada yazmayı deneyin ama ilgileneceklerini pek sanmıyorum açıkçası
Ah ah iste cocuklara uzuluyorum bendeCocuklara uzuluyorum ama boyle anne babalara asiri sinirleniyorum ya.
O kadar cocuk yapacak ne var anlam veremiyorum omur boyu da veremeyecegim. Yardim yardimla nereye kadar...
Off
Uyku ilacı vermiş olmasın? Daha önce de duymuştum benzer şeyler. Allah korusun...Yavrum diyo kardesim oyle oturuyo sessiz sessiz normalde tam hareketli zamanlari diyo. uyuyomus surekli orda yatak yapmislar bugun.
Esin madem kotu ondan habersiz git korun demi haklisin iste ne diyim uzuldum cocuklara isteÜzülüyorum ama çok da kızıyorum bu durumda 3 çocuk yapan ailelere. Dün kuzenim aradı, bir akrabamız boşanmıştı iki çocuğunu da babannesine göndermiş farklı bir şehire ama kadın tekrar hamile ikinci eşinden. Bilmiyorum ya Allah günah yazmasın ama herkes durumu neye elveriyorsa ona göre yapsa keşke çocuğu, hiç bir çocuk sefillik sefalet içinde kalmasın.
Valla banada tuhaf geldi kardesimde sasirmis oglene kadar uyudu diyo sonra kalkti biraz zaman gecince aksama. Kadar yine uyumus. Kardesim de sasirmis ama supheli konusmadi kardesim. Kadin da iyi birine benziyomus bilemedik ki iste hersey olabilir yarinda gelecekmis yaninda cocuk yarin sorayim kardesime dikkat etsin bakalim. Bu kadar nasil uyuyo diye yarinda uyursaUyku ilacı vermiş olmasın? Daha önce de duymuştum benzer şeyler. Allah korusun...
Kendileri duruyomus evde iki yasinda ki cocuk dahil. Hatta mesai olursa kadin kaliyomus mesaiye bileAnne işteyken çocuklara kim bakıyormuş?
Nasıl ki araba sürmek için ehliyet alıyoruz, çocuk sahibi olmak isteyenler de teste tabii tutulmalı. Gerekli sorumluluk ve bilinç düzeyine sahip mi diye?
Faceten miAhbap ile Haluk leventi etiketleyin. Bulunduğun şehrin ahbap sayfasını da etiketleyin.
Face, Twitter.Faceten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?