- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
Göremediğin ilgiyi gören biri olduğunu düşünüyorum.1 yıl kadar önce forumdan bir erkekle tanıştım. Aramızdaki iletişim sadece ilk zamanlar günlük sıradan muhabbet etme üzerineydi. Zamanla benim ilgim oluşmaya başladı. Ondan ilgi namına pek bir şey hissetmedim. Arkadaşlık olarak ilerledi. Bu süreçte flörtleri oldu mu bilmiyorum ama sevgilisi olmadı benimde olmadı. Hislerim bana karşı tamamen kayıtsız olmadığı ama yoğun bir şey hissetmediği üzerineydi. Yalnız benim hoşuma gitmeyen birkaç durum vardı, ilk zamanlar samimi olmadığımız için demedim ama samimi oldukça birkaç ay kadar önce dedim. Bana geç cevap veriyordu bende bunu sevmiyordum hiç. Hatta bu yüzden kendimi ara ara ondan uzak da hissediyordum. Soğuyordum geç yazınca ben de ona ne mesaj atar konuşma başlatır ne de arardım. Bu geç yazma durumu beni iyice sıktı çünkü ona dediğim halde ilk zaman dikkat ediyor bir süre geçince yine eski rutinine dönüyordu. Geçen ay bununla ilgili ciddi ciddi konuştuk bir daha geç dönme olursa iletişimi bitirelim hatta tekrarlanırsa numaranı sileceğim, o halde bu konuyu da açmayalım mesaj atmanı da istemiyorum dedim. O da özür diledi dikkat edeceğini dedi vs. 1 ay geçti geçenlerde işe gitmişti. Mesaisinin başında yazdı sonrasında yazmadı son mesajının üzerinden 12 saat falan geçti. İş çok yoğundu gelip yattım yazdı . Ama ben sahiden çok gıcık oldum muhtemelen o da tahmin ediyordu hoşuma gitmediğinin. İşinin yoğun olduğunu biliyorum ama en azından işten çıkınca "yorgunum uyuyacağım" diyebilirdi bilmiyorum abartıyor muyum? Neyse bende açmak istemedim 2-3 kez aradı, mesaj attı. Sabah görüldü yapıp bıraktım. Diğer gün de adımı yazmış mesaj atmıştı. Benimde kızgınlığım devam ediyordu numarasını sildim. Sonrasında mesaj atmadı hatta bugün merak edip baktım instagramdan beni çıkarmış. Numaramı sildi mi bilmiyorum. Profili herkese açıktı. Ben mi nazlı mıyım bilmiyorum ama beni kırdığını bildiği halde instagramdan çıkarmış olmasına üzüldüm. Bana istediğim kadar olmasa da değer verdiğini düşünüyordum. Kızmış olduğunu da tahmin ediyorum. Belki de kızdığı için çıkardı bu olay 3 gün önce oldu.
İnstagramdan takibi bıraktığını görünce nedense üzüldüm içime dokundu. İçten içe gönlümü almasını istiyordum. Sizce ben mi abartıyorum benim kırıldığımı biliyor neticede gerçekten değer veren insan farklı mı davranır ya da ben mi abartılı tepki vermişim. Ne düşünüyorsunuz? Bundan sonraki aşamada ne yapmalıyım?
ben iletişim kurmak için hiç çabalamadım. hatta o hep devam ettirdi fakat benim takıldığım mesaj atıp konuşma başlatıyorsa devamında seri cevap vermesiyle ilgili.Göremediğin ilgiyi gören biri olduğunu düşünüyorum.
Arada ilişki değil sizin söylediğinize göre karşı taraftan ilgi bile yok. Neyin beklentisine girdiniz? Hiç anlamadım...1 yıl kadar önce forumdan bir erkekle tanıştım. Aramızdaki iletişim sadece ilk zamanlar günlük sıradan muhabbet etme üzerineydi. Zamanla benim ilgim oluşmaya başladı. Ondan ilgi namına pek bir şey hissetmedim. Arkadaşlık olarak ilerledi. Bu süreçte flörtleri oldu mu bilmiyorum ama sevgilisi olmadı benimde olmadı. Hislerim bana karşı tamamen kayıtsız olmadığı ama yoğun bir şey hissetmediği üzerineydi. Yalnız benim hoşuma gitmeyen birkaç durum vardı, ilk zamanlar samimi olmadığımız için demedim ama samimi oldukça birkaç ay kadar önce dedim. Bana geç cevap veriyordu bende bunu sevmiyordum hiç. Hatta bu yüzden kendimi ara ara ondan uzak da hissediyordum. Soğuyordum geç yazınca ben de ona ne mesaj atar konuşma başlatır ne de arardım. Bu geç yazma durumu beni iyice sıktı çünkü ona dediğim halde ilk zaman dikkat ediyor bir süre geçince yine eski rutinine dönüyordu. Geçen ay bununla ilgili ciddi ciddi konuştuk bir daha geç dönme olursa iletişimi bitirelim hatta tekrarlanırsa numaranı sileceğim, o halde bu konuyu da açmayalım mesaj atmanı da istemiyorum dedim. O da özür diledi dikkat edeceğini dedi vs. 1 ay geçti geçenlerde işe gitmişti. Mesaisinin başında yazdı sonrasında yazmadı son mesajının üzerinden 12 saat falan geçti. İş çok yoğundu gelip yattım yazdı . Ama ben sahiden çok gıcık oldum muhtemelen o da tahmin ediyordu hoşuma gitmediğinin. İşinin yoğun olduğunu biliyorum ama en azından işten çıkınca "yorgunum uyuyacağım" diyebilirdi bilmiyorum abartıyor muyum? Neyse 2-3 kez aradı, mesaj attı. Sabah görüldü yapıp bıraktım. Diğer gün de adımı yazmış mesaj atmıştı. Benimde kızgınlığım devam ediyordu numarasını sildim. Sonrasında mesaj atmadı hatta bugün merak edip baktım instagramdan beni çıkarmış. Numaramı sildi mi bilmiyorum. Profili herkese açıktı. Be nnazlı mıyım bilmiyorum ama beni kırdığını bildiği halde instagramdan çıkarmış olmasına üzüldüm. Bana istediğim kadar olmasa da değer verdiğini düşünüyordum. Kızmış olduğunu da tahmin ediyorum. Belki de kızdığı için çıkardı bu olay 3 gün önce oldu.
İnstagramdan takibi bıraktığını görünce nedense üzüldüm içime dokundu. İçten içe gönlümü almasını istiyordum. Sizce ben mi abartıyorum benim kırıldığımı biliyor neticede gerçekten değer veren insan farklı mı davranır ya da ben mi abartılı tepki vermişim. Ne düşünüyorsunuz? Bundan sonraki aşamada ne yapmalıyım?
durum şu flört üzerine başlamadı muhabbet. sahiden arkadaşlık üzerine başladı benim sonradan konuştukça ilgim de oluştu. bana yazması için de asla zorlamadım. benim onda kızdığım nokta mesaj atıp konuşma başlatıyorsa cevapları da seri vermesi. aksine daha çok arar ya da mesaj atardı.Sizin ona hissettiğiniz kadar yoğun duygular hissetmiyor.
Hiç kimse hele hele ‘flört’ boyutunda bir ilişkide yoğunluğu bahane edip yazmamazlık yapmaz.
Hepimiz birilerinden hoşlandık ya da bizden hoşlanıldı. Vakit bulmak isteyen tuvalete gider yine yazar.
Ama bütün bunları zaten siz de biliyorsunuz ama sanırım buna inanmak istemiyorsunuz.
Zorla güzellik olmuyor işte...
kendinizi niye bu duruma düşürüyorsunuz ki ? Adam yazmak istese zaten yazar
Üzülmeyin ve sevileceğiniz başka ilişkiler için rotanızı başka yöne çevir
ben ilgisi olmasa bile 1 yıldır tanışıyoruz neticede bir şeyler de paylaştık biraz daha özenli olmasını daha doğrusu mesaj konusunda en azından benim hoşuma gitmediği için seri ya da daha özenli olmasını istiyordum. ama şu konuda haklısınız neticede sadece arkadaş ben ondan belki de daha çok özveri istedim. o arkadaşına cevap veriyor bense ilgi duyduğum birine. aramızdaki fark bu galiba.Arada ilişki değil sizin söylediğinize göre karşı taraftan ilgi bile yok. Neyin beklentisine girdiniz? Hiç anlamadım...
yüz yüze görüştük 1 kez. izni olduğunda buluşalım diyordu.Değer verseydi 1 yılda mutlaka tanışmaya yüz yüze görüşmeye gelirdi...
O görüşmede anlamış olmanız gerekirdi hoşlanma yönünde bir ilgisi mi var yoksa sadece zaman geçirmek için arkadaşça sohbet mi ediyor ?yüz yüze görüştük 1 kez. izni olduğunda buluşalım diyordu.
burcu ne merak ettim:) daha 2*3 gün oldu biraz daha geçince ne yapacak merak ediyorum. yazacak mı ya da aman boşver mi diyecek merak da ediyorum.Benim esin de oyleydi hala da oyle cok canm sklirdi benmde kendmi degersix hssederdim ..
Konsmustum bende ama isi yogun o yuzden böyle oldgnu soylemisdi hc bsy de degismedi tabi ona göre siz anlayissixlk yapıyorsunuz oyle görüyor o benim eşimde öyleydi smdi alistim bu düzene ben ama ilk cok zorlandım bence knsmayi istyorsanz hem suclu hem guclusun dye boyle satasip sohbeti tatlıya çevire bilirsiniz
ben de inanın ki birkaç yıl önce aynı dediğiniz gibi düşünüyordum. ama biriyle muhabbet ettikçe zamanını paylaştıkça o sanal kalmıyor çünkü bir insan olduğunu kendine özgü olduğunu da anlıyorsunuz. ben en azından bu konuda çok sert bir tavırdayken uzun süreli iletişim kurunca geriye baktığımda belki de etrafımdaki bana yakın olan birilerinden daha da yakın olduklarını da gördüm. sonrasında o düşüncem değişti. bu sorudaki kişiden bağımsız diyorum bunu.Mesajlaşma başlatması, yazması, hoş sohbet etmesi sizi önemsediği anlamına gelmiyor. Siz çok ciddi bakmışsınız olaya normal bir kontakt gibi değerlendirmişsiniz, o ise boş vaktimde zamanımı güzel geçireyim diye bakıyor. Sanal görüyor sizi. Öylesine olsa da olur olmasa da modunda. Ben yaşadığınızı gerçekçi bulmadım ve bu tarz bi ilişkide ciddiyet aranmasını da saçma buldum. Yani bana hızlı cevap vereceksin diye birebir tanıdığım kimseyi bile darlayamam değil ki internet üzerinden tanıştığım birine bunu yapayım. Siz de yazmazsınız biter gider çok sallamayın.
Daha makul mantıklı ilişkiler içine girebilirsin. Saglam temeli olan.1 yıl kadar önce forumdan bir erkekle tanıştım. Aramızdaki iletişim sadece ilk zamanlar günlük sıradan muhabbet etme üzerineydi. Zamanla benim ilgim oluşmaya başladı. Ondan ilgi namına pek bir şey hissetmedim. Arkadaşlık olarak ilerledi. Bu süreçte flörtleri oldu mu bilmiyorum ama sevgilisi olmadı benimde olmadı. Hislerim bana karşı tamamen kayıtsız olmadığı ama yoğun bir şey hissetmediği üzerineydi. Yalnız benim hoşuma gitmeyen birkaç durum vardı, ilk zamanlar samimi olmadığımız için demedim ama samimi oldukça birkaç ay kadar önce dedim. Bana geç cevap veriyordu bende bunu sevmiyordum hiç. Hatta bu yüzden kendimi ara ara ondan uzak da hissediyordum. Soğuyordum geç yazınca ben de ona ne mesaj atar konuşma başlatır ne de arardım. Bu geç yazma durumu beni iyice sıktı çünkü ona dediğim halde ilk zaman dikkat ediyor bir süre geçince yine eski rutinine dönüyordu. Geçen ay bununla ilgili ciddi ciddi konuştuk bir daha geç dönme olursa iletişimi bitirelim hatta tekrarlanırsa numaranı sileceğim, o halde bu konuyu da açmayalım mesaj atmanı da istemiyorum dedim. O da özür diledi dikkat edeceğini dedi vs. 1 ay geçti geçenlerde işe gitmişti. Mesaisinin başında yazdı sonrasında yazmadı son mesajının üzerinden 12 saat falan geçti. İş çok yoğundu gelip yattım yazdı . Ama ben sahiden çok gıcık oldum muhtemelen o da tahmin ediyordu hoşuma gitmediğinin. İşinin yoğun olduğunu biliyorum ama en azından işten çıkınca "yorgunum uyuyacağım" diyebilirdi bilmiyorum abartıyor muyum? Neyse 2-3 kez aradı, mesaj attı. Sabah görüldü yapıp bıraktım. Diğer gün de adımı yazmış mesaj atmıştı. Benimde kızgınlığım devam ediyordu numarasını sildim. Sonrasında mesaj atmadı hatta bugün merak edip baktım instagramdan beni çıkarmış. Numaramı sildi mi bilmiyorum. Profili herkese açıktı. Be nnazlı mıyım bilmiyorum ama beni kırdığını bildiği halde instagramdan çıkarmış olmasına üzüldüm. Bana istediğim kadar olmasa da değer verdiğini düşünüyordum. Kızmış olduğunu da tahmin ediyorum. Belki de kızdığı için çıkardı bu olay 3 gün önce oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?