- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
o gün kısa süreli zaman geçirdik. ailesiyle birlikte yaşadığım ile gelmişti. o da arkadaşla buluşucam diyerek çıkmıştı muhtemelen. babası aradı çağırdı falan kısaydı. o gün ama alakasız şekilde evlilik mevzusu açtığını hatırlıyorum. sanki ağzımı aradı diye düşünmüştüm. ben pek oralı olmayınca da ben evlenemem zaten dedi konu kapandı. onun dışında biraz nasılsın muhabbeti yaptık 1 saat kadar görüşebilmiştik. zaten ben bir şeyler hissetse bile belli edebileceğini de düşünmüyorum. çünkü o zaman bile konum atmış benden teklifi beklemiş ben çağırınca da yarım saat önceden gelmiş benim işten çıkmamı beklemişti.O görüşmede anlamış olmanız gerekirdi hoşlanma yönünde bir ilgisi mi var yoksa sadece zaman geçirmek için arkadaşça sohbet mi ediyor ?
ben de inanın ki birkaç yıl önce aynı dediğiniz gibi düşünüyordum. ama biriyle muhabbet ettikçe zamanını paylaştıkça o sanal kalmıyor çünkü bir insan olduğunu kendine özgü olduğunu da anlıyorsunuz. ben en azından bu konuda çok sert bir tavırdayken uzun süreli iletişim kurunca geriye baktığımda belki de etrafımdaki bana yakın olan birilerinden daha da yakın olduklarını da gördüm. sonrasında o düşüncem değişti. bu sorudaki kişiden bağımsız diyorum bunu.
aslında kırıldığımı ona 1 ay kadar öncesinde demiştim. fakat aramalarına cevap vermemek son aşamada pek hoş olmadı ona katılıyorum. gereksiz trip oldu.Bu kişiyi zaten hayatınızdan çıkarın da
Normal zamanlarda da birine kırıldıysanız kırıldığınızı söyleyin
Trip atmak sağlıklı bi iletişim yöntemi değil
Mesela burada kırıldığınızı anlatabilene kadar instagramdan çıkarılmış bulmuşsunuz kendinizi
Burcu yay 22aralik doğum günü bazen sinirleniyorm hala cocukla ilgili mesaj atinca donmesifinse ama ona çocukça geliyor yanimda ona mesaj geliyor ekrana bakip geri donmuyor arkadaşlarına ailesine karsida oyle alistim artık bu huy geneldeyapi olarak çok rahat insanlarda var geniş benm esim bayağı...burcu ne merak ettim:) daha 2*3 gün oldu biraz daha geçince ne yapacak merak ediyorum. yazacak mı ya da aman boşver mi diyecek merak da ediyorum.
halihazırda çevremde olup ilgi duyduğunu gayet belli eden birkaç kişi var. çalışıyorum muhattap olduğum erkek sayısı da fazla fakat duygusal olarak yakın hissetmek için uzun süreli muhabbet etmem gerekiyor. yoksa ilgimi çekmiyor. ilk ilişkimde de arkadaş olduğum biriyle sevgili olmuştum. arkadaşlık diye başlayıp ilgi duyma oluşunca da böyle durumlar oluşuyor sanırım. ilk ilişkimde de çok zor belli etmiştim, duygudal boşluk mu duygusal olarak birilerini kendime çok mu zor yaklaştırıyorum bilmiyorum.Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu dediğiniz gerçek hayatta boşlukta olduğunuz, duygusal eksiklik yaşadığınız hissi uyandırıyor. 20 li yaşlarda bende de olan birşeydi. Arayıştasınız, aradığınızı bulamamışsınız. Bu nedenle olmayan birşeyi oldurmaya çaba sarfedersiniz. Ama emareler isteğinizin size hayır getirmeyeceğini gösterir, kabullenmek güç olabilir. Haksızsam da bırakın birşeyleri oldurmaya karşı taraf uğraşsın zaten diyeceğinizi demişsiniz ötesi sizi üzer.
karakterine ters dediğinize göre uhtemelen üstüne düşmez diyorsunuz yani mesaj atmaz bilmiyorum biraz beklemek en doğrusu sanırım. ama numarımı sildi mi onu merak ediyorum asıl.Burcu yay 22aralik doğum günü bazen sinirleniyorm hala cocukla ilgili mesaj atinca donmesifinse ama ona çocukça geliyor yanimda ona mesaj geliyor ekrana bakip geri donmuyor arkadaşlarına ailesine karsida oyle alistim artık bu huy geneldeyapi olarak çok rahat insanlarda var geniş benm esim bayağı...
İnsallah yine oluruna birakmaz ve karakter ine ters bir adim atip size geri doner
o konuda yanlış yaptığımı bende düşündüm sonradan.neden rahatsız olduğunuz bir şeyi söylemek yerine cevap vermeyip numarasını siliyorsunuz? bence bu sizin iletişim probleminiz.
gerçi bir kaç kere söylemişseniz ve düzelmemişse bir şeyler eksiktir zaten
ama biri de beni aynı şekilde silse ve cevap vermese bende çıkarırdım demek ki konuşmak istemiyor diye
en azından bu durumdan rahatsız olduğunuz için konuşmak istemediğinizi söyleyip öyle silebilirdiniz
abartmış mıyım sizceayol 4 yıllık sevgilimle bazen günde 15 saat yazışmıyoruz hatta araşmıyoruz bile.
ne biliyim yoğunuz çünkü işler falan, hatta ben daha az yazıyor olabilirim
hiç triplere girmedim böyle
kurban olsun bana ya
Sevgiliniz değilmiş, yukarıda yazdıgınıza bakarsak flörtünüz de değilmiş. Sanırım herhangi bi ümit de vermemiş size. Bu durumda neye göre size geç cevap verdiği için darlama hakkını buldunuz kendinizde anlayamadım ben?Bu süreçte flörtleri oldu mu bilmiyorum ama sevgilisi olmadı benimde olmadı.
Sevgiliniz değilmiş, yukarıda yazdıgınıza bakarsak flörtünüz de değilmiş. Sanırım herhangi bi ümit de vermemiş size. Bu durumda neye göre size geç cevap verdiği için darlama hakkını buldunuz kendinizde anlayamadım ben?
Sanırım bende olsaydım arkadasınızın yerinde tam olarak aynı şeyi yapardım hatta 1 sene falan da beklemezdim bunun için.
Sevgiliniz değilmiş, yukarıda yazdıgınıza bakarsak flörtünüz de değilmiş. Sanırım herhangi bi ümit de vermemiş size. Bu durumda neye göre size geç cevap verdiği için darlama hakkını buldunuz kendinizde anlayamadım ben?
Sanırım bende olsaydım arkadasınızın yerinde tam olarak aynı şeyi yapardım hatta 1 sene falan da beklemezdim bunun için.
Ah şu gençlik
Samimiyet dereceniz ne olursa olsun insanlara bunu yapmayın. İşi vardır yazmaz, morali bozuktur yazmaz, canı istemez yazmaz.O konuda düşündükçe bende fazla mi beklentiye girdim düşünüyorum. Ama bir yandan da samimi olduğunu düşündüğüm bir insandan beklentim ya da isteğim de olabilir diye düşünüyorum. Ben mi abartıyorum yoksa samimiyetin getirdiği güvene mi dayanıyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?