- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Kimle konuşsam olmuyor gerçekten olmuyor. Sevgisizlik ten yalnizliktan o kadar bıktım ki .. hayat çok boş geliyor. Evet biliyorum sevgili mi tek derdimiz diyeceksiniz. Tabiki de değil. Ailem yüzünden kendimi yıllarca heba ettim üzdm psikolojimi bozdum. Doğru düzgün kimseyle ilişki kuramadım demelerim boş çıktı. 1 buçuk ay önce de işten ayrıldım sürekli kaygı atakları yaşıyordum. Şimdi tekrardan kendimi toplama sürecindeyim . Evdeyim. Bazen geziyorum yapmam gereken şeyler var iş başvuru için onu yapmaya çalışıyorum tek arkadaşım ile beraber. Lakin sorun şu ki ben hayattan zevk almıyorum neden böyle bilmiyorum yalnız mutlu olamıyorum mutluluk duyamıyorum film izlemek kitap okumak hiçbiri yetmiyor bana. Hep bir eksik boşluk var içimde. Lakin karşıma çıkan inaanalrin hepsine güven de duyamıyorum ayrılıp üzülmekten korkardim hep. Bukez ise biriyle tanıştım netten bu kişi de benim.gibi psikolojik sorunları olan kisilerin katıldığı bir gruptan . Panik atak varmış onda da şuan daha iyi durumda. Neyse ben bununla konuştum ettim 2 haftadır her gece kameralı olsun vs bir türlü buluşmk istemedi korkuları varmış bana alışmak ayrılmak üzülmek gibi Kasım da birinden ayrılmış panik atak yüzünden başka şehirde imiş kız yanına gidememiş filan . Çok üzülmüş aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorms. Bir yandan anliyordum bende bu korkuları yaşayan biriyim. Ama bu kaçınma olayı artık beni fazlasıyla sıktı. Yakinlastikca mesafe istiyor gibi . Bugün patladim zaten pazartesi yada salı asker gidecek 20 günlük bedelliye. Kacingan birisin ben kaygiliyim sıkıldım.artik dedim bir sürü şey söyledim bir ton laf yazıyorum sakinlestirecek açıklama bile yok . Yok işte haklısın kim.olsa böyle düşünür anlatamıyorum kendimi bilmem ne. Sinirden basım çatlıyor. Ağlamak istiyorum devamlı yine hayat enerjim çekildi. O kadar bahtsizim ki. Bu kişiye duyduğum sinir geçmiyor içimde. Abartiyorsun diceksiniz ben de farkındayım hemen kapiliyorum birine çünkü başka türlü mutluluk sağlayamıyorm içimde.
Napicam ben bu şekilde cidden bilmiyorumm aşırı sıkıldım kendimden sevgi açtığımdan. Bunu doyuramamaktan.

Napicam ben bu şekilde cidden bilmiyorumm aşırı sıkıldım kendimden sevgi açtığımdan. Bunu doyuramamaktan.