Uzgunum

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.963
4.211
173
Kızlar ben kimden hoslandiysam sevgilisi oldu uzun iliskileri var bense yalnizim. Eskiden peşinden kostugum birine bosluk aninda istek attim hemen sevgilim var yazdi canim yandi beni degil onu seçti diye ve mutlular

Bunu bir "seçim" olarak görürsen yanılırsın. Benim de zamanında karşılık alamadığım hoşlantılarım oldu, benim karşılık vermediğim ama benden hoşlanan kişiler oldu. Karşı tarafın çok çirkin ya da çok yakışıklı olmasıyla alakası yok, kimya meselesi. Tutmamış işte. Umarım sizin de gönlünüze göre biri çıkar karşınıza; biraz akışına bırakın hayatı.

Ben artık sizin durumunuzu sağlıksız buluyorum ya.Tamam insan hayatında biri olsun isteyebilir bu doğal da her konunuz bu.Sürekli aynı yorumlar geliyor üstelik,hiçbirini uyguladığınızı da düşünmüyorum - aynı konuyu her hafta açtığınız için -.Hayat dizi/film gibi değil,öyle mükemmel ilişkiler yok,sevgilisi olan her insan göğe ermiyor,abartmayın artık bu kadar isterseniz.
Çıkın iki gezin,tatil yapın,kitap okuyun,geliştirin kendinizi,biraz daha sosyal olun utanmayın gidin çat çat konuşun hoşlandığınız insanlarla.Sürekli bunu dert edip ''bugün de yalnızım'' tribindeki bir insanı kimse istemez.

Şunu kabullenin dünyada her daim sizden daha güzel, daha önemli, daha iyi kalpli birileri var ve olmaya devam edecek. Ayrıca sizin birinden daha güzel, daha iyi kalpli vs olmanız da bir erkeğin onu değil sizi seçmesi için de bir neden değil. İnsanların sevgilileri/eşleri vs ile kimse kendini kıyaslamasın, “beni nasıl seçmez” büyük bir kompleks.

ınsallah hemen kendınıze gore bırını bulursunuz hemen.
zira hergun aynı konudan migrenimiz tuttu gercekten

İstek atınca niye sevgilim var yazıyor ya? Normal arkadaşlık isteği olamaz mıydı? O kişi bir tuhafmış zaten.
Degılmıs işte arkadasımız hoşlandığı için atmıs işteee.
Ay sana yalan söyleseydı aonradan sevgılısı oldugu ortaya çıksa daha mı iyiydi

Bir bahaneyle soyledi arkadaslar yorum yapan sen misin diye sordu sevgilime biri yorum yaptida sen sandim dedi bence bilerek soyledi sevgilisi oldugunu

Rainyy senin sorunun ne biliyor musun takinti
Bir onceki konuna yazdiklarimi oku lutfen

Her hafta aynı şey oluyor yapma bunu kendine rainy. Hep aynı konuyu açıp tekrar banlanıyorsun.
Sorunun çözümü burada değil. Buradan eş adayını bulamazsın, zaten hep aynı cevaplar veriliyor sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…