- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
Kalin derili olup burnu kücülen var mi ?
Aynaya bakasim ,fotograf cekesim gelmiyor cok üzgünüm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yani ameliyat mi oldunuzKalin derili olup burnu kücülen var mi ?Aynaya bakasim ,fotograf cekesim gelmiyor cok üzgünüm.
YaKalin derili olup burnu kücülen var mi ?Aynaya bakasim ,fotograf cekesim gelmiyor cok üzgünüm.
Oldum ve kuculmedi memnun degilimNasil yani ameliyat mi oldunuz
Ince derili olmak isterdim onlarinki kucuk olabiliyorYa( benimde 2. Ayım ve orta kalın derili cilt yapım evet sonuç almak biraz zaman alıyor ama ince derili olup her geçiş detayı transparan gibi gösteren cildim olmasını istemezdim
Nasil yani ameliyat mi oldunuzestKalin derili olup burnu kücülen var mi ?Aynaya bakasim ,fotograf cekesim gelmiyor cok üzgünüm.
etik olabilir sin cnm burun estetigiInce derili olmak isterdim onlarinki kucuk olabiliyor
Burun estetigi oldum kucultmek icin ama hic kuculmemissNasil yani ameliyat mi oldunuzest
etik olabilir sin cnm burun estetigi
Burun estetigi oldum kucultmek icin ama hic kuculmemiss
5. Ayimdayim odemin cogu gitti sanmiyorum sekil olarak buyuk sislikle ilgisi yokHim sorun o ya belki tam oturmamistir
Bana resim atarmisinz ozelden5. Ayimdayim odemin cogu gitti sanmiyorum sekil olarak buyuk sislikle ilgisi yok![]()
Bak bak nasi merak ediyo hemen kendi burnunu takti kafaya..Kiz senin burnunda ne var cillop.gibi sadece sis :)) seni cadıBana resim atarmisinz ozelden
Ben ozelden atayimm sana :))Bana resim atarmisinz ozelden
Siz de mi oldunuzBana resim atarmisinz ozelden
teşekkür ederim canımın cigggeriiBen ozelden atayimm sana :))
Evet canimSiz de mi oldunuz
Sıkıntılı diyince nasil yani ne olur .ilk ameliyat mi yanibende gittim dr ama doktor bana burnumun kalın derili oldugunu ve sıkıntılı olabilceğini söyledi![]()
Benimde kalın derili bende hiçKalin derili olup burnu kücülen var mi ?Aynaya bakasim ,fotograf cekesim gelmiyor cok üzgünüm.
kalın derili oldugu için düşme riski var demişti. bir de normal burunlara nazaran daha geç iyileşip oturuyormuşSıkıntılı diyince nasil yani ne olur .ilk ameliyat mi yani