üzgünüm

1000₺ çocuk bakılmaz. Siz de Allah aşkınıza erkeksiz bir hayatı idame ettirmeyi öğrenir. Gidin önce dışardan okuyun, bi çalışın. Daha 18 yaşındasınız yahu. Sanat galerisine bilmem ne yapıyorsanız 1000₺ ile geçinmek zorunda değilsiniz, o zaman sorun ne?
Çok küçüksünüz daha tatlı tatlı flörtleriniz olacağı yaşta çocuğunuza babalık yapacak sevgiliden bahsediyorsunuz. Hiç mi akıl vereniniz yok?

hayır açılmadı çünkü aptallık edip şikayetçi olmadım olan oldu artık bebeğin babasını hapise atıp onu hiç görmemesini istemem
sizin şikayetçi olmanıza bile gerek yok hastanede doğuruyorsunuz kayıtlar var evli değilsiniz 18 den küçüksünüz kamu davası oluyor bu :) hastane çalışanları hemşire doktor falan bildirir bikere gerekli mercilere

ARKADAŞLAR KENDİ GEÇİMİMİ SAĞLIYORUM 18 YAŞINDA KENDİ RESİMLERİMİ SANAT GALERİSİNDE SATIŞA SUNUYORUM BEN NAFAKANIN AZLIĞINDAN BAHSETMİYORUM O BİR BABA OLARAK BUNU KENDİNE GÖRÜYOR SİZENE BENİM HAYATIMA ALDIĞIM AŞIK OLDUĞUM KİŞİLERDEN KSRDEŞİM SORUM 1000 TL İLE BAKILIR MI ÇOCUĞA HER ŞEYE MUHALEFEY OLMAYIN NE KADAR MERAKLISINIZ YA
Biz çok sanatsever bir milletiz. Her mahallede bir sanat galerisi var ve hepimiz o galerilerden adını sanını bilmediğimiz yeni ressamların resimlerini kapış kapış alırız.

Sorsaydın keşke o zaman alacak olduğun 1000 tl nafakanin az ya da çok olduğunu tartışıyor olmazdık 😄

1000 TL nafaka normal, çocuk için 500-600 veriyorlar, sen de çalışmadığın için 500 ordan eklenmiş. Nafakalar bu şekilde ne yazık ki.
Benim 10 bin maaşlı eski kocası olan çocuklu kadına bağlanan nafaka 950 TL, ve kadın da ev hanımı.

Kocanız kaç yaşında, düzenli bir işi var mı? Yaptığı şey çocuk tecavuzu, bunu şikayet edin.

Back
X