- 3 Şubat 2022
- 50
- -23
- 1
- 21
18 yaşındasın, çocuksun daha.. yaşadıkların maruz kaldıkların çok ağır ama kendini olgun, feleğin çemberinden geçmiş gibi görmen de çok acı. gerçekten daha çocuksun... çocuğuma babalık yapıyor dediğin eleman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 yaşındasın, çocuksun daha.. yaşadıkların maruz kaldıkların çok ağır ama kendini olgun, feleğin çemberinden geçmiş gibi görmen de çok acı. gerçekten daha çocuksun... çocuğuma babalık yapıyor dediğin eleman
Sen bu istiyorsun buradan???nafaka derdinde olsam 1 yıl boşanmadan beklemem galiba akıl yoksunusunuz hepiniz derdim olduğu için buraya sundum aptal ithamlarınız için değil kendinize gelin siz kimsiniz
Konu açtın ben de istediğim yorumu yapıyorum. Kaldıramayacaksan konu açmayacaktın cici kı
zaten hepsi aklımda fakat nasihat dinlemeye gelmedim soruma bişey bekledimYeni bir erkekle daha arkadaşlık, sevgililik adı her ne ise bunun için biraz büyümeyi mi bekleseniz?
İnsanın 18 yaşıyla 25 yaşı arasındaki düşünceleri arasında dağlar kadar fark oluyor.
Siz daha ergenlikten çıkamamışsınız şuan.
Alınacak, kızacak bir durum yok.
İki iki daha dört eder.
Sizin yaşlarınızın yolundan hepimiz geçtik de o yüzden.
Daha fazla incinmeyin diye söylüyor bu kadar insan.
Erkeklerin çoğu kendi menfaatini düşünüyor.
Hayatın gerçekleri maalesef.
Terslemeyin bir kenara yazın.
Merhaba mahmut abiğğ. Komik mi hiç sanmıyorumsana mı inandırcam kardeşim ben? inanma bak dalgana
yüz yüze geldim bu birincisi çocuğum doğduktan kaç ay sonra ben hayatıma yeni birini aşdım bu ikincisi üçüncüsüde hayatıma aldıklarımı sana sormayacağımEvli değilken sevgiliden çocuk yap formalite icabı nikah kiy yüz yüze bile gelme sonra çocuğun daha ne durumda olacak diye düşünemezken yeniden sevgili yap.. sonra biz yobaz toplum siz ileri görüşlü bir toplum mu oluyorsunuz yazık.. O çocuk o yavru rabbim onu korusun bütün kötülüklerden
gülen olmadı zatenMerhaba mahmut abiğğ. Komik mi hiç sanmıyorum![]()
ARKADAŞLAR KENDİ GEÇİMİMİ SAĞLIYORUM 18 YAŞINDA KENDİ RESİMLERİMİ SANAT GALERİSİNDE SATIŞA SUNUYORUM BEN NAFAKANIN AZLIĞINDAN BAHSETMİYORUM O BİR BABA OLARAK BUNU KENDİNE GÖRÜYOR SİZENE BENİM HAYATIMA ALDIĞIM AŞIK OLDUĞUM KİŞİLERDEN KSRDEŞİM SORUM 1000 TL İLE BAKILIR MI ÇOCUĞA HER ŞEYE MUHALEFEY OLMAYIN NE KADAR MERAKLISINIZ YA17 yaşımda sevgilimden hamile kaldım ve bebeğimi aldırmadım şuan da 18 yaşındayım ve çocuğuma gün gibi bakıyorum formalite icabı nikah yaptık bebeğin kimliği çıksın diye yaklaşık 1 sene evli kaldık kuralmış sanırım bu ay boşanıcam evli kaldık ama o ailesiyle ben ailemle kaldık hiç görüşmedik çocuğu görmeye 3 4 kere geldi hiç yanımda olmadılar ailem bana sahip çıktı onlar zar zor 2 3 kere bez aldırdım sonra hayatıma biri girdi onunla çok mutluyum kendi babasından daha çok babalık yapıyor çocuğuma ve bu ay boşanacağız nafakaya zar zor 1000 yazdırdılar ben bu parayla 1 yaşındaki çocuğuma bakabilir miyim çok mutsuzum hiç beklediğim gibi olmadı
Konunla şu yorum o kadar zıt ki. 3 4 kez bez aldırdığına sevinen de sen bu da sen.koca eline bakmıyorum manevi destek önemli benim için hayatımdaki insandan alacağım paraya bakmam ben üniversite okuyorum hala :)
ya sen ne diyosun bez almasına sevinen yok burda amacım para falan değil babalık yapsın yeter kızım babasız kalmasın ayrıca bacaksız boy derken bot 187 :d bişey derdim de hadi bak dalgana senKonunla şu yorum o kadar zıt ki. 3 4 kez bez aldırdığına sevinen de sen bu da sen.
Çok biliyorsun her şeyi madem ne gelip soruyorsun sonra da millete atarlanıyorsun bacaksız boyunla.
koca eline bakmıyorum manevi destek önemli benim için hayatımdaki insandan alacağım paraya bakmam ben üniversite okuyorum hala :)
1000 tl zar zor nafaka alabilirim bu parayla çocuğuma nasıl bakacağım diyen sen değil miydin
ilk mesajında 3 kelimenden biri maddiyat bunu şimdi inkar etmene anlam veremedim, oysa kimse seni yargılamıyordu bile.. neyseya sen ne diyosun bez almasına sevinen yok burda amacım para falan değil babalık yapsın yeter kızım babasız kalmasın ayrıca bacaksız boy derken bot 187 :d bişey derdim de hadi bak dalgana sen
Bacaksız derken boyunu kastetmiştim zaten evetya sen ne diyosun bez almasına sevinen yok burda amacım para falan değil babalık yapsın yeter kızım babasız kalmasın ayrıca bacaksız boy derken bot 187 :d bişey derdim de hadi bak dalgana sen
bi oku konu boşanmakla ilgili millet aşk hayatıma sarmış neden aldırmadığımı sormuş :d emin misinilk mesajında 3 kelimenden biri maddiyat bunu şimdi inkar etmene anlam veremedim, oysa kimse seni yargılamıyordu bile.. neyse
Bacaksız derken boyunu kastetmiştim zaten evetSeni ortada bırakan adama sesin çıkmamış gel burda cırla sen
Git az daha ağla belki 100 lira
Yerine baba yedeklemişsin çok iyi bakıyormuş işte daha ne o zaman?1000 tl nafakayu bile zar zor kabul ettiler diyorum ben bu çocuğa nasıl bakıcam dedim fakat maddi anlamda demiyorum ben bunu hani bu çocuk babasını tanıyacak edecek 1000 lirayı bile çok görüyor bu çocuğa nasıl bakıcak