Uzgunum

Ciddili yorum yapmıştım ama ben bu da mı gol değil
ciddiye almadan önce eski konularına bak meşhurdur kendisi. konularının birini okusan üyeliğinin başından beri açtıkları zaten copy paste aynısı. Gelir buraya "benim de sevgilim olur mu dersiniz " minvalinde yazar gider. güya psikolojik tedavi olduğunu da iddia ediyor arada ama hiçbir ilerleme yok görünürde.

Sende surekli asagilama cabasindasin. Psikolojik tedavi gormekte ne varmis. Ayrica ilerleme olup olmadiginada sen karar veriyorsun sanirim. Bos konusuyorsun bence

Aşkın ve ilişkilerin %80'i cinselliğe dayanıyor. Hoşlanıp yakınlaşmak istemiyorsanız, öpesiniz gelmiyorsa niye bir erkekle birlikte olmak istiyorsunuz ki... sırf yalnız kalmamak ya da dert ortağı edinmek içinse normal arkadaşlık da aynı işlevi görebilir, niye adamın duygularıyla oynuyorsunuz?

Artik hemcinslerine ilgi duymaya basladigini dusunuyorum rainy..
Sanki bir erkekle olmamasi adina elinden gelen butun cabayi sarf ediyormussun gibime geliyor
Kusura bakma ama boyle yani..

Surekli her girsimin olumsuzlukla sonuclaniyor..
Ayni seyleri sureklilik arz edecek bir bicimde,bikmadan usanmadan yazmaya devam ediyorsun..
Ya trolun dibisin ya da tercihlerin ile alakali bir problem var..
Artik sana tavsiyem bir erkek degil bir kadin..

Kimse de yargilamasin,ben yargilamam sahsen..

keşke bu kafaları aşsak artık. bunları konuşmayacak duruma gelsek. yaş ilerledikçe düşünüyorumda kasmaya hiç gerek yokmuş herşey yaşında daha güzel daha heyecanlı...

Çok abartmışsınız. Adam size sadece o amaçla yaklaşmış. Birçok erkek ve kadın ister bunu ama zamanında ve yerinde ister. Gerçekten size değer veren bir erkek konuşmaya başladığınızın 2.gününde değil biraz zaman geçtikten sizin bu konulara bakışınızı öğrendikten sonra ister

o yüzden yorum yok yazdım ya dün.klavyemi yormaya gerek yohhhh

Kizlar birde tuhafsin. Evlilik meraklilisin cocuk bakamazsin gibi seyler soyledi. Ben sanki hemen evlenmek istiyorum dedim ya..
benim de böyle bir arkadaşım var. o bir an önce evlenmeliyim vibe'ı veriyor erkekler de evlenesi varsa da kaçıyor.

özgüvenli, cool ama aynı zamanda tatlı olmak, içten içe kendini sevdirmek gerekiyor. sonra erkek kendisi yazılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…