Ciddili yorum yapmıştım ama bensenin aileni bulup durumunun vehametini anlatıcam artık, uzaktasın herhalde ruhsal durumunun farkında değiller senin. ya da yaşın hakkında sallıyosun 12-13 civarısın net.
Yok bu kiz bana kafayi takmis. Yorum icin tesekkur ederimCiddili yorum yapmıştım ama benbu da mı gol değil
ciddiye almadan önce eski konularına bakCiddili yorum yapmıştım ama benbu da mı gol değil
yazıkRica edicem konularimdan uzak dur
Sende surekli asagilama cabasindasin. Psikolojik tedavi gormekte ne varmis. Ayrica ilerleme olup olmadiginada sen karar veriyorsun sanirim. Bos konusuyorsun benceciddiye almadan önce eski konularına bakmeşhurdur kendisi. konularının birini okusan üyeliğinin başından beri açtıkları zaten copy paste aynısı. Gelir buraya "benim de sevgilim olur mu dersiniz " minvalinde yazar gider. güya psikolojik tedavi olduğunu da iddia ediyor arada ama hiçbir ilerleme yok görünürde.
Uzay boşluğunda mı var mıdır dünyada mı var mıdırKizlar evlenmeden boyle seyler yasamak istemeyen erkek var midir
o yüzden yorum yok yazdım ya dün.klavyemi yormaya gerek yohhhhciddiye almadan önce eski konularına bakmeşhurdur kendisi. konularının birini okusan üyeliğinin başından beri açtıkları zaten copy paste aynısı. Gelir buraya "benim de sevgilim olur mu dersiniz " minvalinde yazar gider. güya psikolojik tedavi olduğunu da iddia ediyor arada ama hiçbir ilerleme yok görünürde.
benim de böyle bir arkadaşım var. o bir an önce evlenmeliyim vibe'ı veriyor erkekler de evlenesi varsa da kaçıyor.Kizlar birde tuhafsin. Evlilik meraklilisin cocuk bakamazsin gibi seyler soyledi. Ben sanki hemen evlenmek istiyorum dedim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?