Benimde 6 gün oluyor doğum yapalı ve aynı haldeyim. Annem uzakta ve erken doğum olduğu için gelemedi. Bende de bebeğinde de sorun yok şükür toparlandım ama duygusal anlamda çok kötü hissediyorum özellikle geceleri annemi ve babamı düşünüyorum sürekliMerhaba, 35 gün oldu doğum yapalı ailemin yanındaydım 2 buçuk aydır. Bugun evimize dönüyoruz ayrı şehirlerde oturuyoruz ... Annemlerin ilk torunu onlar zaten bu süreçte bağlandı torunlarına. Annem babam gözleri doldu hatta annem ağladı biz giderken.. Ben ise ağlamamak için zor tuttum kendimi.. Ama şimdi hep ağlamak istiyorum annemi özledim elimden gelse koşarak gideceğim anneme normal mi bu hissettiklerim lohusalık mı sanki hep annemi istiyrum yanımda evet bende bir anne oldum ama güçlü değilim sanki.. Umarım atlatırım bu süreci...
Böyle olmaniz çok normal aslinda ilk bebeginiz tecrube yok insan korkuyor napicam nasil olucak diye anneler bu surecte insana çok yardimci oluyor her anlamda korkusuzca yapiyorlar herşeyi insan rahat oluyor ve anne gidince boşluga duşuyorsun napicam ne edicem diye.Ama korkmayin alişacaksiniz zamanla herşeyi kendiniz yapicaksiniz çok rahat bir şekilde artik sizde bir annesiniz ve bebeginizin en çok size ihtiyaci var.Annenizde ara sira gelir zaten yaniniza.Merhaba, 35 gün oldu doğum yapalı ailemin yanındaydım 2 buçuk aydır. Bugun evimize dönüyoruz ayrı şehirlerde oturuyoruz ... Annemlerin ilk torunu onlar zaten bu süreçte bağlandı torunlarına. Annem babam gözleri doldu hatta annem ağladı biz giderken.. Ben ise ağlamamak için zor tuttum kendimi.. Ama şimdi hep ağlamak istiyorum annemi özledim elimden gelse koşarak gideceğim anneme normal mi bu hissettiklerim lohusalık mı sanki hep annemi istiyrum yanımda evet bende bir anne oldum ama güçlü değilim sanki.. Umarım atlatırım bu süreci...
2 bucuk aydir niye ailenizin evindeydiniz ki? Bu kadar sure evden uzakta olmaniz ilginc. Evinizde kalsaydiniz da aileniz gelseydi dogum sirasinda bu kadar zorlanmazdiniz. Zamanla alisirsiniz.
Annenizde sizi düşünüyordur.Benimde 6 gün oluyor doğum yapalı ve aynı haldeyim. Annem uzakta ve erken doğum olduğu için gelemedi. Bende de bebeğinde de sorun yok şükür toparlandım ama duygusal anlamda çok kötü hissediyorum özellikle geceleri annemi ve babamı düşünüyorum sürekli
Sağlıkla büyütün, aynı duyguları bende yaşamıştım,annem gidince dünyam başıma yıkılmış gibi ağlamıştım , ama alışınca geçiyorMerhaba, 35 gün oldu doğum yapalı ailemin yanındaydım 2 buçuk aydır. Bugun evimize dönüyoruz ayrı şehirlerde oturuyoruz ... Annemlerin ilk torunu onlar zaten bu süreçte bağlandı torunlarına. Annem babam gözleri doldu hatta annem ağladı biz giderken.. Ben ise ağlamamak için zor tuttum kendimi.. Ama şimdi hep ağlamak istiyorum annemi özledim elimden gelse koşarak gideceğim anneme normal mi bu hissettiklerim lohusalık mı sanki hep annemi istiyrum yanımda evet bende bir anne oldum ama güçlü değilim sanki.. Umarım atlatırım bu süreci...
Aynen herkes yavrusunaAnnenizde sizi düşünüyordur.
Rahmetli babannemin söylediği türkünün Sözleri aklıma geldi.
Ben yanarım yavrum sana,
Yavrum yanar yavrusuna.
Tabiatın kanunu bu
Koyun meeler kuzusuna..
Bende bugun bunu düşündüm eşimle ikimiz olsak daha mı iyi o dönemde? Yoksa ilk en az 15 gün annem yanımda olmalı mı? Bu arada daha cocuk falan yok ortada amaalin bebenizi gidin madem annenizin evine temelli.
Zaten 2 bucuk aydir ordaymissiniz.
normalde çiftler bebis yapip mutluluklarina mutluluk eklerler, ama bizimkiler ya eve herkesi doldururlar ya da na boyle kendileri tasinirlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?