- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
muneAilemde ilgiliydi :/
kazen
bu iki kişiye mesaj atıp nickinizi değiştirebilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muneAilemde ilgiliydi :/
teşekkürler isim değişikliği yapıcammune
kazen
bu iki kişiye mesaj atıp nickinizi değiştirebilirsiniz
hadi bekliyoruz. buraya gelip yaz amaÇok
teşekkürler isim değişikliği yapıcam
rica ederimÇok
teşekkürler isim değişikliği yapıcam
Ay valla uğraşıyorum ya ismimi değiştiremiyorum ofhadi bekliyoruz. buraya gelip yaz ama
pat diye üye olmadın ya karşına çıkan ilk foruma hiç mi gezmedin, bakmadın üye olmadan önce de kendi adınla girdin.Ay valla uğraşıyorum ya ismimi değiştiremiyorum of
msj attın mı mune yada kazen'e attıysan bekle değiştirirlerAy valla uğraşıyorum ya ismimi değiştiremiyorum of
Ya önceden kayıt olmuştum saftirik gibi yazmıştımpat diye üye olmadın ya karşına çıkan ilk foruma hiç mi gezmedin, bakmadın üye olmadan önce de kendi adınla girdin.
Gerçek adın soyadınsa eğer, yazamayı bırakırsan eğer konun en üstte görünmez. yönetim de mesajını görür görmez gereğini yapar zatenYa önceden kayıt olmuştum saftirik gibi yazmıştım![]()
Gerçekten özürdilerim tanıdık biri okur diye tedirginim kusurabakmayın başka isimle deniycem
Ben seni "Üye ismin değiştirmek istiyor diye kibledim" Seninle iletişime geçerler.Teşekkürler ismimi bari silebilseydim![]()