- Konu Sahibi Janet Jak Esim
kocasi askere dahi gitmeden yapmasalarmis keşke o çocuğu. insanlarki bu ureme arzusunu anlayamıyorum. yiyecek ekmegi yokken birde cocuk yapmakta neyin nesi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef hayat bütün canlılara eşit ve adaletli davranmıyor
misal kendimden örnek vereyim s4 telim var az biraz sorunlar çıkarıyor falan ben s7 istiyorum idare edebilirim aslında ama doymuyoruz işte biz doymayınca hiç kimse doymuyor.
Uçuk zenginlerden bahsetmiyorum bile ben orta seviyedende aşağı sayılırım![]()
kocasi askere dahi gitmeden yapmasalarmis keşke o çocuğu. insanlarki bu ureme arzusunu anlayamıyorum. yiyecek ekmegi yokken birde cocuk yapmakta neyin nesi?
emin ol uapar. hemde defalarcaEvet ben de ona karsiyim zaten. Ama olan olmus insallah bir daha yapmaz.
Ameller niyetlere göredirYa aslinda isteyene ver diyor Allahu teala. Kişinin yalan soylemesi beni ilgendirmiyor aslinda. Sonucta hesabini Allaha verecek. Ama boyleleri yuzunden gercek ihtiyac sahipleri de anlasilmiyor buna uzuluyorum.
Rabbim kimseyi el ayak altina dusurmesin..
Ameller niyetlere göredir
O kişi sizi kandırıyorsa da siz yine sevabınızı alırsınız o da gunahı alır
Allah bizleri vesile kılıyor esas veren o! Darda kalmışa bir yardım eli eğer rabbim yazmadıysa kimseden ızanmıyor maalesef
Bize düşen az çok demeden yardım edebilmek yani imkan nisbetinde
Bu arada bende çok üzüldüm bebeklere hiç dayanamıyorum
o kışlarda cocuklarinin ayaginda ayakkabi dahi olmuyor. yani bir tane ayakkabi bile yok mu yani. yalan işte. o cocuklar büyüyünce ne olacak? kendilerinede yazik ulkeye de. malesef ailelere aciyamiyorum.Ben dilencilere para vermiyorum.
Kucuk çocuklar olursa sut alıyorum
Gerçekten öyle bir meslek haline getirmişler ki bankada ciddi meblağ da hesaplari bile var.
O kadar çok ki kim gerçek kim yalanci insan anlamıyor.20gunluk bebekle dinlenmek çok vicdansızlık
Kaymakamlık muhtarlik yardim veriyor onlardan yararlanabilir
Ne bileyim ya tek yol dilenmek olmamali hele bu kavurucu sıcaklar da.
Bizde o sistem olsa adamlar işi ticarete döker bulduğunu hamile bırakır bacımamerikadaki sistem olmalı bence. Belli ücret karşılığında hamileyken çocuğu vereceğin aileyi seçebilseler.
Evet iğrenç gibi gözüküyor ama en azından bir insan hayatı kurtulur.
İnsan bilemiyor ki. Cami çıkışı çocuğuyla dilenen bi kadına eşim para verip vermemek adına dusundum o esnada kadın gitti dedi 5, 10 dakika sonra ilerde bekleyen arabaya binip gitmiş. Yetisemeyecegi mesafede plaka da alamamis. Bu işi meslek haline getiriyorlar bazıları. Para versen o da çözüm değil vermesen vicdan sizliyor. Çok üzücü. Minicik bebek ya kadın da lohusa daha içim yandı.
![]()