Uzm. Dr. Rabiye YILMAZ⬅⬇✅♻ hastaları burayaaaaa ☺

Doktordan Memlun kaldınız mı?

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Yorumsuz

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
Kızlar ön yargılı olmayalım.. Bence Dr da bu durumdan pek memlun olmayacak.. Ve hissederse bunu bence ilgisi bile azalabilir Dr un.. Ona göre pozitif olalım Dr da öyle olsun ..

byn_angel byn_angel buradan devam ediyoruz tatlım... Yeni Dr yeni topic yeni umutlar inşaallah ❤❤❤
teşekkür ederim etiketlediğin için. 10 gün dolmadan randevu alamıyorum. kontrol hastasıyım şuan ama ikbal hanımın hastası görülüyorum. Rabiye hanıma kabul ederler mi acaba :/ kontrol olarak bakıcak sadece

Ay ya bi baksaydın keşke :KK43:
Özel durum demişlerdi bana da..
yoktu cnm maalesef cok erken gıttım sekreter falan yenı gelmıstı dr olmadıgını söyledı o yuzden maalesef goremeden geldım.kızlar ben tahlıllerın sonuclarını göstermek ıcın ayrıca randevu alacak mıyım nasıl olacak

yoktu cnm maalesef cok erken gıttım sekreter falan yenı gelmıstı dr olmadıgını söyledı o yuzden maalesef goremeden geldım.kızlar ben tahlıllerın sonuclarını göstermek ıcın ayrıca randevu alacak mıyım nasıl olacak
Anladım kuzum .. Tatlım 10 gün içinde gidersen sistem randevu vermiyor zaten. Sonuç göstercem diceksin sekretere o kadr :)

Anladım kuzum .. Tatlım 10 gün içinde gidersen sistem randevu vermiyor zaten. Sonuç göstercem diceksin sekretere o kadr :)
cnm ya birsey daha soracagım esim spermogram testini devlet hastanesınde yaptırdı eve yakın dıye ısten ızın alamadı.zaten cok zor ikna ettim ve bir daha asla vermez.sorun su ki bugun esime verılen test randevusunu iptal ettirmek ıstedım sekreter burdan baska yerde yapılan testi kabul etmeyiz dedi.esimin sonucu da temız cıktı cok sukur onda sıkıntı yok.ama bunu doktor kabul eder mi acaba ya ne yapıcam sasırdım hem baska yerde kabul etmeyiz dedi hormon testi harıcınde dr benden kan testi idrrar falan istedi onları saglık ocagında yaptırabilrsn dedi eee bunu niya kabul ediyorlar gıcık oldum sence bir sorun olur mu

cnm ya birsey daha soracagım esim spermogram testini devlet hastanesınde yaptırdı eve yakın dıye ısten ızın alamadı.zaten cok zor ikna ettim ve bir daha asla vermez.sorun su ki bugun esime verılen test randevusunu iptal ettirmek ıstedım sekreter burdan baska yerde yapılan testi kabul etmeyiz dedi.esimin sonucu da temız cıktı cok sukur onda sıkıntı yok.ama bunu doktor kabul eder mi acaba ya ne yapıcam sasırdım hem baska yerde kabul etmeyiz dedi hormon testi harıcınde dr benden kan testi idrrar falan istedi onları saglık ocagında yaptırabilrsn dedi eee bunu niya kabul ediyorlar gıcık oldum sence bir sorun olur mu

Canım bende özel labaratuar da yaptırdım. Hastanede yaptırmak şart değil ki ilk kez duyuyorum yani istediğin yerde yaptırırsın kime ne.. Sen hiç bişey söylemeden sonuçlarının içinde onu da çıkar ver Dr a bakar gider..

Back
X