Uzm Dr Zeynep Tuzlalı ???

Hemsirehanimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
15
2
86
26
Dr Zeynep Tuzlalı ya ameliyat olan var mı aranızda ? En ufakta olsa yorumlarınız çok önemli benim için Instagram hesabı yok yaptığı burunları göremedim son çareyi burda buldum. Yardim ederseniz çok sevinirim 🤗

Merhabalar yaklaşık 4 ay önce Dr. Zeynep Tuzlalı hanıma estetik ameliyatı oldum. İşinde oldukça başarılı ve bir o kadar da güler yüzlü bir doktor. Ameliyat öncesinde ve sonrasında hastalarıyla yakından ilgileniyor ve bir o kadar da moral veriyor. Ameliyat sonrası çok fazla ağrı çekmedim. Bir daha olsa tekrar Zeynep hocama giderim. Burnum da tam istediğim gibi oldu çok memmunum ne kadar teşekkür etsem az umarım yardımcı olabilmişimdir 🙂

Merhabalar yaklaşık 4 ay önce Dr. Zeynep Tuzlalı hanıma estetik ameliyatı oldum. İşinde oldukça başarılı ve bir o kadar da güler yüzlü bir doktor. Ameliyat öncesinde ve sonrasında hastalarıyla yakından ilgileniyor ve bir o kadar da moral veriyor. Ameliyat sonrası çok fazla ağrı çekmedim. Bir daha olsa tekrar Zeynep hocama giderim. Burnum da tam istediğim gibi oldu çok memmunum ne kadar teşekkür etsem az umarım yardımcı olabilmişimdir 🙂
Hangi hastanedeydi bu doktor onkolojini. Resim atabilirmisinz acaba

Merhaba bende zeynep hanımla görüştüm ama ameliyat olma konusunda kararsızım hala tam olarak nasıl bir burnunuz vardı özelden resim atabilrimisinyardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olucam

Merhabalar ben yaklaşık 35 gün önce meme küçültme Ameliyatı oldum. Dr. Zeynep Tuzlalı hanım ameliyatımı yaptı. Doktor olarak kendisi gerçekten güler yüzlü işinde gayet başarılı pozitif ve hastalarina özen gösteriyor ilgileniyor. Ameliyattan sonrası fazla ağrı olmadı. Hastanede bir gece yattım. Zeynep hanım ne dediyse onu yaptım, teşekkür ederim.

Siz oldunuz mu zeynep hocaya kac gun sonra ameliyat gunu veriyor ve ıcreti ne kadar toplamda? Yada gulhanedeki zeynep tuzlalı hanıma gogus buyutme ameliyatı olan varmı?

Merhabalar ben yaklaşık 35 gün önce meme küçültme Ameliyatı oldum. Dr. Zeynep Tuzlalı hanım ameliyatımı yaptı. Doktor olarak kendisi gerçekten güler yüzlü işinde gayet başarılı pozitif ve hastalarina özen gösteriyor ilgileniyor. Ameliyattan sonrası fazla ağrı olmadı. Hastanede bir gece yattım. Zeynep hanım ne dediyse onu yaptım, teşekkür ederim.
canım gecmiş olsun durumun nasıl memnunmusun senden ricam ücret nekadar tuttu silikonmu yaptırdın

ANKARA GÜLHANEDE MEME ESTETİGİ YAPTIRAN VARMI ACABA ARKADAŞLAR BİLGİ VERSENİZ.

Merhaba Zeynep hanım a önce onkoloji hastanesinde denk geldim tam ameliyat olacakken tarihimi almışken Gülhane ye tayin oldu. Gülhanede ise covid den dolayı ameliyat olamadım. Gülhaneden ayrıldığını öğrendiğim hocama tesadüfen instagramda denk geldim :)
Soyadı değişikliği nedeni ile bulamıyormuşum.
“Zeynep Yasavur Hürkal” diye aratınca çıkıyor. Sonunda ameliyat görüşmesi için randevu aldım, bu hafta görüşeceğim kendisi ile.
Bu mesajı ise yorumları hep okuyup bir cevap alamadığım için yazıyorum. Eğer biri arıyor ise yeni ismi ile ulaşabilir ^_^

Merhaba bende meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum acaba ücret ne kadardı ve hala memnun musunuz istediğiniz gibi oldu mu

Back
X