uzman cavus esi olan varmı

apple2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
1.333
7
78
İstanbul
arkadaslar merhaba esi uzman cavus olan varmı nasıldır zorlukları sizin bana onereceginiz seyler benim esimde uzman cavus olmak istiyo askerlik yapıyo suan ilerisi icin merak ediyorum cevap yazıp aydınlatın lutfen

Merhaba,benim halamın kızı uzman çavuşla evli.Sürekli yer değiştiyorlar.Tek zorlugu bu sanırım.Doğu_batı tekrar dogudalar şuanda.
Kurulu bi düzen otutamadı malesef.

Merhaba,benim halamın kızı uzman çavuşla evli.Sürekli yer değiştiyorlar.Tek zorlugu bu sanırım.Doğu_batı tekrar dogudalar şuanda.
Kurulu bi düzen otutamadı malesef.

evet zorlugu dogu herhalde dedigin gibi bide 3 senede bi oluyomus herhalde tayınlr surekli gocebe durumu ama benim esim cok istiyo ya benide ikna etmeye calısıyo ne yapcam bilemiyorum

evet zorlugu dogu herhalde dedigin gibi bide 3 senede bi oluyomus herhalde tayınlr surekli gocebe durumu ama benim esim cok istiyo ya benide ikna etmeye calısıyo ne yapcam bilemiyorum

Bence bazı şeyleri akışına bırakmalısın.Birde hayrılısını istemelisin mutlaka.Nasıpte varsa ne olursa olsun olacaktır.Sizin için hayırlısı olsun.Bence bu konuyu dert yapmayın kendinize.

Benim eşim sınavına girmişti, kazanmıştı mülakattan da geçti. Çağrı kağıdı geldi. Ama sonra ben istemedim diye gitmedi, vazgeçti.
Sanırım lojman hakkı yok. :26:

Bence bazı şeyleri akışına bırakmalısın.Birde hayrılısını istemelisin mutlaka.Nasıpte varsa ne olursa olsun olacaktır.Sizin için hayırlısı olsun.Bence bu konuyu dert yapmayın kendinize.

sagolun canm iyi yaklasımınız icin tabide herseyın hayırlısı nasibimizde ne varsa onu yasarız dert ediyorm cunku hem onun ozlemı sıkıntısı bie boyle bişey onerınce sıkıntıda kalıyorm en azından yanına cabuk giderm diye dusunuyorm sonrası allah kerim o zaamn bakacaz onlara ama kalmayı cok ıstıyo bende od birbirimizi seviyorz hayırlısı bakalım

Benim eşim sınavına girmişti, kazanmıştı mülakattan da geçti. Çağrı kağıdı geldi. Ama sonra ben istemedim diye gitmedi, vazgeçti.
Sanırım lojman hakkı yok. :26:

lojman olmaması kotu tabi en azından kıra derdi olmaz benım esim zaten maddi yonden cok istiyo durumumuz iyi degil bakalım hayrlısı

askerlik rütbenin en çok geçerli olduğu yerdir. hem de bunu iliklerine kadar hissettirler adama. bu eşler arasında yarışa dönüşebilir, çocuklar arasında kimin babası daha rütbeli hırsı olabilir hatta kesin olur. örnek vereyim. ordu evinde saçını yaptırıyorsun. pat bir emir alay komutanı/tugay komutanı bilmem ne komutanının eşi gelir...senin rütben ne olursa olsun onun eşi herkesin rütbesinden büyük olduğu için seni yarım bırakır ve ona bakar. hatta saçını yaptırmaya gidersin kuaför açıktır ama almazlar protokol gelecek diye. bu uygulama başka hiç bir yerde yoktur ve insanlık dışıdır..milyonlarca örnek verebilirim daha..
bu durumda çok üzülerek söylemem lazım ki uzman çavuşlar bunun sıkıntısını en çok çeken gurup. başka alternatif varsa değerlendirmeli diye düşünüyorum.

ahh cute ahh yine renk atmışsın canım.. nerede duramadın yine Allah bilir..

Back
X