- 28 Kasım 2015
- 29
- 5
- 36
- Konu Sahibi Happylovee
-
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gönlüzüne göre bi yere çıkarsınız ailenizden kopmadan. Bnm nişanlım da komanda henüz eğitimi başlamadı görev eğitimden sonra belli oluyor ama dediğinize göre göreve gidcek sürekli zor gerçekten ama iyi günde kötü günde dedğimize göre tabikide katlanıcaz. Siz görev yerine gidebildiniz değilmi yani eşinizle aynı şehirdeydinizTabiki belli zorlukları var bölümünede bağlı tabiki benim eşim komando uzman çavuştu 3,5,7,10,15,30vs kç gün olacağı belli olmayan görevlere gidiyordu tabi o göreve gittiğinde senin aklın hep onda oluyor eğer anlaşabileceğin iyi bir arkadaşın olursa bugünleri daha rahat atlatabiliyorsun oda yoksa daha zor benim doğuda çok candan arkadaşlarım ioldu eşimin olmadığı zamanlarda onlarla vakit geçiriyordum şimdi batıdayım çok şükür eşim biraz rahatladı yaşıda büyük olunca şimdi daha az gidiyor ama busene tayinciyiz Allah hayırlı bir yere çıkarır inşallah çocuklarım8 güvenle okula gönderebileceğim bir yer olurinşalla k9tü yere çıkarsa gidemezsek onunla çok üzülürüm
İnşallah merkez olurAsker eşleri doğu görevinde eşiyle gidebiliyor, ama eş getirilebilir ve eş getirilemez diye ayrılır. Eğer eş getirebilir yere tayini olursa (merkeze) sizde gidersiniz. Eş getirilemez dağ başı yerlerede eğer karakolun olduğu yerin emniyeti iyiyse gidip 1-2 ay kalınabiliniyor..
Allah yardımcınız olsun sağ sağ salim gelir inşallah . Terör ortamı olmasa türkiyenin her yeri ayrı güzel hiç tereddütüm olmaz ama hergün onların arasına göndericem onu o benim içimi acıtıyo. Bide aynı şehirde olamamak çok zorAbim polis ve diyarbakır sur bölgesine göreve gönderidi.annem ağlamaktan helak oldu. Yengem hamile bayılıp bayılıp duruyo. Gerçekten çok zor. Bunları göze alabiliyorsanız evlenin bence. Ayrıca şunu söylim aslen zonguldaklıyım ama doğuda büyüdüm. Burda üç beş çapulcu terör ortamı yaratmasa burdaki insanlar şeker gibidir. Doğudaki misafirperverliği canayakınlığı başka yerde görmedim emin olabilirsiniz
Gidilebiliyor diye biliyorum.
Allah yardımcıları olsun tüm askerlerin polislerin..
Allah rahmet eylesinrahmetlı abım uzman cavustu.Ve esıde gelebılıyor elbette..zorluklarını rahmetlı olmasından SIZ dusunun artık
Tabikide gideceğim gözüm yemese zaten nişanlanmazdım. Her yere götüremedikleri için sordum ben bu soruyu soruyu anlamadın sen bence...
Allah eşinize ve size kolaylık,sabır versin.Ben eşim işten 10 dakika gecikse meraklanırken,sizin aynı korkuyu her gün yaşamanız kimbilir ne kadar zordur.Zor mu? Eşim astsubay,iki çocuğum var,dogudayim,gel birde bana sor çektiklerimizi...Rabbim hepsini korusun,ben 10 yıldır yüreğim ağzımda yaşıyorum,rabbim sanada güç sabır ve mutluluk versin ınşallah kardeşim...
Ne kadar onurlu bir meslek aslında , eksilerinden bahsettik ama artıları da var.Komando olarak başlıyacak henüz eğitimi başlamadı. Doğu görevi kesinn yani
Ne kadar onurlu bir meslek aslında , eksilerinden bahsettik ama artıları da var.Komando olarak başlıyacak henüz eğitimi başlamadı. Doğu görevi kesinn yani
Gidilmez gidilmemeli gibi birşey demedim ben. Eşini de yanında götürebiliyormu diye sordum...Uzman olunca Doğu’ya gidilmez mi hiç?
Neden gidilmesin yani?
Her askerin gittiği gibi onlar da gider ve zorlukları mutlaka var.
Gidilmez gidilmemeli gibi birşey demedim ben. Eşini de yanında götürebiliyormu diye sordum...
Tabiki sonuna kadar destek olurum birlikte olduktan sonra atlatılmayacak bişey yoktur elbet. İnşallah hayırlısıyla bizde gönlümüze göre biyere glebilrizBenim kuzenimin eşi uzman çavuş.Doğu görevine beraber gittiler.Tabii zorlukları oluyor.Hele özgürlüğe alışmışsanız.Birde doğu halkı kimse kızmasın ama Onun anlattığı kadarını söylüuorum,askeri ,polisi sevmiyor.Nefretle bakıyor..Doğu görevi bitince tayin olarak istediği yere geldi. Şimdi çok mutlu.Kendisi bu aşamada diğer asker eşleriyle samimi oldu,Onlarla aktivitelere ,günlere katıldı biraz da sosyal bir kişiliğe sahip olduğu için atlattı .Sevgi emek ister.Eğer seviyorsanız,karakterine aşkına güveniyorsanız destek olacaksınız.
Karakol oldugu zaman gidilmiyornuş merkeze gidilebiliyormş keşke her yere gidebilsem 1 dk düşünmemCanım neden götürmesin ki?
Asker olunca adamlardan rahip olmaları beklenmiyor ki.
Ama şartları göz önüne alıp isteyen gider, istemeyen gitmez. Seçim son derece zor çocuk varken.
Karakol oldugu zaman gidilmiyornuş merkeze gidilebiliyormş keşke her yere gidebilsem 1 dk düşünmem
Yanlislik var karakol oldugu zaman gidilmiyormus degil hem evliydi hem 4yil karakoldaydi,oyle dusunmeyin.Karakol oldugu zaman gidilmiyornuş merkeze gidilebiliyormş keşke her yere gidebilsem 1 dk düşünmem
Evet canım aynı şehirdeydik inşallah eşininde tayini seni götürebileceği bir yere çıkar dağ karakolu olmadıktan sonra gidebilirsin canım Allah yardım ediyor hakkında hayırlısı gerçekten bu terör olayı olmasa doğunun insanları çok cana yakın çok dostane insanlar ben siirtte beş sene kaldım şuan batıdayım ama siirt başkaydı insanlık yönünden dostluk yönünden diyorum bakalım busene neresi çıkacak bizeHakkınızda hayırlısı olsun inşallah gönlüzüne göre bi yere çıkarsınız ailenizden kopmadan. Bnm nişanlım da komanda henüz eğitimi başlamadı görev eğitimden sonra belli oluyor ama dediğinize göre göreve gidcek sürekli zor gerçekten ama iyi günde kötü günde dedğimize göre tabikide katlanıcaz. Siz görev yerine gidebildiniz değilmi yani eşinizle aynı şehirdeydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?