Uzman çavuş eşlerii

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gönlüzüne göre bi yere çıkarsınız ailenizden kopmadan. Bnm nişanlım da komanda henüz eğitimi başlamadı görev eğitimden sonra belli oluyor ama dediğinize göre göreve gidcek sürekli zor gerçekten ama iyi günde kötü günde dedğimize göre tabikide katlanıcaz. Siz görev yerine gidebildiniz değilmi yani eşinizle aynı şehirdeydiniz

İnşallah merkez olur

Allah yardımcınız olsun sağ sağ salim gelir inşallah . Terör ortamı olmasa türkiyenin her yeri ayrı güzel hiç tereddütüm olmaz ama hergün onların arasına göndericem onu o benim içimi acıtıyo. Bide aynı şehirde olamamak çok zor

Benim kuzenimin eşi uzman çavuş.Doğu görevine beraber gittiler.Tabii zorlukları oluyor.Hele özgürlüğe alışmışsanız.Birde doğu halkı kimse kızmasın ama Onun anlattığı kadarını söylüuorum,askeri ,polisi sevmiyor.Nefretle bakıyor..Doğu görevi bitince tayin olarak istediği yere geldi. Şimdi çok mutlu.Kendisi bu aşamada diğer asker eşleriyle samimi oldu,Onlarla aktivitelere ,günlere katıldı biraz da sosyal bir kişiliğe sahip olduğu için atlattı .Sevgi emek ister.Eğer seviyorsanız,karakterine aşkına güveniyorsanız destek olacaksınız.

Zor mu? Eşim astsubay,iki çocuğum var,dogudayim,gel birde bana sor çektiklerimizi...Rabbim hepsini korusun,ben 10 yıldır yüreğim ağzımda yaşıyorum,rabbim sanada güç sabır ve mutluluk versin ınşallah kardeşim...

Tabikide gideceğim gözüm yemese zaten nişanlanmazdım. Her yere götüremedikleri için sordum ben bu soruyu soruyu anlamadın sen bence...

O belli olmuyor diye biliyorum. Bir akrabamızın eşi neredeyse hiç duramıyor karısının yanında. Geçen bir foto paylaşmışlar, 6 aylık hasret bitti diye. Çok zor. Bir başka tanıdığımız da doğuda asker, çocuğu düğün günü çağırılar (izinli olduğu halde), ama ayarladılar bir şekilde, bir kaç gün balayından sonra görev yerine gitti, eşi ise kendi ailesinin yanına döndü.

Allah eşinize ve size kolaylık,sabır versin.Ben eşim işten 10 dakika gecikse meraklanırken,sizin aynı korkuyu her gün yaşamanız kimbilir ne kadar zordur.

Komando olarak başlıyacak henüz eğitimi başlamadı. Doğu görevi kesinn yani
Ne kadar onurlu bir meslek aslında , eksilerinden bahsettik ama artıları da var.

Çaylar coctail ler , geceler , hiç bir yerde olmayan kenetlenme dostluklar , sürekli tayin yeni şehirler , insanlar vs gibi...

Sevgi saygı varsa her şeyin üstesinden gelirsiniz ...

Komando olarak başlıyacak henüz eğitimi başlamadı. Doğu görevi kesinn yani
Ne kadar onurlu bir meslek aslında , eksilerinden bahsettik ama artıları da var.

Çaylar coctail ler , geceler , hiç bir yerde olmayan kenetlenme dostluklar , sürekli tayin yeni şehirler , insanlar vs gibi...

Sevgi saygı varsa her şeyin üstesinden gelirsiniz ...

Ben uzman çavuş eşi degilim ama uzman cavuş kızıyım. Babam bes ay once emekli oldu cok şükür.
Zor. Çok zor.
11 yıl doğu görevi yaptı. Bir ay hic gelmedigi oluyordu. Her telefon çalışında korkuyla açıyorduk telefonu. Allah güç versin size ne diyeyim.
Yazacak cok sey var ama sizi korkutmak istemiyorum.

Uzman olunca Doğu’ya gidilmez mi hiç?

Neden gidilmesin yani?

Her askerin gittiği gibi onlar da gider ve zorlukları mutlaka var.

Gidilmez gidilmemeli gibi birşey demedim ben. Eşini de yanında götürebiliyormu diye sordum...

Canım neden götürmesin ki?

Asker olunca adamlardan rahip olmaları beklenmiyor ki.

Ama şartları göz önüne alıp isteyen gider, istemeyen gitmez. Seçim son derece zor çocuk varken.

Tabiki sonuna kadar destek olurum birlikte olduktan sonra atlatılmayacak bişey yoktur elbet. İnşallah hayırlısıyla bizde gönlümüze göre biyere glebilriz

Canım neden götürmesin ki?

Asker olunca adamlardan rahip olmaları beklenmiyor ki.

Ama şartları göz önüne alıp isteyen gider, istemeyen gitmez. Seçim son derece zor çocuk varken.
Karakol oldugu zaman gidilmiyornuş merkeze gidilebiliyormş keşke her yere gidebilsem 1 dk düşünmem

Karakol oldugu zaman gidilmiyornuş merkeze gidilebiliyormş keşke her yere gidebilsem 1 dk düşünmem

Uzak menzilli yerler için olabilir belki. Ama bu kadar kara sevdaya tutulurken bu unsurları göz önüne almadınız mı?

Tayin oldu diyelim ne yapacaksınız?

Evet canım aynı şehirdeydik inşallah eşininde tayini seni götürebileceği bir yere çıkar dağ karakolu olmadıktan sonra gidebilirsin canım Allah yardım ediyor hakkında hayırlısı gerçekten bu terör olayı olmasa doğunun insanları çok cana yakın çok dostane insanlar ben siirtte beş sene kaldım şuan batıdayım ama siirt başkaydı insanlık yönünden dostluk yönünden diyorum bakalım busene neresi çıkacak bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…