Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba annem icin soruyorum cildindeki yüzündeki gözenekleri cok acik ve yüzü delik gibi görünüyor kendiside cok rahatsiz bu durumdan ne yapmaliyiz bi öneriniz var mi lütfen yardimci olun gözenekler icin acayip acik gözenekleri nasil kapatcaz ve pürüzsüz bi cilt elde edecegiz

malesef ki benimde siyah nokta sorunum var gecen gün tv de bir güzellik uzmani konusuyordu biraz dinledim ne yaparsak yapalim mutlaka senede 1 kere uzman biri tarafindan temizletmeliymisiz

biraz geç oldu cevap yazmak için :)) benim cildim son derece nemsiz karma vede hassas,, birde cit derim ince,, koyu budgay ,, hafif esmer arası bi cilt tonum var,, yardımcı olusan sevinirim

biraz geç oldu cevap yazmak için :)) benim cildim son derece nemsiz karma vede hassas,, birde cit derim ince,, koyu budgay ,, hafif esmer arası bi cilt tonum var,, yardımcı olusan sevinirim

Birde yanak bölgemde gözenekler açık,, yeterli derecede 2lt su içiyorum,, yaş 33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…