• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzmanlara Göre KV Psikolojisi Bi Bana mı ters geldi ?

isim versene konu sahibi, kim o uzman?
Şöyle söyliyim sabah programında duydum uzman ismini hatırlamıyorum o an bu konuya çok sinirlendiğim için ama bu kadar tepki olduğundan dolayı google üzerinden de araştırdım biraz dikkatli araştırırsanız çoğu yazıda hemen hemen aynı şey var kayınvalidenizi hoş tutun ona rakip olmadığınızı gösterin bende diyorum ki ne kadar gösterirsen göster değişmiyo bu kadar alttan alınır mı alınmalı mı ?

Şöyle söyliyim sabah programında duydum uzman ismini hatırlamıyorum o an bu konuya çok sinirlendiğim için ama bu kadar tepki olduğundan dolayı google üzerinden de araştırdım biraz dikkatli araştırırsanız çoğu yazıda hemen hemen aynı şey var kayınvalidenizi hoş tutun ona rakip olmadığınızı gösterin bende diyorum ki ne kadar gösterirsen göster değişmiyo bu kadar alttan alınır mı alınmalı mı ?

ya canım bunlar çok türedi özellikle şu son yıllarda, evlilik terapisti adı altında abidik gubidik insanlar, ben bu tipleri ne okurum ne izlerim, yok yere sinir olmaya değmez, vakit kaybı

Ahahha uzmanların içerisinde kaç tane KV vardı diye sormak lazım
Öyle şey mi olur ya
evlat nasıl kaybedilir onunla arasındaki bağ her zaman ayrı kan bağı bir kere eşten boşanılır ama anneden hayır..
O yüzden anneler de çocukları mutlu olsun diye gelinlere en iyi şekilde davranmalı bence ama işteee kompleksli insan çok..

Kv yanımdayken, benimki çok rahat hareket edebiliyor..
Öpme , yanaklarımı sıkma, el ele tutuşma vs.
Ama gel gör ki , ben onun kadar rahat olamıyorum..
Yanaklarım kızarıyor , hatta benimle alay ediyorlar
Oy oy utandı şuna bak diye =(

Doğan Cüceloğlundan bahsediyorsunuz siz.. gerçekten o gün o kadar konuşmadan bu sonuca mı vardınız? hiç kitabını okudunuz mu? ne kadar çabuk yargılıyorsunuz, gerçekten izlememiş olsam inanacağım..

o gün konuşulan konu k.valide-gelin konusuydu evet.. ve Doğan bey 3 saat boyunca "sınırların" belirlenmesinden bahsetti.. karşılıklı anlayıştan, çocukların küçük yaşta ne kadar "anne" odaklı büyüdüklerini anlattı.. k.validelerin 20 yıl öncesinin annesi olduğundan, herkesin k.valide olacağından doğal olarak biraz daha empati ile yaklaşılmasından bahsetti.. hatta telefona bağlanan bir k.valideyi resmen azarladılar sunucuyla beraber..

Yurtdışında 2.5 yaşındaki çocuğun bile kapısını çalıp izin almadan girmemekten de bahsetti mesela, sanırım burası kalmamış aklınızda.. bırakın k.valideyi siz çocuklarınızın özeline bu kadar saygı gösteriyor musunuz sevgili konu sahibi?

Star'ın internet sitesinde programın tekrarı var, isteyen izleyip karar verebilir.. ama klasik, 3 saat içindeki konuşmadan cımbızla alıntı yapmışsınız.. lütfen kitaplarını, makalelerini okuyun.. kendisi Amerika'da bir prof ve kitaplarından son derece yararlandığımı belirtmek isterim..

Back
X