• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzmanlara Göre KV Psikolojisi Bi Bana mı ters geldi ?

Bu uzman! çıkıp da bir gündüz tv programında böyle bir açıklama yapsa fesat kv'lere gün doğmaz mı? Ne saçma bir açıklama.

Benim kv anne değil mi? Biz iyi olalım diye etliye sütlüye karışmayan kadın oğlunu sevdiğinden mi böyle sevmediğinden mi acaba?
Kız anneleri kaybetme duygusu yaşamıyor mu o zaman?
Pabucumun uzmanı :KK67:

Merhaba hanımlar ;
Bazı uzmanlara göre Kayınvalideniz ne kadar kıskanç laf sokar iğneleyici şeyler yaparsa yapsın onu hoş tutmak gerekirmiş (!?) Oğlunu kaybedeceği korkusu yaşarmış ona o korkuyu yaşatmamak gerekirmiş (!) Annesinin yanında oğluna sevgi gösterisinde bulunmamak gerekirmiş ? Bana bunlar çok ters geldi ee kv herşeyi yapsın söylesin biz onu alttan alalım ses çıkarmayılım tepemize çıkar gibi geliyor ama sizin düşünceleriniz neler bu konuda ?

ikinci kısma katıldım..kocanı onun yanında sevme bence de..
ama tepemize de çıkarmamak lazım tabi...

Ya bıraksınlar bu işleri.
Bir tek "oğlan anaları" mı anne yahu?
Kızın annesi ne yapsın? O da damada kan mı kustursun? Hele kızın babasını hiç katmıyorum.
Canım memleketimde elini sallasan ruh hastasına değiyor.

Hangi uzmanlar? Keşke bir kaynak belirtseydiniz ya da arayınca bulunacak birşey yazsaydınız.
Böyle birşey varsa "kayınvalide ne yaparsa yapsın, hoş tutun" sonucu çıkarılacak bir yazı olduğunu sanmam. Araştırmanın devamında ne diyordu? Sanki birşeyi okurken tamamını değil de işinize gelen bir parçasını dikkate alıp yanlış yorumlamışsınız gibi geldi bana açıkçası. İlla bu uzman araştırmasının devamı, açıklaması vardır herhalde.

koskoca uzman yalan mı söyleyecek, bre cahiller :) biz gelinler olarak onların kölesi olmalıyız :69: onlar ki çatır çatır oğlan doğurmuşlar, bizim annelerimizse 21 günlük kuluçka süresinden sonra bizleri yumurtadan çıkarmışlar :63: o yüzden efendi olun, gelin olun :67:

Uzmanlarin hepsi kaynana zannimca :) :)

Yani uzmanlarin profesor /doc. dr. olabilecegini dusunursek, yasli basli insanlardir, bu da onlari kv ve kp yapar :)

Hiç bi zaman laf dalaşına girmem inatlaşmam sadece yapılana üzülüyorum.Saygımda kusur etmem Nişanlıyım isteme olana kadar süper olan ilişkiler istemeden sonra 360 derece dönünce ve inatlaşmada değil ama iğnelemeler başlayınca kendimi kötü hissettim.

Canim iste orali olmaycaksin, sen umarsamadigin surece istedigi kadar ignelesin, laf carpitsin bir seycik olmaz. Ama sen de ona karsilik verirsin iste o zaman hem senin huzurun bozulur hem esin nisanlin da sana karsi taraf olur. Turk erkeklerinin geneli anaci. Orali olmayacaksin, dusunme ustune. :D

Merhaba hanımlar ;
Bazı uzmanlara göre Kayınvalideniz ne kadar kıskanç laf sokar iğneleyici şeyler yaparsa yapsın onu hoş tutmak gerekirmiş (!?) Oğlunu kaybedeceği korkusu yaşarmış ona o korkuyu yaşatmamak gerekirmiş (!) Annesinin yanında oğluna sevgi gösterisinde bulunmamak gerekirmiş ? Bana bunlar çok ters geldi ee kv herşeyi yapsın söylesin biz onu alttan alalım ses çıkarmayılım tepemize çıkar gibi geliyor ama sizin düşünceleriniz neler bu konuda ?
Haha hangi uzmanmis o sibel uresin mi

Kesin kendileri kaynanadir. Gelinlerin psikolojisi olamaz zaten. Pabucumun uzmanlari...

Merhaba hanımlar ;
İnanmıyorum bunlar gerçekten uzman görüşü mü:KK57:

Merhaba hanımlar ;
Yemişim o uzmanları, kayınvalide et et et yarabbi şükür öyle mi gel tepeme otur, neymiş aman kocaya sevgi gösterme mazallah kv nin psikolojisi bozulur oyy sevsinler kv göçüp gittik sonra ben moruklarım zaten östrojen falan yerlerde ozamanda ben kocaya ne sevgisi ne cilvesi , neymiş efenim kv için yaşa kendin için öl , he he uzmanlar

Hepimiz anne adayı olduğumuza göre Kayınvalide adayıyız :KK68: Nişanlıyım isteme olana kadar süper olan ilişkiler istemeden sonra 360 derece dönünce ve inatlaşmada değil ama iğnelemeler başlayınca kendimi kötü hissettim. TV deki gelin kayınvalide ilişkileri uzmanları bu şekilde konuşuyorlar kendi annemde bu konuda uyardı ama iş ezmeye kadar gidince ben altta kalamam benim yanımda başkalarının gelinlerini bilerek övmeye kadar gidiyor bizim iş:KK12:

Bütün davranışlarda uzmanları ciddiye almaya kalsaydık işimiz vardı,
nişanlıyken ilişkiler bu denli bozulduysa evlenince daha beter bir hal alacak haberin olsun.
kendini ezdirmeden saygılı bir şekilde cevabını vermek gerek.

Merhaba hanımlar ;

Ben o uzmanı bir elime geçirirsem, gelin psikolojisini de çok "güzel" izah ederim.

Merhaba hanımlar ;

başlarım anasınında oğlununda psikolojisine, bundan sonra sadece kendi psikolojimi düşüncem artık, benimkini benden başka düşünen yok çünkü:D:D

Back
X