- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
İyi geceler herkese. Başlık biraz tuhaf biliyorum ama son 1 yıldır bu ağrıyı yaşıyorum.
Kendimi bildigimden Beri stresli huzursuz bir aile ortamım oldu. Annem babam sürekli kavga ederlerdi. Babam inanailmaz bencil biri. Kendinden başka kimseyi düşünmez. Abiminde doğal olarak psikolojisi dayanmadi. O da şuan pek normal sayılmaz. Tuhaf düşünceleri var ve aşırı sinirli alıngan biri oldu.
Üniversiteye gittiğimde inanılmaz rahatlamistim. 4 5 yıl bu evden uzak olmak çok.guzeldi.
Son 2 yıldır da evdeyim ve kavgalar aldatmalar yine devam ediyor. Bunların yanısıra daha önceki konularında yazmıştım. Babam ve abim aşırı pis diye. Bu durumda hala devam ediyor. Ben artık hepsinden yildim.. sürekli olan kavgalardan hergun WC banyo da sidik tüy temizlemekten. Bunların hepsi içimde birikti.
Evde kavga olduğunda ya da böyle WC de cok afedersiniz pislik.kalintisi gordugumde sinir geliyor bana ve sağ mememe bir ağrı.giriyor. ağrı hep aynı yere giriyor. Değişmiyor hiç. Normal zamanlarda hiç olmuyor sadece böyle aşırı sinir stres olduğumda evde kavga çıktığında vs. Var mı böyle bir ağrı yaşayan ???
Kızan olacak biliyorum ama.doktora gitmeye çok utanıyorum. Açmak gerekli diye.
strese bagli yuksek ihtimal malesef cagimizin hastaligi yinede ihmal etmeİyi geceler herkese. Başlık biraz tuhaf biliyorum ama son 1 yıldır bu ağrıyı yaşıyorum.
Kendimi bildigimden Beri stresli huzursuz bir aile ortamım oldu. Annem babam sürekli kavga ederlerdi. Babam inanailmaz bencil biri. Kendinden başka kimseyi düşünmez. Abiminde doğal olarak psikolojisi dayanmadi. O da şuan pek normal sayılmaz. Tuhaf düşünceleri var ve aşırı sinirli alıngan biri oldu.
Üniversiteye gittiğimde inanılmaz rahatlamistim. 4 5 yıl bu evden uzak olmak çok.guzeldi.
Son 2 yıldır da evdeyim ve kavgalar aldatmalar yine devam ediyor. Bunların yanısıra daha önceki konularında yazmıştım. Babam ve abim aşırı pis diye. Bu durumda hala devam ediyor. Ben artık hepsinden yildim.. sürekli olan kavgalardan hergun WC banyo da sidik tüy temizlemekten. Bunların hepsi içimde birikti.
Evde kavga olduğunda ya da böyle WC de cok afedersiniz pislik.kalintisi gordugumde sinir geliyor bana ve sağ mememe bir ağrı.giriyor. ağrı hep aynı yere giriyor. Değişmiyor hiç. Normal zamanlarda hiç olmuyor sadece böyle aşırı sinir stres olduğumda evde kavga çıktığında vs. Var mı böyle bir ağrı yaşayan ???
Kızan olacak biliyorum ama.doktora gitmeye çok utanıyorum. Açmak gerekli diye.
Siz doktora gittiniz mi peki?Benim de sol mememe girer birden moralim bozulunca. Bazen ucu acır bazen yan tarafı. Çok sıkıntıya girersem acı acı sızlar hatta.Bir kaç senedir olduğu için alıştım, kötü bir şey olsa çoktan çıkardı diyorum kendime.
Hayır bu sebepten hiç gitmedim. 2 yıla yakındır yaşıyorum. Kötü bir şey olsa şimdiye çıkardı diyorum. Geçen hafta baş dönmesi yüzünden tam kan tahlili verdim, orada da bir şey çıkmadı. Eğer açmaktan utanıyorsan, bayan bir doktor bul. (Ki bence tıpta ayıp yoktur asla) Ama bence stres kaynaklı.Siz doktora gittiniz mi peki?
Ha bu arada evdeki sorunlarım seninle birebir aynıydı, evlenmeden önce. Aynı baba, aynı erkek kardeş. Aynı kavga kıyamet.Siz doktora gittiniz mi peki?
Çok zor vallahi. Zaman geçtikçe de katlanmak daha da zor oluyor. Siz nasıl başladı ettiniz. Ya da edebildiniz miHa bu arada evdeki sorunlarım seninle birebir aynıydı, evlenmeden önce. Aynı baba, aynı erkek kardeş. Aynı kavga kıyamet.
Maalesef suanlik yok. Burda yaşamak zorundayim. =(Üzülünce benim de sağ bacağımın baseni ağrır
Oraya vurur ağrısı
Evden ayrılma imkanın yoktu hatırladığım kadarıyla
ne diyim bilemedim allah kurtarsın
Kavgalar, sorumsuzluk çocukluğumdan beri olduğu için, küçüklüğümden beri meslek sahibi olmam gerektiğini düşünürdüm. En kısa yoldan nasıl bu evden kurtulup, annemi de kurtarabilirim diye düşünüp, yüksek puanım olmasına rağmen öğretmen oldum. Tabi yıllarca depresyon, panikatak, anksiyete tedavileri gördüm. 7 yıldır ilaç kullanıyorum. Anneme ev aldım, dışardan emekli ettim. artık evde o ne derse o oluyor, ama kardeşim hala sorumsuz ve annem ona kıyamıyor o ayrı. 9 aydır evliyim, çok huzurluyum orada yaşamadığım için, ama annemin sokağındayım. Baktım üzülüyor, yine bunalmış, alıp getiriyorum eve bir kaç gün. Böyle çözüm buldum. Annemle geziyoruz çoğu zaman. Hepsi kavganın ortasında da olsan çok çalışıp, maaş getirecek meslek sahibi olmaya bakıyor. Siz okuyor musunuz?Çok zor vallahi. Zaman geçtikçe de katlanmak daha da zor oluyor. Siz nasıl başladı ettiniz. Ya da edebildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?