Üzüldüm niyeyse

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar kader diye bişey var evet, ama biseyleri sorguluyorum artık niye diye? Yaşım 32 birsürü insan çıktı karşıma evlilik niyetinde olan olmadı bir türlü . Çevremde herkes evlendi bekar kimse kalmadı nerdeyse, her karşıma çıkan adayı değerlendiriyorum belki kafa yapımız uyar diye ama olmuyor. Zamanında Hayır dediğim insanların evlendiğini görüyorum "az evel bitanesinin daha fotoğrafını gördüm whatsapta nişanlanmış" Hayır diyen benim ona ama üzüldüm ben o fotoğrafı görünce niye ?hayatımda kimse olmadığı için mi, evlenemedigim için mi üzüldüm bilmiyorum ama üzüldüm işte. Bilmiyorum benim gibi olan var mı, yoksa ben mi anormalim?

Günaydın.
Ben kadere,kısmete çok inanıyorum.
Sen karşına çıkan insanları değerlendirdiysen sana uymadıysa zaten nasibin gelmemiştir.
Çevreni biraz genişletmeni tavsiye ederim.
Bir arkadaşım hep bu konuda üzülürdü,Rotaract' a üye oldu,müthiş bir çevresi oldu, yine o çevreden birisiyle evlendi,mutlu görünüyor,inşallah da öyledir.
Bilmiyorum ama ben bekar olsam her anımı değerlendiririm,hiç boş kalmazdım.

Evde kalmak sokakta kalmaktan iyidir, forumda görüyoruz ne çaresiz kızcağızlar var evlilikleri yüzünden. Ben de 32 yaşındayım geçen sene evlendim kocam olmasaydı da evlenmezdim, evlenmiş olmak için evlenmem, hem sevecem hem iyi bi baba olacağına inanıcam dedim iyi ki de öyle yapmışım. Son olarak da şunu söyleyim herkes evlenmek zorunda değil, dünyanın en kötü şeyi de değil evlenmemek bir tercihtir, sıkma canını.

Günaydın.
Ben kadere,kısmete çok inanıyorum.
Sen karşına çıkan insanları değerlendirdiysen sana uymadıysa zaten nasibin gelmemiştir.
Çevreni biraz genişletmeni tavsiye ederim.
Bir arkadaşım hep bu konuda üzülürdü,Rotaract' a üye oldu,müthiş bir çevresi oldu, yine o çevreden birisiyle evlendi,mutlu görünüyor,inşallah da öyledir.
Bilmiyorum ama ben bekar olsam her anımı değerlendiririm,hiç boş kalmazdım.
Malesef canım nerdeyse hiç cevrem yok o yüzden böyle oluyor belki de

bende eskileri görsem içimde bir burukluk olur yani normal bu ama tutupta aa bak biz olmadık ama bu gitti evlendi diye de kendimi yemem. vardır bir bildiğim ki olmamıştır :cool:

Evde kalmak sokakta kalmaktan iyidir, forumda görüyoruz ne çaresiz kızcağızlar var evlilikleri yüzünden. Ben de 32 yaşındayım geçen sene evlendim kocam olmasaydı da evlenmezdim, evlenmiş olmak için evlenmem, hem sevecem hem iyi bi baba olacağına inanıcam dedim iyi ki de öyle yapmışım. Son olarak da şunu söyleyim herkes evlenmek zorunda değil, dünyanın en kötü şeyi de değil evlenmemek bir tercihtir, sıkma canını.
Evlenmek istiyorum hemde çok istiyorum .akrabalarımızdan evlenmeyenler oldu, şimdi tek başlarına çok zor bir hayat sürüyorlar :( ben öyle olmak istemiyorum

Benim eskiler de evlenip barklanıyor, çocuğu olanlar falan var.

Napalım, eğer olacak olsaydı zamanında bizden olurdu. Olmadıysak demek ki uyuşmayan bir şeyler varmış ki olmamışız.

Herkesin bir popisi vardır, benimki de oralarda bir yerlerde kimbilir neler yapıyor boyu posu devrilesice.

Evlenmek istiyorum hemde çok istiyorum .akrabalarımızdan evlenmeyenler oldu, şimdi tek başlarına çok zor bir hayat sürüyorlar :KK43: ben öyle olmak istemiyorum
Rahmetli annem derdi kısmetinse gelir çinden yemenden kısmetin de değilse ne gelir elden. Evlenmiş olmak için evlenme de naparsan yap. Çevrendeki boşanmış kadınlara bak ya da boşanamayıp hala mutsuz olan kadınlara bak ve haline şükret. Ben evlendiğimde lalala 40 yaşında mıydı neydi diyenler oldu ahahhahaha kızımın totosunu yesin onlar, bırak elalemi sen kendi mutluluğuna bak. Mutlu olmak için evlenmek zorunda değilsin.

Beni yanlış anlamayın lütfen. Nickinizin bendeki karşılığı evlenmek isteyen ama evlenemeyen üye.

Bence siz bu konuya çok fazla odaklı yaşadığınız için şeffaf bir karar alma süreci yaşamıyorsunuz.
Biraz akışına bırakın.

Farklı ortamlara girin. Ne bileyim kulüplere katılın bir şeyler yapın. O vakitlerde etrafınızda farklılaşmalar olacak belki ciddi anlamda güzel arkadaşlıkların yanı sıra kafa dengi beğendiğiniz sevdiğiniz biri çıkar karşınıza.

Şuanki mevcut durumunuz işe alım mülakatı gibi. Buradan zoraki gibi duruyor.

Ayrıca kardeşinizin konusundan çok çok seçici yada kafanızdaki kalıptan dolayı objektif olamadığınız kanısındayım.

Kader kısmet = bence zamana bırak demek.

Evlenme niyeti ile görüşmeye başlamayı sanırım yanlış anlıyorsunuz.

Herşey gönlünüzce olsun.

Beni yanlış anlamayın lütfen. Nickinizin bendeki karşılığı evlenmek isteyen ama evlenemeyen üye.

Bence siz bu konuya çok fazla odaklı yaşadığınız için şeffaf bir karar alma süreci yaşamıyorsunuz.
Biraz akışına bırakın.

Farklı ortamlara girin. Ne bileyim kulüplere katılın bir şeyler yapın. O vakitlerde etrafınızda farklılaşmalar olacak belki ciddi anlamda güzel arkadaşlıkların yanı sıra kafa dengi beğendiğiniz sevdiğiniz biri çıkar karşınıza.

Şuanki mevcut durumunuz işe alım mülakatı gibi. Buradan zoraki gibi duruyor.

Ayrıca kardeşinizin konusundan çok çok seçici yada kafanızdaki kalıptan dolayı objektif olamadığınız kanısındayım.

Kader kısmet = bence zamana bırak demek.

Evlenme niyeti ile görüşmeye başlamayı sanırım yanlış anlıyorsunuz.

Herşey gönlünüzce olsun.
Teşekkür ederim : )

Yanlış bir tercihten ise bekar kalmak daha iyidir. Amaaa böyle diyerekten de olabilecek insanları kaçırmamak lazım bence

Kızlar kader diye bişey var evet, ama biseyleri sorguluyorum artık niye diye? Yaşım 32 birsürü insan çıktı karşıma evlilik niyetinde olan olmadı bir türlü . Çevremde herkes evlendi bekar kimse kalmadı nerdeyse, her karşıma çıkan adayı değerlendiriyorum belki kafa yapımız uyar diye ama olmuyor. Zamanında Hayır dediğim insanların evlendiğini görüyorum "az evel bitanesinin daha fotoğrafını gördüm whatsapta nişanlanmış" Hayır diyen benim ona ama üzüldüm ben o fotoğrafı görünce niye ?hayatımda kimse olmadığı için mi, evlenemedigim için mi üzüldüm bilmiyorum ama üzüldüm işte. Bilmiyorum benim gibi olan var mı, yoksa ben mi anormalim?

anormal falan değilsin, dikkat edersen burda böyle konu çok her gün bi kaç tane konu açılıyor aynen böyle... yanlız olduğunu düşünme yani...

Yanlış bir tercihten ise bekar kalmak daha iyidir. Amaaa böyle diyerekten de olabilecek insanları kaçırmamak lazım bence
Öyle tabi her karşıma çıkan insanı değerlendiriyorum ama olmuyor bir türlü, bazen daha görmeden bunla olmaz diye düşünüyorum . Mesela haftasonu görücü geldi :oops:kadın oğlumla görüşün bir dedi. Ama benim oğlumun saçı uzun , kolunda da dövmesi var dedi :KK48: ( ben klasik giyinen biriyim heralde beni öyle görünce bu ayrıntıyı verme gereği duydu) .bende tamam gelsin bir görüşelim dedim ama içimde ki his bu iş olmaz diyor :kızgın:

Öyle tabi her karşıma çıkan insanı değerlendiriyorum ama olmuyor bir türlü, bazen daha görmeden bunla olmaz diye düşünüyorum . Mesela haftasonu görücü geldi :oops:kadın oğlumla görüşün bir dedi. Ama benim oğlumun saçı uzun , kolunda da dövmesi var dedi :KK48: ( ben klasik giyinen biriyim heralde beni öyle görünce bu ayrıntıyı verme gereği duydu) .bende tamam gelsin bir görüşelim dedim ama içimde ki his bu iş olmaz diyor :kızgın:

Benim içimdeki his olur dedi, oldu, evlendim ve ayrıldım. Her şeyin hayırlısı yani. Eli ayağı düzgün, işi gücü yerinde ise ve en önemlisi anlayışlı ve merhametli ise eksik kalan yönler çekilir. Belki 18 yaşında olsan takıl kafa dengini bul denir ama yaşı da gözetmek lazım.

İnsan otuzuna kadar beğendiği ile evlenir ama otuzundan sonra kendisi gibi biriyle evlenmek ister. Onu bulmak da imkansız gibidir

Benim içimdeki his olur dedi, oldu, evlendim ve ayrıldım. Her şeyin hayırlısı yani. Eli ayağı düzgün, işi gücü yerinde ise ve en önemlisi anlayışlı ve merhametli ise eksik kalan yönler çekilir. Belki 18 yaşında olsan takıl kafa dengini bul denir ama yaşı da gözetmek lazım.

İnsan otuzuna kadar beğendiği ile evlenir ama otuzundan sonra kendisi gibi biriyle evlenmek ister. Onu bulmak da imkansız gibidir
Elbette herseyin hayırlısı ama hayırlısıyla olsun artık : ( , hayırlısı diye diye 32 oldum . Karşıma çıkanları tanıyacak kadar zaman vermiyorum o yüzden de böyle oluyor sanırım 1 veya 2 kez gorustukten sonra bitiriyorum olmaz bunla diyorum.

Görücü nasıl geliyor yahu?
Gençlerin önce birbirini beğenmesi gerekmez mi?
Tersten gidiyor işler orada.

kader denilen bir şey var. Ben kendimden örnek vereyim. Önce evlenip ayrılmıştım sonra ilişkilerimde oldu. Şimdi ki eşim benim ablamın görümcesinin oğlu. Düşünün artık ablam 25 senelik evli. Yani biz birbirimizi 25 senedir biliyoruz ama bi,r kaç defa karşılaştık. O zaman zarfında onunda benimde ilişkilerimiz olmuştur illa ki. Sonra bir şekilde karşılaştık ve sonra evlendik :) yai demek o ki; o görüşüp de olmaz dedikleriniz sizin kaderiniz de olmayan kişiler

Back
X