Üzüldüm

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Kızlar merhaba bugün annemdeydim annem, abimin 5 yaşındaki oğluna bakıyor. Benim oğlumda 2,5 yaşında. İster istemez bir araya gelince kavga ediyorlar. Neyse benim oğlum abimin oğlunun saçını çekti. Annemde bana kızıyor niye çektirdin diye. Karşımda oldu bi anda koştum oğlumun ellerine vurdum :( yapma abin üzülür dedim . Sonra annem bana diyor ki baban tembih etti iyice Doruk’un saçlarını çektirme diye dedi. Anne ben bilerek niye çektireyim dedim. Çok üzüldüm . Oğlum yeterince üzüyor evden dışarı çıkmak istemiyorum . Birde her gittiğimde böyle yapıyorlar

Bunun gibi ufak örnekler var. Ben yeğenimi asla evladımdan ayırmam canım o benim bile bile niye yaptırayım. :(

Kızlar merhaba bugün annemdeydim annem, abimin 5 yaşındaki oğluna bakıyor. Benim oğlumda 2,5 yaşında. İster istemez bir araya gelince kavga ediyorlar. Neyse benim oğlum abimin oğlunun saçını çekti. Annemde bana kızıyor niye çektirdin diye. Karşımda oldu bi anda koştum oğlumun ellerine vurdum :KK43: yapma abin üzülür dedim . Sonra annem bana diyor ki baban tembih etti iyice Doruk’un saçlarını çektirme diye dedi. Anne ben bilerek niye çektireyim dedim. Çok üzüldüm . Oğlum yeterince üzüyor evden dışarı çıkmak istemiyorum . Birde her gittiğimde böyle yapıyorlar
Annenizin patavatsızlığı 2.5 yaşındaki çocuk karşısındaki olur öyle şeyler...
Ayrica bazi anneler erkek evladının çocuğunu daha çok seviyor(tabiki saçma ve yanlış birşey)sizin anneniz de öyle gibi geldi bana...

Mümkün mertebe az gidin annenizin evi de olsa üzülmekten iyidir canım.

Kızlar merhaba bugün annemdeydim annem, abimin 5 yaşındaki oğluna bakıyor. Benim oğlumda 2,5 yaşında. İster istemez bir araya gelince kavga ediyorlar. Neyse benim oğlum abimin oğlunun saçını çekti. Annemde bana kızıyor niye çektirdin diye. Karşımda oldu bi anda koştum oğlumun ellerine vurdum :KK43: yapma abin üzülür dedim . Sonra annem bana diyor ki baban tembih etti iyice Doruk’un saçlarını çektirme diye dedi. Anne ben bilerek niye çektireyim dedim. Çok üzüldüm . Oğlum yeterince üzüyor evden dışarı çıkmak istemiyorum . Birde her gittiğimde böyle yapıyorlar

Bence annene resti çek '' Madem oğlumun davranışları sizi rahatsız ediyor bir daha size gelmiyorum. Siz gelirseniz kapım açık'' diye.. Bak bakalım nasıl oluyor...

Ufacık çocuğa neden kızıyorsunuz?

Çocuğun eline vurmayın. Sonra diyoruz küçücük çocuklar şiddete nasıl meylediyor tam olarak böyle işte.

Annenizin yaptığı da ayrımcılık. Gitmeyin oğlunuzu üzeceğinize. Birlikte güzel aktiviteler yapın anne oğul.

bende cocugun elıne vurdugunuz ıcın uzuldum
sac cekılmez boyle yaparsan kımse senınle oynamaz dıye guzelce konusmanız lazım egıtım vurarak olmaz
ve madem bu kadar rahatsızlar gıtmeyın oraya , belkı oglunuz cok rahatsızlık verıyor ondan ıstemıyorlardır bu sorunu cozersınız o surecte

Bir süre gitmeyin, anneniz sorduğunda kırıldığınızı açıkca konuşun.

Tabi ki siz cektirmediniz ama emanet cocuk yaziktir oglunuzla konusun eline vurmadan anlatin anlar. Ben de cocugumu emanet biraksam cocuguma kotu davransalar uzulurum

Keşke başkaları için çocuklarımıza kötü davranmasak.
Ama biz kadınlar çok çabuk etkilenip parlıyoruz.
Keşke etrafımızdaki insanlar da her b.ku eleştiremese.

Çocuğunun eline vurma bir daha. Sakin bir anında anlatırsın konuşursun . 2,5 çocuk ne bilecek.

Belki emanet diye öyle demiştir annen üzülme 🤗

Bu nasıl aile..
Abi hesap soruyor, anne baba tembih ediyor.
Çocuk bu.
Zorla mı cektiriyorsunuz..
Kaldı ki 2,5 yaş daha bebek..

Belki can acıtmak için değil, oyun oynamak için bile yapıyor olabilir.
Gitmeyin tabi ki.

Annenize gitmeyin net tek çözum bu gibi yeğeniniz olmadiği günlerde gidin ben olsam gitmezdim

Back
X