• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzülen hep ben oluyorum

Bende böyle ilgilenmiyim dedim ve kıyamet koptu. Bir sürü kavga ettik. İlgisizlik dahada çıldırtıyor erkekleri.. Özellikle benimkini.. Bir gün ilgilenmedim diye demedigi sey kalmadı. Yok sen beni sevmiyosun, yok baskası var yok bilmem ne bilmem ne.. Sonuç daha kötü olabiliyor benden söylemesi ;)

napsam bilemedim ben onuuuuuu

ilgilenmemek daha da mı çıldırtıyor erkekleri??
çıldırsınnnnnnn çıldırmasını istiyorum :52::52::52::52:

napsam bilemedim ben onuuuuuu

ilgilenmemek daha da mı çıldırtıyor erkekleri??
çıldırsınnnnnnn çıldırmasını istiyorum :52::52::52::52:

Canım inan çok daha kötü sonuçlar doğar. Hele birde bunun üstüne sakın kıskandırmaya kalkma..
İnan ben çok iyi biliyorum bunu. 2.5 senedir birlikteyiz benimkiyle. Ve o kadar sorunlu bi ilişkimiz var ki.. Benim denemedigim sey kalmadı. Bir konusabilsek sana anlatırım herseyi ve yardımcı olabilcegimede eminim.

Yavrum sana bişi diyim mi ?

Madem güzelce bi kızsın senle ilgilenenler de var. Yol ver gitsin. Erkek kıtlığı mı var. Hem karşına daha sıcak ve ilgili biri çıkar mutlu olursun. Seni mutlu etmediği ortada.

Vaktin varken ondan kop ve kendine yeni bir sevgili edin..

Erkeğin ilgisizi çekilmez. :58:

canım kesınlıkle ayrıl heyecan yok bı sey yok senı onemseme yok yanı sımdı oyleyse sonraları ıyıce sıkılır artık alıskanlık olursun sadece ,hem unıversıtedesın en guzel yıllarını bunu dusunmekle gecırme hem begenenlerde varmıs ,haketmeyene yol verceksın

yarında itibaren ilgilenmemeye başlıyorum hemen sonucu görmek için sabırsızlanıyorum zaten olmazsa da öyle kabul edicem seviyorum napayım

bu mesajını gordum uzuldum olmazsada oyle kabul etcem demıssın kendıne yazık etceksın sen ,ama hayırlısı olsun ne dıyeyım

unut demek bırak demek yolver demek okdar kolay ki dısardan
bence sevysan vazgeçme sonra pişman olursun

eğer yüzyüze de ilgisizse bi sorun var demektir
ama yok yüzyüzeyken çook ilgili ama normal zamanlarda böyleyse çok yoğun olduğundan vs olabilir
ama mesaisi 5 te bitiyo diyosun bu çocuk 5 te eve gidip uyumuyo heralde. yinede 1 2 saattte olsa sana vakit ayırmalı

gerisini bilmiyorumda
ilgisiz adamla ne ilişki nede evlilik yürümüyor bence
sabret sabret nereye kadar ???
çok yıpratıyor insanı
bence iyi düşünün arkadaşlar kabul etmeyin böyle şeyi..
aşıkken herşey farklı gelıyor aman yanımda olsunda
ya evlenince ya aşk bitince ne olacak ???
ne kadar dayanabileceksiniz ilgisizliğe..zor valla

Yavrum sana bişi diyim mi ?

Madem güzelce bi kızsın senle ilgilenenler de var. Yol ver gitsin. Erkek kıtlığı mı var. Hem karşına daha sıcak ve ilgili biri çıkar mutlu olursun. Seni mutlu etmediği ortada.

Vaktin varken ondan kop ve kendine yeni bir sevgili edin..

Erkeğin ilgisizi çekilmez. :58:
yaa uzun bir geçmişimiz var öyle kopmak hemen olmuyor ki artık çok geç gibi geliyor
canım kesınlıkle ayrıl heyecan yok bı sey yok senı onemseme yok yanı sımdı oyleyse sonraları ıyıce sıkılır artık alıskanlık olursun sadece ,hem unıversıtedesın en guzel yıllarını bunu dusunmekle gecırme hem begenenlerde varmıs ,haketmeyene yol verceksın

bu mesajını gordum uzuldum olmazsada oyle kabul etcem demıssın kendıne yazık etceksın sen ,ama hayırlısı olsun ne dıyeyım

unut demek bırak demek yolver demek okdar kolay ki dısardan
bence sevysan vazgeçme sonra pişman olursun
vazgeçemiyorm zaten çok denedim ama olmuyor
eğer yüzyüze de ilgisizse bi sorun var demektir
ama yok yüzyüzeyken çook ilgili ama normal zamanlarda böyleyse çok yoğun olduğundan vs olabilir
ama mesaisi 5 te bitiyo diyosun bu çocuk 5 te eve gidip uyumuyo heralde. yinede 1 2 saattte olsa sana vakit ayırmalı
bugün akşam 5 te uyudu hala ses seda yok ilgisiz davranmama bile fırsat vermiyor ne bu rahatlık anlamadım
gerisini bilmiyorumda
ilgisiz adamla ne ilişki nede evlilik yürümüyor bence
sabret sabret nereye kadar ???
çok yıpratıyor insanı
bence iyi düşünün arkadaşlar kabul etmeyin böyle şeyi..
aşıkken herşey farklı gelıyor aman yanımda olsunda
ya evlenince ya aşk bitince ne olacak ???
ne kadar dayanabileceksiniz ilgisizliğe..zor valla

evlenince dayanamam sanırım.ama bu kadar şey yaşamışken silmekte zor geliyor.:(

canım ya okdar zorkı böyle ilşki yürütmek
fedarlık isitiyo sürekli kendinden bişeyler veriysun eksiltiysun
ama uzun süreli ilşkiniz ve kolay atamazssın ya bunu diyinler nasıl yapıyo kendileri ben anlamıyrum
sevgi bukdar basitmiiii:14:

evet yaa son 2 senedir beraberiz ve 2003 ten beri tanışıyoruz.evet sızlanıyorum ilgisiz diye bazen çok kızıyorum üzülüyorum ama amacım ayrılmak değil çünkü kolay silen biri değilim hele ki onca şey paylaştıktan sonra hiç kolay olmuyor olsaydı zaten şu an çözüm aramazdım.

bir şeyleri bitirmek değil düzeltmek için uğraşıyorum.
bu sabah uyandığımda 8 mesaj vardı.5 te uyanmış.işlerim yoğun ilgilenemiyorum ama sen benim canımsın yazmış.bende küstüğüm için 3 e kadar falan cevap yazmayınca aradı.sanırım onu da böyle kabul edicem.
ama yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum en azından ilgilenip cevap yazdıkları için.herkesin fikrine saygı duyuyorum.iyi ya da kötü diyemem.

Hani diyorsun ya beni seviyor biliyorum diye
Maden seviyor neden sana vakit ayırmıyor ?
Sevgi bumu size göre ?

yani biliyorum demek fazla kendime güvenmişlik oluyor ama nasıl anlıycam ki sevdiğini sanırım bu konuda biraz iyi niyetliyim:31:

kızlar son durumu yazayım dedim
hep kavga çıkaran ben olduğum için bu sefer farklı yol denemeye karar verdim
ilgisizleştim arada mesaj atmaya gizemli gibi ne yaptığımı anca o sorunca söylemeye başladım
ve sanırım sonunda amacıma ulaştım
artık daha ilgili sabahları benden mesaj gelmeyince şiirler falan döktürmeye başlamış:3:
anladım ki fazla sıkmamak gerekiyor o zaman daha da uzaklaşıyor
biraz gizem olması iyi gibi
artık biraz daha kendimi düşünmeye başladım ya benimde hayatım var
bu arada azcıkta kıskandırdım:17:
ve en son darbe olarak soğuk davrandıktan 1 gün sonra mesaj attım senle konuşmam lazım çok önemli diye
bütün gün aradı sordu ne oldu diye
en son ertesi gün baktım çok ısrarcı sınavlarım var aşkım canımı çok sıkıyorlar yaa dedim:)bu mu yani dedi korkmus gibiydi artık ne bekliyorsa...neyse işteeeeeee
halimden çok mutluyum kendime güvenim geldii :54::nazar:
kaçan kovalanır mı neeeee?
ama tabi çok kaçmamak lazım fazla nazda aşık usandırır
taktik şu:
mehter marşı gibi 2 ileri bi geri:1::1:

Back
X