Üzülerek izliyorum....

magaza müdürü değilim.kkya üye olmak için acele acele formu doldurdum hiç önemsemedim bile.fark ederseniz daha yeniyim.siz ne boş insanlarsınız çalışma,üretme,kültür adına hiçbir şey yok.24saat nettesiniz.Kocanız olsaydım coktan bosamıstım valla.Ben iki gündür kk alemine daldım da bu insanların hiç mi işi gücü yok.Hadi beni tutmayın anacım müstakbel nişanlımla karamelli moka içmeye gideceğiz.Hazırlanmam,süslenmem lazım.biz erdik muradımıza siz cıkın kerevetine:)hadi byy kızlar (allahım bizi kötü gözlerden koru aminnnn:p)
Kusura bakma ama kendini ispatlamak için bu kadar ucuz numaralara ihtiyac yok.Bir dediğin bir dediğini tutmuyor sen kendi içinde bile tutarlı değilsin sevgilin olacak kişi adına üzüldüm takıntılısın anladığım kadarıyla. Az-çok insan psikolojisinden anlarım.Dikkat çekmek hoşuna gidiyor. Hadi canım hadi buralar sana göre değil.Üzerler seni burada...

Son düzenleme:
bence arkadas cok ciddi bi sekilde sevgilisinin kardesinin nisanlanacagi kizi kiskanmis... tipik bi elti kiskanmasi diyorum ben buna..

burda yazilanlari okudumda yazik gercekten size cok uzuldum problemlisiniz diyorum baska bisi demiyorum

not: yakinda yazarsin derdim var sayfasina "eltimden nefret ediyorum vs."

memurum diyorum taa annemin zamanındaki işleri yapıyosun diyo yaa, devlet yıkılmadan memurluğu bitmez kızımmmmm bas geri

hanımefendi anlayısınızda bir sorun mu var?önümüzdeki ay nişan olacak diyorum.Daha sonra onların nişanı olacak 15tatilde.Yani kızın nişanına nişanlısı olarak katılacagım.Hadi hadi güzelim her sey cözümlendi bitti:)kafa yorma artık

Dediğin gibi oldu diyelim

K.validene hani o cok onemsedigin,beni sevgili sifatiyla tanisinlar dedigin konu komşu akrabalar,zor olmadıgı iki Nisan bir nikah ,hani bunlar 2 sene daha beklicekti diye sorduklarında alacakları cvbi soylimmi sana.

İyi oku ama:

himm öyleydi ama bu kızı çok değişik tanimisiz, meger ne haset ne kiskancmis.kucuk gelini kıskandı,oğlanın basının etini yedi. Mecbur kaldık ,sırf ağzı kapandın diye Nisan yapıyoruz iste.ya nasip sonrası.

Ahahaha milletin gözünde eltisini kıskanan birisi olmaktan öteye gecmezsin sen.dogaya aykırı sekerim

Kendini kandırmaya devam et simdi hadi bye. :1:

magaza müdürü değilim.kkya üye olmak için acele acele formu doldurdum hiç önemsemedim bile.fark ederseniz daha yeniyim.siz ne boş insanlarsınız çalışma,üretme,kültür adına hiçbir şey yok.24saat nettesiniz.Kocanız olsaydım coktan bosamıstım valla.Ben iki gündür kk alemine daldım da bu insanların hiç mi işi gücü yok.Hadi beni tutmayın anacım müstakbel nişanlımla karamelli moka içmeye gideceğiz.Hazırlanmam,süslenmem lazım.biz erdik muradımıza siz cıkın kerevetine:)hadi byy kızlar (allahım bizi kötü gözlerden koru aminnnn:p)
Çalışan üreten bir insan isen alt taraflarda da başlıklar var dikiş-nakış, kitap ,pratik bilgiler , faydalı bilgiler gibi canım git oralarda oyalan böyle de başlıklar açma cicim.

insan üzülüyo bi yerde yaa, Allah kimseye akıl noksanlığı vermesin, evine barkına bişey alırsın konu komşu hayırlı olsuna gelir daha güzeli senin olsun dersin, biri evlenir Allah yerine yakıştırsın denir bizim kültürümüz budur, bu neymiş böyle evlerden ırak

insan üzülüyo bi yerde yaa, Allah kimseye akıl noksanlığı vermesin, evine barkına bişey alırsın konu komşu hayırlı olsuna gelir daha güzeli senin olsun dersin, biri evlenir Allah yerine yakıştırsın denir bizim kültürümüz budur, bu neymiş böyle evlerden ırak
Bizlerde adet öyle de canım bazı yerlerde öyle değilmiş demek ki..

-mi ayrı yazılır.Sanırım siz kendinize benden de çok güveniyorsunuz:)

çok komik ve bı okdarda boşsun .

çocugu kendim istemiyorum tatlım,biraz calışmam lazım hemen ne o öyle çoluk çocuk.çoluga cocuga karısmak için gencim.Onlar bhemen nikahı yapacak ama hemen düğün yapılmayacak çünkü vize bekliyorlar.Ailesiyle konustu aşkışım biz bu kış nişan önümüzdeki yaz düğünü yapacagız bizim düğün olana kadar onların ki bekletecekler ki her durumda beklemek zorundalar kimbilir oraya gitmesi için gereken prosedürler kaç yıllarını alacak

siz varya bu kafayla ömur boyu mutlu olamıcaksınız :)

yok hanımefendi orada kariyerim devreye gecer.Sizler gibi boş değilim ki.Sadece izin günlerimdeyim.Yoksa benim işim gücüm sosyal calışma alanım var.Çocuga ayıracak zamanım yok inş. bir 5yıl sonra da o olur.

Sen kendını ne sanıosun ? sen burdakı kadınların tırnagı olamazsın yeter artık hakeret edemezsın kımseye .
boş oldugumuzu nerden çıkardın ? ahahah . ben burda okudugum bölumu ve gırdgm dereceyı soylesem altından kalkamazsın.
şunu da bıl ben senın gıbı daha kımseye söylemedim burda .okumakla ADAM OLUNMUOR.

biz kararımızı verdik kızlar önümüzdeki ay inş nişanımız olacak.Eltimin nişanına da abilerinin nişanlısı olarak gidecegim.Yazın da inş. evlenmiş olacagız.Artık burda takılamayacagım,çok zamanımı alıyor aşkımı çok ihmal ettim.Hem yarın işe dönüyorum.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.kendinize iyi bakın.Nişan gelişmelerimi aktarırım inş.

senin pskolojık sorunlar var çocuk musun sen ? buraya hıc bısey aktarma mumkunse senınle ılgılıı saçma sapan yalanlarının kımsenın cıddye alcagını sanmıorum.

önlisans mezunuymuşsun şimdi ben lisans mezunuyum ben de seni boşsun diye eziyim mi, üstelik memurum, üstelik evliyim senden önce evlendim

Önlisans mezunu hanımefendı görende prf sanar.

24 saat nette oldumuzu nerden çıkardın ? işte bıraz kulturlu ve hanım efendı olsan kendını bu sekılde savunmazsın
ezerek , saçmalayarak hatta hava atmaya çalışarak :1:
karamelli moka sanırım hayatınzda ilk defa içiosunuz vurguladıgınza göre :1: Aman Allahım ya 5 yasındakı kardeşim yapıo bunu.

görgüsuzluk,fesatlık,kıskançlık hatta .... neyse soylemıcem burdakı herkes anladı .
sevgılınız ve ailesi inşallah gercek yuzunuzu gorur.

burdakı hıc bır kadına hakaret edemezsınız !

Back
X